• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Koliko dugo čekati na odobrenje ADSENSE-a

mnmpn kaže:
Ima li ko da pokloni Adsense account, da mu vise ne treba, ili ako neko moze da mi napravi, jer meni nikako nece da odobre :( Bio bih jaaaako zahvalan, i dogovorili bi se za nagradicu neku :) veliki pozdrav svima, i hvala unapred...

Napravi kvalitetan sajt/blog pa će te odobriti ;)

AdSense nalog ne smije mijenjati vlasništvo...

Ili samo posalji mejl suportu, ali na US, nemoj na domaci posto ce se agonija verovatno nastaviti. ;)

Evo da se pohvalim da su mi odobrili account :sparkle:drinks , posle nedelju dana, i account, koji je imao neki glupavi blog po vasim uputstvima, sa ni jednim clankom.. a za accounte na kojima sam imao vrhunske blogove i dan danas cekam posle 3 meseca... znaci za one koji se sad odlucuju da prave adsense account:

1.Nikakvih pravila nema kada ce da vam odobre account
2. NIKAD se ne prijavljujte srpskim sajtom, iskljucivo US
3. Idite preko njihovih partnera, flixya, blogspota
4. Preporucujem sa g-maila da se prijavljujete

Veliki pozdrav i puno srece onima koji idalje cekaju na odobrenje, a ja odoh da se bacim na proucavanje i zaradu :) :waving :drinking

Evo meni danas odobrili nakon malo manje od godinu dana :D Steta sto me vise ne zanima adsense :)

Meni su odobrili nakon 2-3 mjeseca. Mene zanima da li je moguce da ove kodove koje ja napravim za reklame postavim na vise sajtova?

srboljub1989 kaže:
Meni su odobrili nakon 2-3 mjeseca. Mene zanima da li je moguce da ove kodove koje ja napravim za reklame postavim na vise sajtova?

Da :)

Opet ja. :D

Da li postoji mogucnost da mi banuju nalog ako stavim reklame na sajtove tipa "Free ebooks download", sajtovi sa linkovima Filesonic, Fileserve, Sharecash. itd....

srboljub1989 kaže:
Opet ja. :D

Da li postoji mogucnost da mi banuju nalog ako stavim reklame na sajtove tipa "Free ebooks download", sajtovi sa linkovima Filesonic, Fileserve, Sharecash. itd....

Da, ako dajes linkove od tudjih knjiga bez odobrenja vlasnika.

mnmpn kaže:
znaci za one koji se sad odlucuju da prave adsense account:

Veliki pozdrav i puno srece onima koji idalje cekaju na odobrenje, a ja odoh da se bacim na proucavanje i zaradu :) :waving :drinking
Procitala sam i primenila sva uputstva sa ove teme pre nekoliko dana. Google AdSense za blog mi je odobren za nepuna dva-tri sata. Hvala puno na savetima!
Da ponovimo:
-Google Chrome (ovo ne morate ali od viska glava ne boli...;))
-Blogger
-Gmail
-Blog na engleskom jeziku

p.s. vec su legle i prve parice...:waving

Beka kaže:
mnmpn kaže:
znaci za one koji se sad odlucuju da prave adsense account:

Procitala sam i primenila sva uputstva sa ove teme pre nekoliko dana. Google AdSense za blog mi je odobren za nepuna dva-tri sata. Hvala puno na savetima!
Da ponovimo:
-Blogger
-Gmail

O cemu ti je sajt, ako nije tajna? ;):bored

srboljub1989 kaže:
O cemu ti je sajt, ako nije tajna? ;):bored
Nema tajne, napravila sam taj blogic samo da bih dobila AdSense. Nadam se da nije protiv pravila da ovde postavim link , ukoliko jeste molim da se isti obrise...Kao sto vidis miroljubivo...:taunt

Beka kaže:
Da ponovimo:
-Blogger
-Gmail

Ali ni to ne mora uvek tako da bude. Evo ja sam se mučio dosta dugo da dobijem adsense i kada sam skoro odustao u roku od 5 dana su mi odobrili 2 naloga na 2 sajta na srpskom jeziku od kojih ovaj drugi skoro i da nema sadržaja i adresa sa kojom sam se prijavio nije gmail.

Skipper kaže:
Beka kaže:
Da ponovimo:
-Blogger
-Gmail

Ali ni to ne mora uvek tako da bude. Evo ja sam se mučio dosta dugo da dobijem adsense i kada sam skoro odustao u roku od 5 dana su mi odobrili 2 naloga na 2 sajta na srpskom jeziku od kojih ovaj drugi skoro i da nema sadržaja i adresa sa kojom sam se prijavio nije gmail.

Ma da sve zavisi. Reci cu vam da su meni odobrili nalog, sajt je bio na weebly.com i bio je na srpskom text je bio prekopiran sa nekih sajtova, ali to je bilo pre vise od godinu dana :)

e ljudi evo i ja se patim sa adsensom kao sto ste se i vi patili i naleteo sam na ovaj vas clank u mome slucaju sajt je na engleskom i isto me je adsense odbijao silu puta ali adnji put kad sam posalao nisu me odbili vec mi je dosalo ovako Account Not Active
An AdSense account does not exist for this login, as your application is currently in review. Within a week of your application date, we'll review your application and follow-up with you via email. Once you are approved to join AdSense, you'll be able to log in to your account and get started. tj kad se preobam ulogivati na acc tako mi pise al nema odgovora vec vise od 30 dana danas je 32 dan pa sam poceo trazititi rjesenja i naisao na ovo al vidim da ste pisali jos 2010-2011 god pa dali je jos aktuelno to dali jos moze se to tako raditi kao sto ste vi ovde naveli.Unapred Hvala na pomoci Aleksandar.

Back
Na vrh