• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Koliko dugo čekati na odobrenje ADSENSE-a

1kvota1

Moćan
Tu od
7 Svi 2009
Podneo sam zahtev za adsense i posle 5 dana dobio odgovor: Thank you for your interest in Google AdSense. Unfortunately, after reviewing your application, we're unable to accept you into Google AdSense at this time.

We did not approve your application for the reasons listed below.

Issues:

- Unsupported language .Zahtev sam podneo za blog sa photoshop tutorijalima i prirodno ima dosta engleskih reči(komande)pa je verovatno zbog ovoga došlo do zabune, mada je ostala jedna reč na ćirilici(arhiva)pa sam to ispravio ,kao jezik stavio hrvatski i ponovo pdneo zahtev.Nema odgovora već 20 dana .Pokušao sam sa novim blogom na engleskom ali zahtev mi ne prihvataju jer se na prvom blogu prikazuju oglasi neprofitnih organizacija i stoji mi ovo:Today's Earnings: 0.00 AdSense for Content Your AdSense account is awaiting approval.Dokle ovo može da potraje?

...a da probaš složiti nešto na engleskom, regaj se na bloger i onda ponovo zatraži...

...imaš još nekoliko načina (vrlo učinkovitih), samo malo prokopaj po forumu i sigurno nećeš pogriješiti...

Ja čekam već mjesec i pol dana. Valjda bude još ove godine, iskreno se nadam.
Prvi Adsense račun koji sam imao, bio mi je otvoren u roku par dana, al stranica je bila na engleskom. Ja mislim da je tu caka, možda review stranica na ne-engleskom jeziku traje duže

Nebuloze kaže:
dbomestar kaže:
Mjesec i vise dana.

Tjedan dana, imao sam sreće :waving

odobrenje sam dobio unutar tjedan dana,mislim..al cekanje pina hoce potrajat duze,mjesac dva...

odobrenje sam dobio unutar tjedan dana,mislim..al cekanje pina hoce potrajat duze,mjesac dva...
Yes, obično je tako.. spora pošta..

budete li trazili odobrenje sa sajtom na nasem jeziku trajat ce dugo i vjerovatno ga nece odobriti zato to uradite preko flixye i za dva dana imat cete odobren account bez sajta i bez bloga ako ne racunamo account na flixyi

Jučer sam poslao zahtjev..... Imam samo blog sa jednim uvodnim postom i već su mi odobrili zahtjev :)

Kada sam se registrirao preko blogspota, niti jednom nisam čekao dulje od tjedan dana, dok u ostalim slučajevima je znalo biti i više od mjesec dana čekanja.

Zato vam je moja preporuka, kao što je već puno puta navedeno, da se prijavite sa blogspot blogom i nakon što odobre, stavite oglase na stranice na koje ste željeli. Pod time se podrazumijeva da se slažu sa ToS AdSensa.

moneymaker kaže:
Kada sam se registrirao preko blogspota, niti jednom nisam čekao dulje od tjedan dana, dok u ostalim slučajevima je znalo biti i više od mjesec dana čekanja.

Zato vam je moja preporuka, kao što je već puno puta navedeno, da se prijavite sa blogspot blogom i nakon što odobre, stavite oglase na stranice na koje ste željeli. Pod time se podrazumijeva da se slažu sa ToS AdSensa.

OK, koliko sam shvatio imaš više adsense accounta? Kako? zar to nije zabranjeno?
Ja čekam treći put da me odobre, a prijavio sam se za adsense u 6. mjesecu!!! Čuo sam da domena treba biti stara bar 6 mjeseci... moja je stara i aktivna od 4. mjeseca???!!
Ne kužim.... kom trebam p....šit da dobijem account?!!!
Jednom sam se prijavio preko blogspota ali mi je tema bloga bila zarada preko adsensa...
Poslije sam skužio da to nije po TOSu. Jel postoji način da ih kontaktiram ili da jednostavno otvorim "drugi" račun na drugo ime (od frenda, žene...)??

Postoji fora za ubrzavanje! Napravite blog na bloggeru,napisete 2-3 posta,malo ga ukrasite gadget-ima sa strane,i odobrice vam nalog za 1do 2 dana.Provereno vise puta!!!
Nakon sto vam odobre nalog,kod mozete staviti gde vi hocete!!!

bojan_kg kaže:
Postoji fora za ubrzavanje! Napravite blog na bloggeru,napisete 2-3 posta,malo ga ukrasite gadget-ima sa strane,i odobrice vam nalog za 1do 2 dana.Provereno vise puta!!!
Nakon sto vam odobre nalog,kod mozete staviti gde vi hocete!!!

potpisujem. meni su na bloggeru odobrili account u jednom danu. sajt na engleskom. što me propirlično iznenadilo jer sam svugdje čitao da se čeka od tjedan dana pa do mjesec i ivše.

Back
Na vrh