Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stvarno? a pogledaj moju akciju od sinoc, bas tvoj WP 3.1 sa securyty-em, i nije mi trebala baza podakata i njenja sifra?! jedina prednost wordpress-a od joomle(sto se tice zastite) je to sto je koristi poseban tip enkripcije pa vecina ne moze da decryptuje..simonovak kaže:Predlog bi bio definitivno WP. Stim da treba postavi WP kako treba, a to nije 99% instaliranog wp. Na netu se moze pronaci brojni guideovi kako poboljsati security, takodjer koristiti neki od auto backup plugina, tipa kao backupbuddy.
Protiv ovih koji znaju "te" "hakerske" metode, vecina promjenjenih defaultnih podesavanja WP ce biti bulletproof.
Tipa:
Sklonite config-wp.php van roota, jedan nivo iznad. WP ce ga sam pronaci bez dodatnih podesavanja.
Promjenite sufix _wp u nesto kompliciranije, tipa _235wp_ko_.
User name iz admina, u nesto tipa #$fuckyouhacker&"
paziti na chmod i takodjer .htaccess, i to bi bile neke sitnice da vas WP bude srecan i bezbjedan.
do sufixa sam dosao za 30 sekundi pomoc jednog malog programa sa sourceforgePromjenite sufix _wp u nesto kompliciranije, tipa _235wp_ko_.
cilipe kaže:Nikako ne koristiti izmundjale skripte kao sto su WP, Drupal, Jomla i sl. Pogotovo WP koja je silovana blog skripta koja se predstavlja kao cms. Usporeno s***e. Kad god vidim onaj njihov camac dodjemi da se u****em od srece.
Savet: Sto vise novo objavljenog sadrzaja sa bilo kojom news skriptom koja zadovoljava osnovne sigurnosne standarde. Poznate skripte na sajtu sa vecim od PR3 su meke za spamere i spam robote sto ce ti zadovoljstvo celog posla pretvoriti u celodnevni posao ciscenja spam sadrzaja.![]()
drale kaže:cilipe kaže:Nikako ne koristiti izmundjale skripte kao sto su WP, Drupal, Jomla i sl. Pogotovo WP koja je silovana blog skripta koja se predstavlja kao cms. Usporeno s***e. Kad god vidim onaj njihov camac dodjemi da se u****em od srece.
Savet: Sto vise novo objavljenog sadrzaja sa bilo kojom news skriptom koja zadovoljava osnovne sigurnosne standarde. Poznate skripte na sajtu sa vecim od PR3 su meke za spamere i spam robote sto ce ti zadovoljstvo celog posla pretvoriti u celodnevni posao ciscenja spam sadrzaja.![]()
Nisam programer i ne želim ništa reći za WP i joomlu za koje si vjerovatno u pravu. Ali imam jednu suprotnost sa tvojim mišljenjem vezano za drupal.
Velike korporacije i poznate kuće kao što su symantec, New York Observer, Yahoo, MTV i Bijela kuća su rađeni u drupalu.
Zaista sumnjam da bi takvi giganti neprovjereno dali povjerenje jednoj tako šupljoj skripti kako kažeš.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke