Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Borissajkas kaže:korisim popular post, ali mi ne odgovara. pokusao sam jos neke, za sad mi je najjednostavniji onaj slican onome sto ima youtube, onih 5 zvezdica pa se tu ocenjuje. mada opet mi ni to ne odgovara, pa bih vas stvarno zamolio, ako neko zna neki dobar za ocenjivanje (već sam opisao kakav mi treba)
.....
Septimus kaže:Da oživim malo temu, zanima me što se promijenilo u korištenju pluginova? Često tražeći naletim na preporuke nekih pluginova kojima je istekla podrška s nekom 2.X verzijom Wordpressa, pa me strah instaliati ih da mi ne unište postojeće stanje. Opravdan strah ili ih vi svejedno koristite?
Zanima me koristite li kakve pluginove za mobilne verzije web stranica, te što mislite o: UppSite - Go Mobile™ i Wiziapp?
Što koristite od pluginova za optimizaciju stranica - smanjenje brzine učitavanja?
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke