JohnWizzer
Aktivni član
- Tu od
- 16 Velj 2012
Probaću ja ovih dana kad ulovim vremena složiti neku listu pa podijelim jer i mene sve više zanima ovaj način zarade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mr_black kaže:Primjetio sam da neki forumi (pogotovo oni posječeniji) prihvačaju samo određene, već poznate image host-eve. To bi mogao predstavljati problem, ili sam u krivu.
cvetasti kaže:Ja probao, meni nije išlo "nisam zarađivao". Problem je u pronalasku foruma, ako pronadješ dobre forume na konju si ako ne onda si na magarcu"šala". Meni traženje foruma oduzilmalo puno vremena tako da sam prekinuo ovo. Ako kreneš sa ovom metodom probaj prvo pronaći forume, a ostalo je lako.
Ja sam svoje forume nasao tako sto sam ukucao u Googlu:cvetasti kaže:Ja probao, meni nije išlo "nisam zarađivao". Problem je u pronalasku foruma, ako pronadješ dobre forume na konju si ako ne onda si na magarcu"šala". Meni traženje foruma oduzilmalo puno vremena tako da sam prekinuo ovo. Ako kreneš sa ovom metodom probaj prvo pronaći forume, a ostalo je lako.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke