• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako zaradjivati 500e mesecno preko adsense-a?

Probaću ja ovih dana kad ulovim vremena složiti neku listu pa podijelim jer i mene sve više zanima ovaj način zarade.

Hvala za ovo uputstvo, pročitao sam od prvog posta do posljednjeg i stvarno je zanimljiv način objašnjavanja i razumljiv. Kroz čitanje sam vidio da ima mnogo spammera koji pokušavaju isprovocirati ili skrenuti sa teme ali nisu uspjeli što mi je drago.

Kroz prolazak teme sam vidio da je par puta neko od korisnika pitao dali se iko već počeo baviti ovim i kako mu ide, međutim samo jedan odgovor sam vidio koji je bio jasan pa kao može neko od novopečenih da napiše svoj put napretka.

Ja već danas počinjem da radim ovaj način zarade i za koji dan bi trebao skupiti potrebne forume, pošto već imam i server i skripte, adsense i bazu od nekih 50-ak hiljada balkanskih emailova svježih, pa ću javiti kako mi ide kroz nekih 5-10 dana, nadam se pozitivi.

Ako neko od prisutnih može podijeliti neke forume koje koriste, bio bih zahvalan. Hvala još jednom korisniku koji je podijelio sa nama ovaj način zarade i svima koji su postavili korisna pitanja u vezi ovog.

Primjetio sam da neki forumi (pogotovo oni posječeniji) prihvačaju samo određene, već poznate image host-eve. To bi mogao predstavljati problem, ili sam u krivu.

mr_black kaže:
Primjetio sam da neki forumi (pogotovo oni posječeniji) prihvačaju samo određene, već poznate image host-eve. To bi mogao predstavljati problem, ili sam u krivu.

U pravu si,ja sam za ovaj moj bivsi imagehost dobio ban na opheliji.Ali uglavnom ako nemas mnogo reklama nece ti nista.

Ovo mi izgleda lepo i fino, ali ja sam pocetnik u ovim vodama, pa mi nesto nije najjasnije.

Jel moze neko da postavi link da vidim kako izgleda taj oglas na nekom forumu?

Da li se moze izbrisati dio na hosting image DPI scripti ispod slike gdje se nalazi

BBCode for Forum
HTML Code for Site
Hotlink for Forum
Hotlink for Site

a pri tome da bude aktivan u Admin panelu, da je meni vidljiv a drugima NE. Pokusavao sam al' mi se izbrise sa cijele stranice ili da ga pomjerim ispod ad2. Kako ste vi rijesili ovaj problem.

Ja probao, meni nije išlo "nisam zarađivao". Problem je u pronalasku foruma, ako pronadješ dobre forume na konju si ako ne onda si na magarcu :D "šala". Meni traženje foruma oduzilmalo puno vremena tako da sam prekinuo ovo. Ako kreneš sa ovom metodom probaj prvo pronaći forume, a ostalo je lako.

cvetasti kaže:
Ja probao, meni nije išlo "nisam zarađivao". Problem je u pronalasku foruma, ako pronadješ dobre forume na konju si ako ne onda si na magarcu :D "šala". Meni traženje foruma oduzilmalo puno vremena tako da sam prekinuo ovo. Ako kreneš sa ovom metodom probaj prvo pronaći forume, a ostalo je lako.

Pored ovoga dodao bih i značaj pravilnog odabira niše koja nije prezasićena. Malo je teže ali nije nemoguće.

Odes na freelancer i platis 15$ za listu foruma ili malo "pametnije" guglas i da vidis :) . Nisam probao, ali probacu sigurno, pa cu da vam javim. Ja imam listu foruma i kupio sam poster, samo jos da napravim sajt i da probam.

cvetasti kaže:
Ja sam svoje forume nasao tako sto sam ukucao u Googlu:
NAZIV NICHE-a + FORUM

Sta se dogadja sa ovim forum posterom, je l' se to prodaje i dalje? Pise tamo na sajtu da za kupovinu treba da se posalje email Freddy-ju; ja sam mu poslao pre vise od nedelju dana i jos uvek nikakav odgovor nisam dobio.

Mozes kupiti preko payze bez da kontaktiras ikog. Imas automatski link za placanje na dnu.

Da, video sam, samo sto ja Payzu nisam koristio do sad a ovde sam procitao da je nepuzdan servis.

Onda provjeri po uploaderskim forumima(wjunction) prodaje li netko poster, ili otvori thread da kupujes isti.

Svaka cast freemind !!!
Lijepo je sto svoje znanje o ovom nacinu zarade s adsensom djelis s drugima. Osobno znam da si puno vremena i ucenja ulozio u ovo sto si objavio. Rijetki su koji bi podjelili to sa drugima.
Mada sam misljenja da svi koji probaju, vrlo brzo ce i odustati jer stvarno je potrebno truda da se dostigne takva zarada.
Volio bih da sto vise ljudi uspije a ne da im je samo hir.

Ljudi pljunite u sake i zapnite, Freemind vam je tu da vam pomogne kao sto je i sam rekao

Pozz, i jos jednom svaka cast

Hvala sportbilly,

dobro si to primetio, u vezi odustajanja i truda.Bilo sta da se pocne, potrebno je vreme i bas dosta truda da se uspe, mnogima se svideo ovaj nacin zarade jer na oko deluje lako, ali kada sednu i vide da tu treba dosta rada, brzo odustanu. Neki odustanu, jer nemaju vere u sebe i svoje sposobnosti.
Naravno, ja sam gledao sto detaljnije sve da objasnim, ali da bi se lagodno radilo, potrebna je ona "velika slika", imati znanje i nekih drugih stvari ( tipa, da se ukloni neki kod, ili doda nesto), ako ni to, onda bar znanje gde naci jefitno i sto brze ono sto ti treba , ili znati pretrazivati internet i slicno.

Da li bih mogao osim slika da nekako ukljucim i video sadrzaj (nove pesme, trejleri i sl.) i da li bi to bilo ok za sam metod zarade?

Back
Na vrh