maloni1991
Aktivni član
- Tu od
- 18 Srp 2010
hajde ljudi napisite kako ste dosli na ideju da se bavite iz-om ? i koji su bivi vasi prvi poslici ? 
ja sam krenuo prodavanjem cipova za texas holdem na fb-u
cena je bila 100rsd za 1 mil, u pocetku sam ih prodavao po gradu ortacima iz skole i tako to ... posle kada sam ukapirao da mogu da pravim mnogo vise cipova krenuo sam da jurim po netu sajtove koji rade prodaju cipova ... i tako sam naisao na cuveni "NEOBUX" 3 meseca sam gubio vreme na tim sajtovima klikcuci na glupe reklame ne bi lih zaradio koji $$$ ,
posle nekih 200 mil prodatih cipova toliko sam se razocarao jer sam kao kreten uleteo na po meni jedinu ruku u pokeru od koje ne mozes da pobegnes i puko 297mil u jednoj bednoj ruci...pored toga zynga mi je banovala 1 nalog sa oko50-ak mil ... to je bio trenut kada sam krenuo "aktivno" sa ptc zaradom
ja sam krenuo prodavanjem cipova za texas holdem na fb-u
posle nekih 200 mil prodatih cipova toliko sam se razocarao jer sam kao kreten uleteo na po meni jedinu ruku u pokeru od koje ne mozes da pobegnes i puko 297mil u jednoj bednoj ruci...pored toga zynga mi je banovala 1 nalog sa oko50-ak mil ... to je bio trenut kada sam krenuo "aktivno" sa ptc zaradom