• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Mrxula kaže:
sunbeach kaže:
Znam ali objasnjava se proces verifikacije i menjanje imena zemlje.

Ma sta je to dva minuta posla verifikacija :D I dalje postoje ljudi koji ne znaju zemlju da promene :O
Nego je si li napravio onaj kanal za partnerstvo sa quizgroup ?

Nisam ! jer stao je paypal.

Evo pokazala sam gore u prepravljenoj poruci sliku kako to izgleda, valjda sada uspe sa mrezom..
I nemoj da se cudis ljudima koji ne znaju da promene zemlju, za sve postoji prvi put, i ja sam na drugim mestima pokusavala to da uradim dok nisam nasla gde bas treba... :)

Alexrebelde kaže:
Evo pokazala sam gore u prepravljenoj poruci sliku kako to izgleda, valjda sada uspe sa mrezom..
I nemoj da se cudis ljudima koji ne znaju da promene zemlju, za sve postoji prvi put, i ja sam na drugim mestima pokusavala to da uradim dok nisam nasla gde bas treba... :)

I instaliraj windows 7 jer xp vise nema zastitu od hakerskih upada.

sunbeach kaže:
Mrxula kaže:
Ma sta je to dva minuta posla verifikacija :D I dalje postoje ljudi koji ne znaju zemlju da promene :O
Nego je si li napravio onaj kanal za partnerstvo sa quizgroup ?

Ehh steta xD Pa napravi webmoney account za webmoney je potrebno samo $5 za isplatu

Prilozi

• slikastatistike.png
    slikastatistike.png
    27.8 KB · Pregleda: 442
sunbeach kaže:
Alexrebelde kaže:

Ma ko ce mene da hakuje :) Razmislicu, nisam htela, navikla na xp...

Mrxula kaže:
sunbeach kaže:

Ehh steta xD Pa napravi webmoney account za webmoney je potrebno samo $5 za isplatu

Lepo sam ja rekao!Gde je Mrxula bio pre par godina da nam sve lepo objasni.
Alexrebelde kaže:
sunbeach kaže:

Ma ko ce mene da hakuje :) Razmislicu, nisam htela, navikla na xp...

Kad budes zaradjivala preko youtuba "Ma ko ce mene da hakuje" bices na izvolte hakerima bolje to sredi na vreme prijateljski savetjer xp ne podrzava vise ni sam majkrosoft.ali da ne odemo previse van teme ili sto kazu u off topic.

sunbeach kaže:
Mrxula kaže:

Lepo sam ja rekao!Gde je Mrxula bio pre par godina da nam sve lepo objasni.

Kad si ti rekao to :p ne secam se
Ja sam prvi put klip uploadovao krajem 2010 ali to je bio blagi uzas , kad se setim kakav je tad bio YouTube a kako sad ...

Hmm citaj malo bolje!

sunbeach kaže:
Jovan21 kaže:
Da li ste dobili isplatu od strane Adsense-a ovog meseca?

Tek od 21.-og ocekuj isplatu.

Daj sto ste nam Mrxulu banovali!Sta je sad uradio?Eto srece da se pojavio pre dve godine,da nam objasni o ovim mrezama.

Aha Ja tad nisam imao pristup forum :p
Tad nisam cuo za ovaj forum hahah Nego po najvise me nateralo da se registrujem zbog slika a slike mogu samo korisnici foruma da vide :D

Pozdrav ljudi.
Nov sam na forumu,prelistao sam sve i imam jedno kratko i jasno pitanje. Na mom YouYubu kanalu kacim razna sranja,i planiram sutra da posaljem zahtev za partnerstvo sa QuizGroup,e sad mene interesuje da li oni salju novac preko banke da mi legne na racun ili ne? :) I da li mi neko moze reci kakvi su oni? Primetio sam da je i Nixa Zizu partner sa njima.. I svidja mi se sto su u pitanju Rusi. :-D

Aleks.TuToRiJaLi kaže:
Pozdrav ljudi.
Nov sam na forumu,prelistao sam sve i imam jedno kratko i jasno pitanje. Na mom YouYubu kanalu kacim razna sranja,i planiram sutra da posaljem zahtev za partnerstvo sa QuizGroup,e sad mene interesuje da li oni salju novac preko banke da mi legne na racun ili ne? :) I da li mi neko moze reci kakvi su oni

Ako imas 2k pregelda u poslednjih mesec dana , onda da , prihvatice te u mrezu . Pre tokom 2012-2013 nisu imali svoj dashboard , tako da kanali koji su u partnerstvu sa QuizGroup nisu mogli da prate zaradu . Ali pocetkom Septembra im je stigao dashboard i sada tu mozes menjati nacin isplate , pitati support team , da vidis kad je dan isplate , svoj refferal link itd . Ovo ti pricam ako postanes sa njima :D Da mogu da izvrse isplate direktno na racun ali za to ti treba cak $1000 :O Tako da ako hoces na racun koristi WebMoney i onda preko njega da postavis opciju placanja preko racuna . Ali pre apply prvo napravi webmoney nalog !
Inace ugovor se potpisuje na godinu dana

Mrxula kaže:
Aleks.TuToRiJaLi kaže:
Pozdrav ljudi.
Nov sam na forumu,prelistao sam sve i imam jedno kratko i jasno pitanje. Na mom YouYubu kanalu kacim razna sranja,i planiram sutra da posaljem zahtev za partnerstvo sa QuizGroup,e sad mene interesuje da li oni salju novac preko banke da mi legne na racun ili ne? :) I da li mi neko moze reci kakvi su oni

Ako imas 2k pregelda u poslednjih mesec dana , onda da , prihvatice te u mrezu . Pre tokom 2012-2013 nisu imali svoj dashboard , tako da kanali koji su u partnerstvu sa QuizGroup nisu mogli da prate zaradu . Ali pocetkom Septembra im je stigao dashboard i sada tu mozes menjati nacin isplate , pitati support team , da vidis kad je dan isplate , svoj refferal link itd . Ovo ti pricam ako postanes sa njima :D Da mogu da izvrse isplate direktno na racun ali za to ti treba cak $1000 :O Tako da ako hoces na racun koristi WebMoney i onda preko njega da postavis opciju placanja preko racuna . Ali pre apply prvo napravi webmoney nalog !
Inace ugovor se potpisuje na godinu dana

Treba ti min. 1000 viewsa.

+1 za QZ

midho14 kaže:

+1 za QZ

Ne ne ja kad sam imao 1000 nije htelo da me odvede na onu stranicu za apply . I pisalo je da treba 2000 pregleda .
Sto je zanimljivo kod njih , kad se popuni ona forma za apply posle 1-2 minuta ti posalju pozivnicu na dashboard . Kao da je postavljeno da automatski salje zahteve :D

Mrxula kaže:
midho14 kaže:

+1 za QZ

Ne ne ja kad sam imao 1000 nije htelo da me odvede na onu stranicu za apply . I pisalo je da treba 2000 pregleda .
Sto je zanimljivo kod njih , kad se popuni ona forma za apply posle 1-2 minuta ti posalju pozivnicu na dashboard . Kao da je postavljeno da automatski salje zahteve :D

Ne znam kako je kod tebe bilo ali kod mene je sa 1k proslo.
Pa da, posalju pozivnicu automatski ali zato moras cekati dok ti posalju ugovor

midho14 kaže:
Mrxula kaže:

Ne znam kako je kod tebe bilo ali kod mene je sa 1k proslo.
Pa da, posalju pozivnicu automatski ali zato moras cekati dok ti posalju ugovor

Ma nek ciljaju na 2k i to je to ! :D Meni su ugovor poslali posle 10 minuta on rightsignature.com preko toga

sunbeach kaže:
Sto toliko razmisljate da li ce vas primiti u mrezu i koliko uslova treba...evo coveka ima mrezu sa njim se dogovorite i ide lako https://internetzarada.org/member.php?action=profile&uid=16787

Pa Zoomin.TV je extra mreza , bila . Posto u Srbiji i dalje nema opcija primanja novca preko paypal , onda mi nekako bezveze da ne balance pise $30 a da ne mogu da podignem . I to je jedini razlog zasto sam raskinuo ugovor sa njima. Znaci samo da imamo full opciju withdraw i ostalo , sigurno bi uradio apply za cursor network :)

sunbeach kaže:
Sto toliko razmisljate da li ce vas primiti u mrezu i koliko uslova treba...

Svaka mreza ima uslove , jedino Freedom nema sa 0 suba i 0 pregleda da postanes ...

Pa i preko youtube monetizacije preko adsense,najmanje treba imati 70e.Ako to ne mozes nagurati za jedan mesec onda bolje nista ni ne raditi.

sunbeach kaže:
Pa i preko youtube monetizacije preko adsense,najmanje treba imati 70e.Ako to ne mozes nagurati za jedan mesec onda bolje nista ni ne raditi.

Ja mogu i $200 i vise , nije to problem .
Nego kako tebi pise u youtube.com/analytics ? $ ili €

Back
Na vrh