sunbeach
U samoizolaciji.
- Tu od
- 17 Lis 2011
Mrxula kaže:
Nisam ! jer stao je paypal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrxula kaže:
Alexrebelde kaže:Evo pokazala sam gore u prepravljenoj poruci sliku kako to izgleda, valjda sada uspe sa mrezom..
I nemoj da se cudis ljudima koji ne znaju da promene zemlju, za sve postoji prvi put, i ja sam na drugim mestima pokusavala to da uradim dok nisam nasla gde bas treba...![]()
sunbeach kaže:
sunbeach kaže:Alexrebelde kaže:Evo pokazala sam gore u prepravljenoj poruci sliku kako to izgleda, valjda sada uspe sa mrezom..
I nemoj da se cudis ljudima koji ne znaju da promene zemlju, za sve postoji prvi put, i ja sam na drugim mestima pokusavala to da uradim dok nisam nasla gde bas treba...![]()
I instaliraj windows 7 jer xp vise nema zastitu od hakerskih upada.
Mrxula kaže:
Alexrebelde kaže:
sunbeach kaže:
Aleks.TuToRiJaLi kaže:Pozdrav ljudi.
Nov sam na forumu,prelistao sam sve i imam jedno kratko i jasno pitanje. Na mom YouYubu kanalu kacim razna sranja,i planiram sutra da posaljem zahtev za partnerstvo sa QuizGroup,e sad mene interesuje da li oni salju novac preko banke da mi legne na racun ili ne?I da li mi neko moze reci kakvi su oni
Mrxula kaže:Aleks.TuToRiJaLi kaže:Pozdrav ljudi.
Nov sam na forumu,prelistao sam sve i imam jedno kratko i jasno pitanje. Na mom YouYubu kanalu kacim razna sranja,i planiram sutra da posaljem zahtev za partnerstvo sa QuizGroup,e sad mene interesuje da li oni salju novac preko banke da mi legne na racun ili ne?I da li mi neko moze reci kakvi su oni
Ako imas 2k pregelda u poslednjih mesec dana , onda da , prihvatice te u mrezu . Pre tokom 2012-2013 nisu imali svoj dashboard , tako da kanali koji su u partnerstvu sa QuizGroup nisu mogli da prate zaradu . Ali pocetkom Septembra im je stigao dashboard i sada tu mozes menjati nacin isplate , pitati support team , da vidis kad je dan isplate , svoj refferal link itd . Ovo ti pricam ako postanes sa njimaDa mogu da izvrse isplate direktno na racun ali za to ti treba cak $1000 :O Tako da ako hoces na racun koristi WebMoney i onda preko njega da postavis opciju placanja preko racuna . Ali pre apply prvo napravi webmoney nalog !
Inace ugovor se potpisuje na godinu dana
midho14 kaže:
Treba ti min. 1000 viewsa.
+1 za QZ
Mrxula kaže:midho14 kaže:Treba ti min. 1000 viewsa.
+1 za QZ
Ne ne ja kad sam imao 1000 nije htelo da me odvede na onu stranicu za apply . I pisalo je da treba 2000 pregleda .
Sto je zanimljivo kod njih , kad se popuni ona forma za apply posle 1-2 minuta ti posalju pozivnicu na dashboard . Kao da je postavljeno da automatski salje zahteve
midho14 kaže:Mrxula kaže:Ne ne ja kad sam imao 1000 nije htelo da me odvede na onu stranicu za apply . I pisalo je da treba 2000 pregleda .
Sto je zanimljivo kod njih , kad se popuni ona forma za apply posle 1-2 minuta ti posalju pozivnicu na dashboard . Kao da je postavljeno da automatski salje zahteve
Ne znam kako je kod tebe bilo ali kod mene je sa 1k proslo.
Pa da, posalju pozivnicu automatski ali zato moras cekati dok ti posalju ugovor
sunbeach kaže:Sto toliko razmisljate da li ce vas primiti u mrezu i koliko uslova treba...evo coveka ima mrezu sa njim se dogovorite i ide lako https://internetzarada.org/member.php?action=profile&uid=16787
sunbeach kaže:Sto toliko razmisljate da li ce vas primiti u mrezu i koliko uslova treba...
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke