• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Gilez96 kaže:
Nije da nece da se monetizuju,nego lik ne zna. Oce da se monetizuje svaki ali bas svaki video samo trebas da znas kako i sta da editujes... ;)

Moze neki tutorial za to...kako editirati sport...hvala

Kako editirati sport? Pa ne bavim se time,tako da ne bih znao da ti kazem o editiranju sporta. :)

Da se javim samo da sam uspeo (posle 7 meseci :( ) da vratim HDPLAY kanal. Popili smo nekoliko community strike-ova doduse opravdano od SPAM404-a zbog misleading texta i expressive tagging-a na nekim starim videima koje smo jos u to vreme "pumpali" sa dodatnim tagovima u description-u. Ako se nekome desila ista stvar neka pogleda video:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
. Momak je vrlo lepo objasnio sta se i kako radi i ako ste svesni onoga zbog cega vam je kanal ugasen, mozete vrlo lako da ga povratite.

Evo jedan interesantam Tip za malo naprednije korisnike;
http://www.youtube.com/watch?v=7-VskJwqx88&feature=em-uploademail
Kako defaultno postaviti captions uključene na Youtubeu?
To se postiže jednostavnim unosom određenog taga, a sve može biti jako korisno. :fever

MilanRE kaže:
Da se javim samo da sam uspeo (posle 7 meseci :( ) da vratim HDPLAY kanal. Popili smo nekoliko community strike-ova doduse opravdano od SPAM404-a zbog misleading texta i expressive tagging-a na nekim starim videima koje smo jos u to vreme "pumpali" sa dodatnim tagovima u description-u. Ako se nekome desila ista stvar neka pogleda video:
. Momak je vrlo lepo objasnio sta se i kako radi i ako ste svesni onoga zbog cega vam je kanal ugasen, mozete vrlo lako da ga povratite.

Milaneee Welcome back ! :D

LeoMessi19 kaže:
Gilez96 kaže:
Nije da nece da se monetizuju,nego lik ne zna. Oce da se monetizuje svaki ali bas svaki video samo trebas da znas kako i sta da editujes... ;)

Moze neki tutorial za to...kako editirati sport...hvala

Za fudbal znam vrhunski da odradim u dosta programa ali najbolje u svp ;)

Ljudii, sta da radim, ne znam sta se desava vise, ali ne mogu nikako da apliciram za mrezu, odabrala sam Creative Nation, tj preko nekih aroxynetwork ali to mu dodje isto... Prvo nije htelo skajp da mi prihati kada treba da upisem u koloni, morala sam novi nalog da otvorim da bi uspelo.. onda nije htelo ima kanala, naravno sve sam radila po uputstvu, spojena slova i pokazalo da ispravno, ali kada sve odradim javi se problem da kanal ne postoji... Inace menjala sam ime, bilo je moje ime i prezime ali sam ubrzo stavila drugi naziv, zato sam pomislila da je to u pitanju, i upisem onda ime i prezime i tada predje na drugi korak, ali kada treba verify ownership pojavi se drugi problem, kao kanal mi nije verifikovan...

Ja stvarno vise ne znam sta bih mogla da pokusam..? Mozda da na kanalu kliknem verify..?

Alexrebelde kaže:
Ljudii, sta da radim, ne znam sta se desava vise, ali ne mogu nikako da apliciram za mrezu, odabrala sam Creative Nation, tj preko nekih aroxynetwork ali to mu dodje isto... Prvo nije htelo skajp da mi prihati kada treba da upisem u koloni, morala sam novi nalog da otvorim da bi uspelo.. onda nije htelo ima kanala, naravno sve sam radila po uputstvu, spojena slova i pokazalo da ispravno, ali kada sve odradim javi se problem da kanal ne postoji... Inace menjala sam ime, bilo je moje ime i prezime ali sam ubrzo stavila drugi naziv, zato sam pomislila da je to u pitanju, i upisem onda ime i prezime i tada predje na drugi korak, ali kada treba verify ownership pojavi se drugi problem, kao kanal mi nije verifikovan...

Ja stvarno vise ne znam sta bih mogla da pokusam..? Mozda da na kanalu kliknem verify..?

Da bi uradila apply moras biti ulogovana na taj kanal , naravno samo kliknes na svoj kanal tamo i pisace ti da ce ti odgovoriti u roku od 48h ili koliko vec . Ne moras ali ako bas nista nece onda uradi verifikaciju kanala .
Aroxy network , ako vec zelis preko sub network da postanes uradi preko ovih mreza
Mrxula kaže:
Sledece mreze su Sub Network Creative Nation-a a to su :Centus,Surge,Extremus Netowork,ZarbuNetwork,TrioxMediaTV,Miquos,NovaNetoworkTV,RocketMeida,DamnLagTV,Exclusive Media Network,Analog Digital,Tag Network.

Isto mi pise i preko ove Extremus Netvork:
Unfortunately, we cannot approve your application at this time, due to the following issues:

Channel isn't verified!

Please select the channelname you want to verify or log out of the channel you are currently logged into and log in to the channel you want to verify. Then click the button Verify ownership again.
A naravno ulogovana sam sa tim yt kanalom... pokusala sam na kanalu da klinem na verify i na
dalje pise: Select your country
Serbia

How should we deliver the verification code to you?
Call me with an automated voice message
Text me the verification code
E ja sad nisam sigurna da li treba da ostane tu srbija ili treba da promenim posto mi je u Advanced United Kingdom.?
A da, i kada mi se pri apliciranju pojavi ovo: Have offline access jel treba da prihvatim ili zatvorim..? do sada sam prihvatala, a kada sam zatovrila pojavio mi se samo ovaj text"
IMPORTANT:

Click the button "Verify ownership" above to start the verification process which will prove that you are in fact the owner of the YouTube channel: "AleksandraStankovic"

You can also verify your channel later (within 24 hours) using this link:
http://networks.cnation.co/forms/ve...-42F8-9E228E80642A5EFA&ch=AleksandraStankovic

NOTE: You will be asked to give us permission to get some basic info about your YouTube channel. It is only used to verify that you are the owner.

Alexrebelde kaže:
Isto mi pise i preko ove Extremus Netvork:
Unfortunately, we cannot approve your application at this time, due to the following issues:

Channel isn't verified!

Kanal ti nije verifikovan . Sta je ovo , nisam znao da je Creative Nation toliko promenio pravila
znaci verifikuj i nadam se da nece biti problema .
btw uskoro im stize novi dashboard bice opcije placanja preko web money , moneygram i uvelu su no lock in contact (mozes i napustit kad hoces)

Alexrebelde kaže:
Prepravljala sam post dok si mi ti odgovorio.. Da li kada verifikujem kanal da ostane srbija..?

Preporucujem ti da promenis na USA , pa ako te prime u mrezu promeni na Srbiju .

Jesi li siguran 100% ? Ipak treba da se ostavi mobilni... tj nsiam sigurna, ali ispod pise ovo : Call me with an automated voice message
Text me the verification code
Pa da izaberem jedno

Eto, united kingdom nece, tacno daje ispod primer brojeva,a kada stavim na srbiju daje primer nasih brojeva... i sad ako zeznem nesto.. ne smem... :/

Ti razumes ? za verifikaciju koristi svoj broj iz Srbije (Vip , telenor , mts ) a za drzavu na youtube nek ti bude USA . RAZUMES sad ?

Evo Cile je objasnio sve :

sunbeach kaže:

Ali ona hoce partnerstvo , ne Adsense :)

Mrxula kaže:
Ti razumes ? za verifikaciju koristi svoj broj iz Srbije (Vip , telenor , mts ) a za drzavu na youtube nek ti bude USA . RAZUMES sad ?

Razumem, ali bolje da pitam jer me to bunilo kako na jednom mestu moze USA a na drugom Srbija.. ako moze super, javljam sta sam napravila...
A Cile je preko adsense, i nema lepo misljenje o mrezama, a ja zelim preko mreze...
Ne znam da li ce se ocitati slika

Uploaded at ImageFra.me

Mrxula kaže:
sunbeach kaže:

Ali ona hoce partnerstvo , ne Adsense :)

Znam ali objasnjava se proces verifikacije i menjanje imena zemlje.

sunbeach kaže:
Znam ali objasnjava se proces verifikacije i menjanje imena zemlje.

Ma sta je to dva minuta posla verifikacija :D I dalje postoje ljudi koji ne znaju zemlju da promene :O
Nego je si li napravio onaj kanal za partnerstvo sa quizgroup ?

Back
Na vrh