LeoMessi19
Član
- Tu od
- 5 Svi 2014
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MilanRE kaže:Da se javim samo da sam uspeo (posle 7 meseci) da vratim HDPLAY kanal. Popili smo nekoliko community strike-ova doduse opravdano od SPAM404-a zbog misleading texta i expressive tagging-a na nekim starim videima koje smo jos u to vreme "pumpali" sa dodatnim tagovima u description-u. Ako se nekome desila ista stvar neka pogleda video: . Momak je vrlo lepo objasnio sta se i kako radi i ako ste svesni onoga zbog cega vam je kanal ugasen, mozete vrlo lako da ga povratite.
LeoMessi19 kaže:
Alexrebelde kaže:Ljudii, sta da radim, ne znam sta se desava vise, ali ne mogu nikako da apliciram za mrezu, odabrala sam Creative Nation, tj preko nekih aroxynetwork ali to mu dodje isto... Prvo nije htelo skajp da mi prihati kada treba da upisem u koloni, morala sam novi nalog da otvorim da bi uspelo.. onda nije htelo ima kanala, naravno sve sam radila po uputstvu, spojena slova i pokazalo da ispravno, ali kada sve odradim javi se problem da kanal ne postoji... Inace menjala sam ime, bilo je moje ime i prezime ali sam ubrzo stavila drugi naziv, zato sam pomislila da je to u pitanju, i upisem onda ime i prezime i tada predje na drugi korak, ali kada treba verify ownership pojavi se drugi problem, kao kanal mi nije verifikovan...
Ja stvarno vise ne znam sta bih mogla da pokusam..? Mozda da na kanalu kliknem verify..?
Mrxula kaže:Sledece mreze su Sub Network Creative Nation-a a to su :Centus,Surge,Extremus Netowork,ZarbuNetwork,TrioxMediaTV,Miquos,NovaNetoworkTV,RocketMeida,DamnLagTV,Exclusive Media Network,Analog Digital,Tag Network.
Alexrebelde kaže:Isto mi pise i preko ove Extremus Netvork:
Unfortunately, we cannot approve your application at this time, due to the following issues:
Channel isn't verified!
Mrxula kaže:Ti razumes ? za verifikaciju koristi svoj broj iz Srbije (Vip , telenor , mts ) a za drzavu na youtube nek ti bude USA . RAZUMES sad ?
Uploaded at ImageFra.meKoristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke