dado4
Član
- Tu od
- 3 Velj 2014
Alexrebelde kaže:dado4 kaže:Prihvatit će te i sa praznim kanalomali ti ja ne bih preporučio Freedom jer ne nude ništa posebno a uzimaju 40% zarade.
A mislis li da ce me prihvatiti i Creative Nation? I kako bih trebala da im posaljem zahtev..? Isla sam na njihov sajt i imalo je nesto da se popuni ali nisam se usudila jer nisam znala sta je sledeci korak, mozda racun u banci koji jos uvek nemam, a nisam ni znala u onom polju channel da li treba da kopiram link svog kanala, ili samo naziv, ili sta vec..? Mogu u bilo kojoj banci otvoriti racun i kasnije u bilo kojoj ili posti da podizem..?
Ne znam koliko imaš pregleda na kanalu ali mislim da će te primiti sa 1000 mjesečnih pregleda. Na njihovom sajtu apliciraš i ako te prihvate, poslat će ti pozivnicu koju trebaš prihvatiti na youtube dashboard-u. Ukoliko trenutno nemaš račun u banci svejedno možeš ući u partnerstvo i zarađivati novac a kasnije kada napraviš račun dodaš ga u CN dashboardu. Prilikom apliciranja trebaš upisati samo naziv kanala.