• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Alexrebelde kaže:
dado4 kaže:
Prihvatit će te i sa praznim kanalom :D ali ti ja ne bih preporučio Freedom jer ne nude ništa posebno a uzimaju 40% zarade.

A mislis li da ce me prihvatiti i Creative Nation? I kako bih trebala da im posaljem zahtev..? Isla sam na njihov sajt i imalo je nesto da se popuni ali nisam se usudila jer nisam znala sta je sledeci korak, mozda racun u banci koji jos uvek nemam, a nisam ni znala u onom polju channel da li treba da kopiram link svog kanala, ili samo naziv, ili sta vec..? Mogu u bilo kojoj banci otvoriti racun i kasnije u bilo kojoj ili posti da podizem..?

Ne znam koliko imaš pregleda na kanalu ali mislim da će te primiti sa 1000 mjesečnih pregleda. Na njihovom sajtu apliciraš i ako te prihvate, poslat će ti pozivnicu koju trebaš prihvatiti na youtube dashboard-u. Ukoliko trenutno nemaš račun u banci svejedno možeš ući u partnerstvo i zarađivati novac a kasnije kada napraviš račun dodaš ga u CN dashboardu. Prilikom apliciranja trebaš upisati samo naziv kanala.

Drugari, poslao sam zahtev za partnerstvo Zoomin.tv preko podmreze exposure network, prvo su mi rekli 7 dana maksimalno, pa nista, pisao sam im, kazu za 48 sati stize, pa nista, opet sam im pisao kaze poslacemo ti ponovo vcrs, i opet nista, ludim ne znam koliko vise da cekam, kanal mi bas dosta dobro napreduje, pa me zanima ako ne bude nista od njih jer cu ih cekati jos 2-3 dana i odustati, citajuci mnoga parnetrstva ne znam da li da probam sa CN, znam da spustaju zaradu sa 80% na 50% ako ima blokiranih snimaka, ja ih necu imati, e zanima me samo nacin isplate i da li imaju oni dashboard? a sto se tice isplate nemam paypal, imam devizni racun u banka intezi koji mi je trebao kada sam od adsensa dobijao cekove? Da li CN ima neki nacin isplate direktno na devizni racun, i sta je uopste Bank Account i bank transfers, jel to to da mi uplacuju na devizni racun?

Da to je da ti uplacuju na devizni racun,batali te mreze i ta partnerstva i sve to,Adsense je mama...Ako nemas problema sa copyright sadrzajem ,ja ne vidim nikakav razlog zasto bi postao partner sa nekom mrezom? ...Adsense je Adsense.. ;)

trazo sam dosto u vezi tog nacina zarade , otpale mi oci :) onaj lik reko da je bolje partnerstvo nego to drugo. kao nece da se monetizuje klipovi , bezveze

Nije da nece da se monetizuju,nego lik ne zna. Oce da se monetizuje svaki ali bas svaki video samo trebas da znas kako i sta da editujes... ;)

Gilez96 kaže:
Nije da nece da se monetizuju,nego lik ne zna. Oce da se monetizuje svaki ali bas svaki video samo trebas da znas kako i sta da editujes... ;)

Da li si isprobao vise razlicitih gmail adresa od youtube kanala na jedan adsense nalog?

badramirez kaže:
marezmaj kaže:
Jel zna neko kako da resim ovo http://www.dodaj.rs/f/16/WC/2UuR93gR/1/problem.png , cim kliknem na dugme OTPREMI to mi izadje :/

Od juce i ja dobijam istu poruku kada kliknem na EDIT dugme video klipa. Procice, popravice (nadam se)

Hvala ti tebra mnogo, presekli su me covece a taman sam postao partner, ni dugme upload ni edit, ni da monetizujem nista ne mogu, bezveze 2 dana ne mogu da ubacujem snimke.. ae molim te ako doznas nesto javi mi na pm ili ovde napisi, precesljao sam google o toj 500 error gluposti pokisao sam zivce :D

marezmaj kaže:
badramirez kaže:
Od juce i ja dobijam istu poruku kada kliknem na EDIT dugme video klipa. Procice, popravice (nadam se)

Hvala ti tebra mnogo, presekli su me covece a taman sam postao partner, ni dugme upload ni edit, ni da monetizujem nista ne mogu, bezveze 2 dana ne mogu da ubacujem snimke.. ae molim te ako doznas nesto javi mi na pm ili ovde napisi, precesljao sam google o toj 500 error gluposti pokisao sam zivce :D

I kod mene isto se to pojavljuje evo vec treci dan

lijan kaže:
marezmaj kaže:

Evo brate meni od pre par sati sve proradilo, znaci samo treba cekati da sami oni rese problem :)

marezmaj kaže:
lijan kaže:

Evo brate meni od pre par sati sve proradilo, znaci samo treba cekati da sami oni rese problem :)

Potvrdjujem, sve radi bez problema....

Ljudi jel probao neko monetizaciju na Daily Motion? Pre nije bilo, sad su uveli, ali ja ne znam baš kako da se povežem

LizarazuCZV kaže:
Ljudi jel probao neko monetizaciju na Daily Motion? Pre nije bilo, sad su uveli, ali ja ne znam baš kako da se povežem

Ja sam vec 10 meseci na DailyMotion i zaradjujem. Bas razmisljam ovih dana da napravim jos jedan mini tutorijal u vezi zarade na DM.

Ovh dana ocekujem i isplatu...

badramirez kaže:
LizarazuCZV kaže:

Ja sam vec 10 meseci na DailyMotion i zaradjujem. Bas razmisljam ovih dana da napravim jos jedan mini tutorijal u vezi zarade na DM.

Koliko je min. za isplatu kad vec nisi dobio isplatu 10 mjeseci?

Kako tamo prolazi copyright? I koji je CPM u odnosu na YT?

Kako se nekada zarađivalo na Dailymotion-u :D . U zadnje vrijeme su dosta loši tako da ne trošim više vrijeme na njemu.

midho14 kaže:
badramirez kaže:

Koliko je min. za isplatu kad vec nisi dobio isplatu 10 mjeseci?

Kako tamo prolazi copyright? I koji je CPM u odnosu na YT?

minimum je 100$, a sad mi stize za period jan - avg (8 meseci). Moj prosecan CPM (odnosno RPM) je oko 4$

badramirez kaže:

Već se veselimo tutorijalu. :)
Naravno, nadam se da ćeš ga komparirati sa Adsenseom. :fever

Back
Na vrh