• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Mrxula kaže:
QuizGroup . RevShare je 80% a mesecno pregleda treba 2k .

Pre je bilo do 300.000 pregleda mesecno 60% a preko 300.000 pregleda mesecno 80% RevShare

Ko ti to rekao ? :D Pre kod quizgroup je bio 70% , a na 80% je promenjeno odavno . Tih 300k mesecnih pregleda jedino moze kod mreza koje traze managed status : Music Nations , zoomin.TV , forela digital .

Dobro javi kad te budu isplacivali,da li su ti dali 60% ili 80% da sad tu ne pisemo kao deca jeste - nije.

Pa zasto bih te lagao ? :D Kad sam potpisivao ugovor pazljivo sam citao sve i pise da je 80% :D javicu ti ako skupim vise od $5 . Ali ja sam iz Srbije i izabrao sam paypal a iz Srbije se ne mogu primati pare :(

Nisam napisao da ti lazes nego mozda oni lazu.Ali ako pise u ugovoru onda je valjda tako kao sto je napisano jer pre nekoliko meseci se ovde spominjalo da je 60% do 300.000 poseta mesecno.

Vidim neku izmenu na paypalu nije kao pre tri dana.

Ma pisalo se davno ko ce sad naci,ja bas pitao da li da postanem sa njima partner,nego paypal je proradio :drinking
https://internetzarada.org/paypal-dostupan-u-srbiji-sada-stvarno-t-9070-7.html#pid97162

To mi u poruci pisao ivan001:
Re: QuizGroup
To: sunbeach
Da,da to im je fora,ispod 300.000 je 50% sto je katastrofa a 80% je kada imas preko 20 miliona pregleda Smile)),ali ja imam vrlo malo iznad 300.000 pa mi je 60%.Kada budes ojacao mozes i kod njih da odes,znaci dobra stvar je jer nema cekova,ili direktno pare na racun ili WU,tako da cim ti isplate pare su tu a placaju krajem meseca za predhodni

Mogu i uslikati.

midho14 kaže:
80% je Revshare kod QZ vec odavno lol

Midho Cuj ovo ahahahahahh REV SHARE ZA MREZU QUIZGROUP JE 80% VEC ODAVNO ! Ako ne verujes @sunbeach Postani partner i lepo pise u ugovoru

Da mozda je to po novom,ova poruka je poslata
26-11-2013 tako da cu da isprobam sa nekim kanalom jer sad imamo paypal.

Jovan21 kaže:
Da li ste dobili isplatu od strane Adsense-a ovog meseca?

Tek od 21.-og ocekuj isplatu.

Daj sto ste nam Mrxulu banovali!Sta je sad uradio?Eto srece da se pojavio pre dve godine,da nam objasni o ovim mrezama.

Jovan21 kaže:
A uplasih se posto mi je prva isplata bila 12 proslog mjeseca.
Hvala na brzom odgovoru

Kako je mogla da ti bude 12-og ??? Uvek proces isplate pocinje 21-22-og ?

E, opet ja sa nekim pitanjima... :) Da ne bude da samo pitam a nista ne radim, bila sam vredna i pravila, postavljala, ali nesto ne ide, pa me zanima da li bi me neka mreza prihvatila sa tako malo pregleda, mozda Freedom..? Neko rece sami mu poslali zahtev i pre nego sto postavi, pa se nekako najvise nadam za tu mrezu.. Licno mi se najvise svidja Creative Nation, ali pokusala bih sa Fredom iako ne moze da isplate u Srbiji, iovako od moje zarade nema nista, mozda ni za godnu, dve, mozda nikada, ali eto posto kada sam partner imam nekih dodatnih opicja pa bih zato...

Alexrebelde kaže:
E, opet ja sa nekim pitanjima... :) Da ne bude da samo pitam a nista ne radim, bila sam vredna i pravila, postavljala, ali nesto ne ide, pa me zanima da li bi me neka mreza prihvatila sa tako malo pregleda, mozda Freedom..? Neko rece sami mu poslali zahtev i pre nego sto postavi, pa se nekako najvise nadam za tu mrezu.. Licno mi se najvise svidja Creative Nation, ali pokusala bih sa Fredom iako ne moze da isplate u Srbiji, iovako od moje zarade nema nista, mozda ni za godnu, dve, mozda nikada, ali eto posto kada sam partner imam nekih dodatnih opicja pa bih zato...
Prihvatit će te i sa praznim kanalom :D ali ti ja ne bih preporučio Freedom jer ne nude ništa posebno a uzimaju 40% zarade.

dado4 kaže:
Alexrebelde kaže:
Prihvatit će te i sa praznim kanalom :D ali ti ja ne bih preporučio Freedom jer ne nude ništa posebno a uzimaju 40% zarade.

A mislis li da ce me prihvatiti i Creative Nation? I kako bih trebala da im posaljem zahtev..? Isla sam na njihov sajt i imalo je nesto da se popuni ali nisam se usudila jer nisam znala sta je sledeci korak, mozda racun u banci koji jos uvek nemam, a nisam ni znala u onom polju channel da li treba da kopiram link svog kanala, ili samo naziv, ili sta vec..? Mogu u bilo kojoj banci otvoriti racun i kasnije u bilo kojoj ili posti da podizem..?

Back
Na vrh