Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ovde sve o tome: https://internetzarada.org/novo-adsense-uplata-preko-banke-t-10392-16.htmlJovan21 kaže:A uplasih se posto mi je prva isplata bila 12 proslog mjeseca.
Hvala na brzom odgovoru
Prihvatit će te i sa praznim kanalomAlexrebelde kaže:E, opet ja sa nekim pitanjima...Da ne bude da samo pitam a nista ne radim, bila sam vredna i pravila, postavljala, ali nesto ne ide, pa me zanima da li bi me neka mreza prihvatila sa tako malo pregleda, mozda Freedom..? Neko rece sami mu poslali zahtev i pre nego sto postavi, pa se nekako najvise nadam za tu mrezu.. Licno mi se najvise svidja Creative Nation, ali pokusala bih sa Fredom iako ne moze da isplate u Srbiji, iovako od moje zarade nema nista, mozda ni za godnu, dve, mozda nikada, ali eto posto kada sam partner imam nekih dodatnih opicja pa bih zato...
dado4 kaže:Prihvatit će te i sa praznim kanalomAlexrebelde kaže:E, opet ja sa nekim pitanjima...Da ne bude da samo pitam a nista ne radim, bila sam vredna i pravila, postavljala, ali nesto ne ide, pa me zanima da li bi me neka mreza prihvatila sa tako malo pregleda, mozda Freedom..? Neko rece sami mu poslali zahtev i pre nego sto postavi, pa se nekako najvise nadam za tu mrezu.. Licno mi se najvise svidja Creative Nation, ali pokusala bih sa Fredom iako ne moze da isplate u Srbiji, iovako od moje zarade nema nista, mozda ni za godnu, dve, mozda nikada, ali eto posto kada sam partner imam nekih dodatnih opicja pa bih zato...
ali ti ja ne bih preporučio Freedom jer ne nude ništa posebno a uzimaju 40% zarade.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke