• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Mrxula kaže:
Obavezno to uradi ako je video 10 minuta(moj savet) . Kad editujes klip nek zadji minut bude crna slika :D i onda je to 10 minuta i mozes ovo uraditi ;)

Hvala na savetu! Imam ja klipova, ima da napravim od 12 minuta kompilaciju za svaki slučaj :crazy_grin

Ne ozbiljno , ja imam jedan video 11 minuta i radi , samo nemoj da preteras kao ovaj lik sa slike xD
Kod zoomin.TV ili bilo koje mreze ovo radi :D

Da! ja imam tu opciju.

monetizacija.jpg

Ee to je to :) Samo nemoj da preteras , odkud znam ... Mozda primeti YouTube team ioznaci video kao nepozeljan . Znas na sta mislim , flaguju video ali ne mislim na copyright strike :p

Mrxula kaže:
Ee to je to :) Samo nemoj da preteras , odkud znam ... Mozda primeti YouTube team ioznaci video kao nepozeljan . Znas na sta mislim , flaguju video ali ne mislim na copyright strike :p

Da to moramo da proucimo,koja je granica i da li ima nekih uslova i sta je preterano a sta nije... i koliko je veca zarada ako se stavi da npr. 3 puta se prikazu i 7 puta ili 2 puta i da li se smanjiva cpm ...

Je li vam prikazana zarada za 1. i 2. oktobar na youtube analytics? Meni jos nije, cudno :(

midho14 kaže:
Je li vam prikazana zarada za 1. i 2. oktobar na youtube analytics? Meni jos nije, cudno :(

meni isto, evo klikcem na refresh stalno i vec se brinem....
sad mi je lakse kad znam da su zajebali samo mene i tebe :crazy_grin

badramirez kaže:
midho14 kaže:

meni isto, evo klikcem na refresh stalno i vec se brinem....
sad mi je lakse kad znam da su zajebali samo mene i tebe :crazy_grin

Uh super, i meni je sad lakse :D Valjda ce do sutra :)

midho14 kaže:
Mrxula kaže:
Meni jeste upravo sada 12k pregleda :)

Ja jos cekam. Koliko $$ na tih 12k pregleda?

E to mi se jos nije ucitalo :( Pregledi jesu ali zarada $0.00

Mrxula kaže:
midho14 kaže:
Ja jos cekam. Koliko $$ na tih 12k pregleda?

Tako i kod mene, ocitano za 1. 2. i 3. oktobar a zarada 0.00

Nego, pisite kad vam ucita zaradu ;)

midho14 kaže:
Mrxula kaže:

Tako i kod mene, ocitano za 1. 2. i 3. oktobar a zarada 0.00

Nego, pisite kad vam ucita zaradu ;)

ni kod mene jos nisu updejtali zaradu..

Evo i ja sam postao ytube partner sa Creative Nation, ali sa mojim starim kanalom na kome su skroz bezveze snimci, sve neki random. Imam oko 1200 pregleda mesecno/80 subskribera i prihvatili su me u mrezu.
Posto sam sad skontao kako to lako funkcionise dobio sam motivaciju da nastavim snimati za novi kanal pa da i sa njim upadnem u neku mrezu ;)

Evo bas sam snimio ovu situaciju,sa jednim od mojih omiljenih emisija Goli zivot,jer volim da ih gledam ali u to vreme na prvoj i pinku idu zvezde granda i pinkove zvezde i razne zvezde pa od cerki ne mogu da je gledam na tv-u i danas ukucam i evo sta mi prikaza.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Da li je to samo kod mene ili kod svih prikazuje gresku ili postoji opcija da se namesti "This video is not available"

sunbeach kaže:
Evo bas sam snimio ovu situaciju,sa jednim od mojih omiljenih emisija Goli zivot,jer volim da ih gledam ali u to vreme na prvoj i pinku idu zvezde granda i pinkove zvezde i razne zvezde pa od cerki ne mogu da je gledam na tv-u i danas ukucam i evo sta mi prikaza.

Da li je to samo kod mene ili kod svih prikazuje gresku ili postoji opcija da se namesti "This video is not available"

Zabranjeno je za nasu drzavu ali znam nacin na koji mozes da gledas :)

Mrxula kaže:
sunbeach kaže:

Zabranjeno je za nasu drzavu ali znam nacin na koji mozes da gledas :)
Onda bi bio ovaj natpis

Nesto je drugo uradio da bi trenutno prikrio video snimak jer googl ga je indeksirao https://www.google.rs/#q=simo+spasic+goli+zivot

:bored
sale89ns kaže:
Evo i ja sam postao ytube partner sa Creative Nation, ali sa mojim starim kanalom na kome su skroz bezveze snimci, sve neki random. Imam oko 1200 pregleda mesecno/80 subskribera i prihvatili su me u mrezu.
Posto sam sad skontao kako to lako funkcionise dobio sam motivaciju da nastavim snimati za novi kanal pa da i sa njim upadnem u neku mrezu ;)

Koliko si čekao da pregledaju i odobre ?

Back
Na vrh