badramirez
Aktivni član
- Tu od
- 9 Pro 2013
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrxula kaže:Ee to je toSamo nemoj da preteras , odkud znam ... Mozda primeti YouTube team ioznaci video kao nepozeljan . Znas na sta mislim , flaguju video ali ne mislim na copyright strike
![]()
badramirez kaže:
sunbeach kaže:Evo bas sam snimio ovu situaciju,sa jednim od mojih omiljenih emisija Goli zivot,jer volim da ih gledam ali u to vreme na prvoj i pinku idu zvezde granda i pinkove zvezde i razne zvezde pa od cerki ne mogu da je gledam na tv-u i danas ukucam i evo sta mi prikaza.
Da li je to samo kod mene ili kod svih prikazuje gresku ili postoji opcija da se namesti "This video is not available"
Onda bi bio ovaj natpisMrxula kaže:sunbeach kaže:Evo bas sam snimio ovu situaciju,sa jednim od mojih omiljenih emisija Goli zivot,jer volim da ih gledam ali u to vreme na prvoj i pinku idu zvezde granda i pinkove zvezde i razne zvezde pa od cerki ne mogu da je gledam na tv-u i danas ukucam i evo sta mi prikaza.
Da li je to samo kod mene ili kod svih prikazuje gresku ili postoji opcija da se namesti "This video is not available"
Zabranjeno je za nasu drzavu ali znam nacin na koji mozes da gledas![]()
sale89ns kaže:Evo i ja sam postao ytube partner sa Creative Nation, ali sa mojim starim kanalom na kome su skroz bezveze snimci, sve neki random. Imam oko 1200 pregleda mesecno/80 subskribera i prihvatili su me u mrezu.
Posto sam sad skontao kako to lako funkcionise dobio sam motivaciju da nastavim snimati za novi kanal pa da i sa njim upadnem u neku mrezu![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke