Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mnogi sajtovi nude copyright free muziku, ali ispadne da CC licenca ne podrazumeva commercial use, zato svaku melodiju koju skines, procitas ponaosob da li ima na sajtu licencu za komercijalnu upotrebu; ako ima, u opisu videa ostavljas linkove ka atribuciji i licenci.Anri1 kaže:Pozdrav svima.
Prije nekoliko mjeseci sam procitao cijelu temu od pocetka, znam i da je neko imao slican problem ali sad ne mogu to da pronadjem pa da ponovo ne bih citao sve ponovo.
Dobio sam crni uzvicnik na mjestu "$" i email u kome pise da nemam prava na ovaj video.
Video je moj, ja sam snimao. Muziku sam koristio sa ovog sajta: audionautix. com
Koristim addsence.
Sta da radim?
Ako imas opciju, ides na appeal ili osporavas strike, i u odgovoru posaljes link od pesme ka njihovom sajtu, onu pisanu izjavu autora kao i ovaj license pa cekaj sta ce ti reciAnri1 kaže:Ja sam u Description naveo da je melodija sa tog sajta.
Na sajtu ima licenca ali se ona podrazumjeva vjerovatno za sve melodije (nema za svaku pojedinacno)
Ovo je licenca:
audionautix .com/Saved/CCrelease.jpg
Koji je sledeci korak, da li njima saljem ovaj link ili...? Ako moze detaljno objasnjenje, ovo nikad nisam radio.
Hvala unaprijed.
Anri1 kaže:Ja sam u Description naveo da je melodija sa tog sajta.
Na sajtu ima licenca ali se ona podrazumjeva vjerovatno za sve melodije (nema za svaku pojedinacno)
Ovo je licenca:
audionautix .com/Saved/CCrelease.jpg
Koji je sledeci korak, da li njima saljem ovaj link ili...? Ako moze detaljno objasnjenje, ovo nikad nisam radio.
Hvala unaprijed.
Anri1 kaže:Da, imao sam uzvicnik ali sad se umjesto njega nalazi $ koji je sive boje.
Kroz "Edit" vise ne mogu da udjem u "Monetization"
Kad u "Video Manager" kliknem na sivi dolar pojavi mi se ovo:
Anri1 kaže:Problem je sto ne mogu da izaberem ni jednu od ovih opcija (vidi se na slici da je sive boje), samo mogu da stavim kvacicu na "I can provide proof..."
Anri1 kaže:Hajde nek neko ko ima vise iskustva potvrdi ovo.
badramirez kaže:Anri1 kaže:Hajde nek neko ko ima vise iskustva potvrdi ovo.
Johny Cash je u pravu, YT ne čita atribucije već odmah traži razjašnjenje. U bazi YT ima svega i svačega, svi sajtovi koji imaju Copyright free audio su već te audio snimke postavili na YT. YT bot (kako ih je Johny nazvao) upoređuje tvoj upload sa bazom i od tebe traži samo obično razjašnjenje. Znaju da je to CC ali traže potvrdu od tebe da li si sve uradio kako treba. NIsam još video da su nekom lupili content ID na takav sadržaj ali za sve postoji prvi put. (Uostalom neki su na YT zarađivali lepe novce od copyright materijala dok ih nisu navatali).
SunBeach je malo preterao, nemoj da se plašiš, slobodno koristi CC muziku i razjasni se sa YT-om. Uostalom, video sam sajt sa koga si skinuo muziku, sve je kako si rekao, i imaš PRAVO da koristiš tu pesmu u KOMERCIJALNE svrhe, samo im to i napiši.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke