Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kiba kaže:ev1L kaže:Stize novac ( cek ) ne brini, za unovcavanje istog, predlazem da odes u Komercijalnu banku i tamo unovacvas iste, ceka se najmanje tipa od 25-35dana, dok kod drugih i do 45 :/
Sad se i komercijalnoj ceka 6 nedelja :/
Da li je nekome ko zaradjuje preko Adsense-a prebacilo novac na AS nalog za april mesec?
mare666 kaže:Pomoc?
Vec jednom mi je stigao cek na kucnu adresu sa 75e, e sada, do kraja marta, ja sam sakupio 68e, znaci nisu mogli da mi posalju cek, preko youtube analitike sam pratio da sam u aprilu zaradio preko 20e, da li su oni meni sada pocetkom maja automacki poslali taj cek sa tih nekih 90e, posto ja to na adsense ne mogu nigde da nadjem. Hvala.
mare666 kaže:"Исплата неће бити извршена током овог месеца. Ваша неисплаћена зарада пре 01. мај 2013. обрачуната је на износ од 68,11 €. Исплате се врше у року од 30 дана од завршетка месеца у којем ваша неисплаћена зарада достигне износ од 70,00 €."
Ljudi, zasto su mi ovo poslali, a znam da sam u aprilu skupio i preko 20e, da bi mogli da mi posalju u maju cek, koji im je ..... ?
mare666 kaže:"Исплата неће бити извршена током овог месеца. Ваша неисплаћена зарада пре 01. мај 2013. обрачуната је на износ од 68,11 €. Исплате се врше у року од 30 дана од завршетка месеца у којем ваша неисплаћена зарада достигне износ од 70,00 €."
Ljudi, zasto su mi ovo poslali, a znam da sam u aprilu skupio i preko 20e, da bi mogli da mi posalju u maju cek, koji im je ..... ?
Treba da povezes adsense sa youtub nalogom,El Mero kaže:Imam nalog na YT preko e-adrese na koju imam i AdSense... Ubaio sam klip, monetizovao, pored njega stoji zeleni $.
1) Je li taj klip monetizovan?
2) Je li uopšte nalog monetizovan, obzirom da mi nišu tražili da upisujem pub kod od AdSensea... Ali cijenim da nema potrebe za tim, jer mi je ista e-adresa... A oglasi se prikazuju...
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke