• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

bezveze sto moramo da cekamo 2 dana da vidimo zaradu za taj dan... da li mozda ima neki novi adon za browser da se ne cimam stalno da podesavam kalendar na analiticsu da vidim koliko sam prethodni dam zaradio?

Johny Cash kaže:
da se ne cimam stalno da podesavam kalendar na analiticsu da vidim koliko sam prethodni dam zaradio?

kako to radiš? Imam par nekih amaterskih video materijala pa mi isto tako glupo čekat puno, a nisam znao da ima ta fora s kalendarom

ma samo na analyticsu gore kod "overview" izaberes date range za koji hoces da pogledas zaradu:
766.jpg

Vidim to, ali mi opet prikazuje one od prije 2 dana kao i ostali reporti, svejedno thx

Hmmm prosto mi neverovatno, ali dobijem juce poziv od RPM gde sam pretprosle nedelje aplicirao za partnerstvo da im se prikljucim, a imam 100 viewsa dnevno i 30 subova, bas mi nekako cudno. No, prihvatio sam, a btw daju mi 50% zarade
U sustini nije mi nesto bajno na adsensu islo, 4-5$ mesecno

Johny Cash kaže:
Hmmm prosto mi neverovatno, ali dobijem juce poziv od RPM gde sam pretprosle nedelje aplicirao za partnerstvo da im se prikljucim, a imam 100 viewsa dnevno i 30 subova, bas mi nekako cudno. No, prihvatio sam, a btw daju mi 50% zarade

Ma oni sve koji imaju vise od 5 subscribera i na dan preko 80 pregleda primaju.

sunbeach kaže:
Johny Cash kaže:

Ali zato mnogo malo placaju! Ja sam za 30-40000 pregleda dobio oko 10$
Sto je malo malo je :D

dragan993 kaže:
sunbeach kaže:

Ali zato mnogo malo placaju! Ja sam za 30-40000 pregleda dobio oko 10$
Sto je malo malo je :D

ja na 180 pregleda za sad imam 70 centi, tebi tu nesto ne valja...

Da li je neko partner sa MAKERS STUDIO?Kako oni placaju?
Imam oko 4000 pregleda dnevno,kolika bi mi bila zarada odpr. mesecno? :)
Hvala!

zavisi sa kojim odeljkom MS, RPM ti je isto deo Maker studios.
Ja sam prihvatio ponudu 50% zarade (sta god to znacilo), a imam 100-tinak pregleda dnevno i 32 sub-a. Ti bi verovatno dobio povoljnije uslove

PS - jel neko iz RPM networka od vas ovde zna u kom roku cu da dobijem pristp dashboardu i royalty free muzici?

Johny Cash kaže:
Ja sam prihvatio ponudu 50% zarade (sta god to znacilo), a imam 100-tinak pregleda dnevno i 32 sub-a. Ti bi verovatno dobio povoljnije uslove

PS - jel neko iz RPM networka od vas ovde zna u kom roku cu da dobijem pristp dashboardu i royalty free muzici?

Pa ne znam sta da radim,jos uvek nisam nista prihvatio,a dobio sam ugovor,da se ne cimnem...imam preko 3000subsa,oko 4000pr dnevno...cuo sam da su losi,pa sam mislio da mi kaze neko,ko je trenutno partner sa njima...da li se isplati ili je to gubljenje vremena...
50 posto zarade je stvarno malo,kradja...

Dot2Hot kaže:
Johny Cash kaže:

Pa ne znam sta da radim,jos uvek nisam nista prihvatio,a dobio sam ugovor,da se ne cimnem...imam preko 3000subsa,oko 4000pr dnevno...cuo sam da su losi,pa sam mislio da mi kaze neko,ko je trenutno partner sa njima...da li se isplati ili je to gubljenje vremena...
50 posto zarade je stvarno malo,kradja...

Ja nisam na jednom od naloga potpisao ugovor jer mi je bolji googl adsense,cekam isplatu pa tek ako ne isplate onda cu sklopiti ugovor sa RPM network ili sa nekim drugim.

Nego ono sto me buni je to sto na analitici imam 2 polja za zaradu posebno za oglase posebno za preglede pa me zanima jel ja to sabiram ili ne ili se gledam samo procenjena zarada!?

dragan993 kaže:
Nego ono sto me buni je to sto na analitici imam 2 polja za zaradu posebno za oglase posebno za preglede pa me zanima jel ja to sabiram ili ne ili se gledam samo procenjena zarada!?

To sad novo ni ja ne znam kako i sta jer to su uveli od prvog.

evo da se i ja javim u ovu temu zato sto sam juce postao yt-u partner sa mrezom RPM Network,ja uopste na svom kanalu nemam puno subb i pregleda i opet sam postao partner tako da ovi sto pricaju da moras imatu brugu subb i pregleda nije tacno uvjerio sam se sam u to i vjerujte mi da sam se iznenadio kad su mi javili i kad sam ugovor potpisao, ostavicu vam link od mog yt-u kanala pa da se i sami uvjerite,sto se tice novca i zarade to je skroz sitno nema tu puno zarade sica, ja se nisam ni prijavljivao zbog novca samo sam zelio da imam ovaj izgled i vise opcija i hvala bogu uspio sam :)...sretno svima koji zele da se prijave

moj yt-u: user/cvrk11

Ja sam jos bolji, manje mnogo viewsa i suba pa me opet primili.
Ps - kuku mene pa ne videh da imas makar jedan video da ne krsi autorska prava, imas li ti dozvolu za ovu muziku? Pitam dzabe, znam da ne mozes da dobijes, ugasice ti kanal druze uskoro...

Johny Cash kaže:
Ps - kuku mene pa ne videh da imas makar jedan video da ne krsi autorska prava, imas li ti dozvolu za ovu muziku? Pitam dzabe, znam da ne mozes da dobijes, ugasice ti kanal druze uskoro...

sto se tice ovog kanal nemam za to dozvolu,a na drugom kanalu imam dozvolu posto je moja vlastitia muzika produkcije i izdavao sam za razne labele sa kojima sam morao potpisati ugovore tako da nema nista tu tudje sve je moje,a za to da ce ga ugasiti nevjerujem druze, koliko ja znam ovako balkanskih kanal koji su partneri odavno a sva tudja muzika i remixi i jos uvjek ih nisu ugasili pa tako da nece ni mene,jer da su me htjeli zbog toga iskljuciti nebi me uopste prihvatili valjda bi mi odmah na pocetku trazili licence,opet mozda sve zavisi od kuca nisu sve iste ;)

cvrk kaže:
Johny Cash kaže:

sto se tice ovog kanal nemam za to dozvolu,a na drugom kanalu imam dozvolu posto je moja vlastitia muzika produkcije i izdavao sam za razne labele sa kojima sam morao potpisati ugovore tako da nema nista tu tudje sve je moje,a za to da ce ga ugasiti nevjerujem druze, koliko ja znam ovako balkanskih kanal koji su partneri odavno a sva tudja muzika i remixi i jos uvjek ih nisu ugasili pa tako da nece ni mene,jer da su me htjeli zbog toga iskljuciti nebi me uopste prihvatili valjda bi mi odmah na pocetku trazili licence,opet mozda sve zavisi od kuca nisu sve iste ;)

Na tom kanalu nisi nista objavljivao godinu dana jel ti taj kanal ziv uopste ili ima neke opomene jel mozes uci na njega cvrk11 posto lici na neki kao napusteni brod i tu ne pise da je RPM network nego nesto drugo Network/Claimed By: theorchardmusic.

A sto se tice muzike i balkanaca probaj da postavis muziku od granda ili severine da vidis kako ce da te ne bude a prijava bi ti stigla za par dana i to samo kakva.

sunbeach kaže:
cvrk kaže:

Na tom kanalu nisi nista objavljivao godinu dana jel ti taj kanal ziv uopste ili ima neke opomene jel mozes uci na njega cvrk11 posto lici na neki kao napusteni brod i tu ne pise da je RPM network nego nesto drugo Network/Claimed By: theorchardmusic.

A sto se tice muzike i balkanaca probaj da postavis muziku od granda ili severine da vidis kako ce da te ne bude a prijava bi ti stigla za par dana i to samo kakva.

to ti sto vidis na socialblade to je neka gresa neznam ni ja sam zasto to pise,slao sam poruke socialbalde a to poprave pa cemo vijdeti hoceli popravaiti,ali kad udjem u postavke kanala pise mi ovo Partner · Dio mreže RPMNetworks
Potvrđeno ;)

bilo kako bilo, moram da pitam nekog ko je ovde u RPM mrezi neko vreme: imam za par dana 2$ na estimated earnings na YT analytics, tako je i na maker studios dashboardu; je li to moja suma ili suma koja se deli procentom moje zarade (u mom slucaju 50%)?

Back
Na vrh