• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

i mene to interesuje dodao bih jos naloga, ne znam da li bi mi prihvatili monetizaciju sada...
S' druge strane, jel zna neko kako da imam real-time analitycs, na YT mi nekad po 2-3 dana zaostaju podaci ...

Posedujem kanal star 1 mesec imam 120000 pregleda i 1100 subba(pola sam ih dodao preko sajta dok su polovina pravi subb). Koju mrezu mi preporucujete da ima najbolji CPM i najbitnije je to sto su mi polovina pregleda iz amerike. Paypal mi nije problem. Mozemo i za referala da se dogovorimo..:D

Jos jedan kanal mi je postao partner preko mreze a u pitanju je RPM Network pa me zanima da li neko ima iskustva sa njima kako i koliko placaju i na koji nacin!?

@sunbeach , gledam sad i izgleda da ne moze da se promeni zemlja, znaci to moras kad pravis nalog da podesis, vise izgleda da ne moze da se menja ( na novom izgledu - youtube one ) :/
@Johny Cash , to je normalno , obicno se ceka i do nedelju dana da obrade podatke tako je svima, nemoj da se brines oko toga, kao sto rekoh normalno je :))
@dragan993, imas link ispod mog posta za RPM network, dobri su jer su najjachi network trenutno :) A placaju i preko cekova i paypal-a :) I network koji prima sve, ne samo gamere il vlogere itd,itd :)
@sunbeach , Kao sto rekoh i preko cekova i preko paypal-a :)
@dragan, trebalo bi da ti je "rekruter" rekao sta i gde da popunis, evo kako i gde da popunis - > http://www.speedyshare.com/PN88v/W8nonAmerican-signed111.pdf ;)

Nisam smeo popuniti taj W8-BEN obrazac jer cekam da vidim da li ce mi googl isplatiti 150e brzom postom koja uzima 15e pa ako isplate necu sa ovima iz RPM network ni potpisivati ugovor jer mozda bude problema zbog toga sto je ista adresa kao i adsense koji bolje placa.

Onima kojima treba da promijene državu, moguće je to i dalje.
1) Logujte se na svoj kanal
2) Idete na http://www.youtube.com/onechannel
3) Skrolajte do dna na switch back i vratit ćete se na stari izgled kanala i podesite državu na stari uobičajni način.

Poslije možete vratiti se na novi izgled kanala klikom na plavu napomenu koja će vam biti na vrhu youtube kanala.
:waving

Kada si partner kako gledas koliko si zaradio? Jel se gleda procenjena zarada ili se gleda ucinak oglasa? I jel se na tu cifru deli 60/40 ili je vec podeljeno pa sve sto pise ide meni?

student_zarada kaže:
Pročitaj cijelu temu. Odgovreno je na ta sva pitanja mali milion puta. :to_clue

Ajde molim te kazi samo stranu na kojoj je jel koliko sam upucen ovakvog pitanja nije bilo!

Imam veliki problem.
Nadam se da pišem na pravom mestu.
Povezao sam jutub sa adsensom i već par meseci dobro radi...
No, od juče mi piše estimated earnings 0!
A prikaza reklama ima nekoliko hiljada i oko stotinu klikova! Tako je bilo juče, a evo i danas.
Znači adsens broji klikove i prikaze ali jednostavno piše da je konačna zarada 0!
Da li je neko imao ovakav problem ili čuo za nešto slično?

DedaMraz82 kaže:
Imam veliki problem.
A prikaza reklama ima nekoliko hiljada i oko stotinu klikova! Tako je bilo juče, a evo i danas.
Znači adsens broji klikove i prikaze ali jednostavno piše da je konačna zarada 0!

Da i kod mene je mozda su nama iz ex-yu zavrnuli slavinu videli da smo stavili stranu zemlju a nismo odatle ma ako potraje prelazim na netvorke iako duplo manje placaju ali bolje ista nego nista.

sunbeach kaže:
DedaMraz82 kaže:
Imam veliki problem.

Da i kod mene je mozda su nama iz ex-yu zavrnuli slavinu videli da smo stavili stranu zemlju a nismo odatle ma ako potraje prelazim na netvorke iako duplo manje placaju ali bolje ista nego nista.

Ljudi pomagajte xD
Trebalo bi postaviti pitanje na google support, pa da ona debela crnkinja odgovori... Meni je to malo zajebanije raditi pošto trenutno koristim samo mobilni telefon...
Sve se nešto nadam da je reč o bagu koji će se ispraviti :D

Nema problema ljudi
Opustite se
Samo treba malo pogledati

As of Apr 1, 2013, YouTube Hosted AdSense for Content reporting will be managed at YouTube Analytics. Learn more.

Znaci od sada youtube zaradu pratite u youtube analitics-u

;)

a taman sam imao lep add-on na chrome gde mi je pratilo real-time zaradu, ovako na YT treba 3 dana da mi obradi podatke, a i nema skoro nista od parametara, nego mora na adsense da se gleda

goran89 kaže:
Nema problema ljudi
Opustite se

As of Apr 1, 2013, YouTube Hosted AdSense for Content reporting will be managed at YouTube Analytics. Learn more.

;)

Tu mi je pisala veca zarada nego na google adsense "Цена за хиљаду приказа заснована на репродукцији
$3,12"

i kasni par dana ma jos samo fali da uvedu paypal pa da predjem na network.

sunbeach kaže:
Tu mi je pisala veca zarada nego na google adsense "Цена за хиљаду приказа заснована на репродукцији
$3,12"

na youtube-u je zarada u $, a na adsensu u E
( bar je kod mene tako), zato ti na yt pokazuje vise

goran89 kaže:
Nema problema ljudi
Opustite se

;)

Eeee, pao mi je kamen sa srca :)
Pošto koristim mobilnu verziju, a ne klasičnu to nisam mogao videti. Al opet izgleda da će me s*ebati, pošto ja imam 7 jutub kanala hostovanih na jedan adsens, a zarada će se gledati posebno na analytics-u svakog profila ponaosob, znači li to da ću morati čekati da svaki akaunt posebno nakupi novce i da mi šalju 7 različitih čekova :s

Back
Na vrh