Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ev1L kaže:@dedamraz , Da mozes da ides na robiju, ako odluce da te tuze, sto sve cesce i cesce rade u poslednje vreme zbog sope.
U tom slucaju, veruj mi da drzava nece da ucini nista da te zastiti i odma ce te izruciti americi, a tamo si naj....
Kad UK nije mogao da zastiti svog coveka pre par meseci, imao 22god, postavljao linkove za spotove,filmove itd, sa drugih sajtova, znaci nisu bili hostovani kod njega na serveru, i opet naj... bila peticija na piratebay-u
Tako da nemoj da rizikujes, nije vredno toga![]()
midho14 kaže:Dobro bi mi dosao post od MadafakaFuark ovdje jer je on isto Fullscreen partner.
LP,Midho
DedaMraz82 kaže:ev1L kaže:@dedamraz , Da mozes da ides na robiju, ako odluce da te tuze, sto sve cesce i cesce rade u poslednje vreme zbog sope.
U tom slucaju, veruj mi da drzava nece da ucini nista da te zastiti i odma ce te izruciti americi, a tamo si naj....
Kad UK nije mogao da zastiti svog coveka pre par meseci, imao 22god, postavljao linkove za spotove,filmove itd, sa drugih sajtova, znaci nisu bili hostovani kod njega na serveru, i opet naj... bila peticija na piratebay-u
Nadam se da je ovo bio ironican odgovor
Postavio sam pitanje koliko jutub kanala mogu povezati sa jednim adsensom, ali mi niko nije odgovorio. Sad vidim da i drugi to pitaju.
Trazio sam odgovor na guglu i nisam nasao.
Znaci, ne postoji limit!
Cim sam dobio adsens nalog povezao sam ga sa tri jutub profila, a juce sa jos dva, ali to nije kraj planiram jos
Bitno je samo da se ne ode u zatvor xD
DedaMraz82 kaže:ev1L kaže:@dedamraz , Da mozes da ides na robiju, ako odluce da te tuze, sto sve cesce i cesce rade u poslednje vreme zbog sope.
Nadam se da je ovo bio ironican odgovor
Postavio sam pitanje koliko jutub kanala mogu povezati sa jednim adsensom, ali mi niko nije odgovorio. Sad vidim da i drugi to pitaju.
Trazio sam odgovor na guglu i nisam nasao.
Znaci, ne postoji limit!
Cim sam dobio adsens nalog povezao sam ga sa tri jutub profila, a juce sa jos dva, ali to nije kraj planiram jos
Bitno je samo da se ne ode u zatvor xD
samo treba da sacekas da odluce da li ce da odobre, moze da potraje i 10-15 danagoran89 kaže:jedno pitanje
uploadovao sam video snimak i stisnuo monetize
pa se pojavio znak uzvika, kliknuo sam i kontao sam da ce tu biti da se uploaduje dozvola
ali nije nista bilo, samo je bilo da cekiram nesto da imam prava na koriscenje
sto sam i uradio
i sad pise na yt kod tog snimka: monitoring for possible reviev
i kad kliknem udje mi u editovanje snimka
da li ja sad treba im odgovorim na mail sto su mi poslali u vezi tog snimka i tamo posaljem dozvolu ili ?
DedaMraz82 kaže:E sad počinjem da se brinem.
Imam postavljene fail kompilacije, ratne snimke sa tv-a iz 90-ih i krajišku muziku...
Razgovarao sam skoro sa jednim izvođačem krajiške muzike i pitao ga da li mu smeta što kršim njegovo autorsko pravo, on je rekao naprotiv da mu je drago što ima ljudi koji to slušaju...
Jedino što mi ide u prilog je to što pored mene još na hiljade ljudi krši zakon o autorskim pravima.
Ovo je ipak mač sa dve oštrice.
I evo da rešim jednu dilemu: "Ako se desi da vam ugase profil na jutubu, adsens će ostati netaknut, tj. i dalje će funkcionisati".
goran89 kaže:jedno pitanje
uploadovao sam video snimak i stisnuo monetize
pa se pojavio znak uzvika, kliknuo sam i kontao sam da ce tu biti da se uploaduje dozvola
ali nije nista bilo, samo je bilo da cekiram nesto da imam prava na koriscenje
sto sam i uradio
i sad pise na yt kod tog snimka: monitoring for possible reviev
i kad kliknem udje mi u editovanje snimka
da li ja sad treba im odgovorim na mail sto su mi poslali u vezi tog snimka i tamo posaljem dozvolu ili ?
Infinity kaže:Cekiras i onda ti se pojavi box da upises npr link do licence... eula, ime igre, ako je problem muzika, isto link do licence, ime autora, moze i pravo ime uz pseudonim, youtube kanal ako ima, sajt, link do pesme , ako im bude jos nesto trebalo posalju ti email i email pise obicno click here hehe i popunis formu sa podacima sto su trazili![]()
goran89 kaže:Infinity kaže:Cekiras i onda ti se pojavi box da upises npr link do licence... eula, ime igre, ako je problem muzika, isto link do licence, ime autora, moze i pravo ime uz pseudonim, youtube kanal ako ima, sajt, link do pesme , ako im bude jos nesto trebalo posalju ti email i email pise obicno click here hehe i popunis formu sa podacima sto su trazili![]()
nisam to video, mozda sam cekirao pogresno tamo kad su me pitali da li imam dozvolu
posto je bilo par opcija![]()
MadafakaFuark kaže:midho14 kaže:Dobro bi mi dosao post od MadafakaFuark ovdje jer je on isto Fullscreen partner.
LP,Midho
Bivseg Fullscreen partnera ...
Generalno sam razocaran kolika su goveda ti Amerikanci i kako nemaju ni stida ni srama .
Trenutno sam u raspravi sa njima jer zaradu u zadnjih 2 meseca koju su oni meni davali nije bila ni priblizna onoj koju sam ja trebao da dobijam za preglede koje sam imao za taj period ,te sam im to i rekao i trazio broj monetizovanih pregleda na uvid kako bih se i licno uverio . Odgovor koji sam dobio bio je "Nasa skripta automatski oduzima nas postotak zarade od ukupnog izvestaja koji dobijamo od Googla i mi tu nista ne mozemo vise da uradimo ,za sva ostala pitanja obratite se YT Help Centru" - na sta sam ja naravno poludeo i svasta nesto lepo im rekao .
Takodje sam cuo da jos dosta njih kuburi sa njima jer se ponasaju bahato i bezobzirno .
Da stvar bude veca pre 3 dana popio sam 2 Community Guidelines strike-a za navodno sokantne video snimke koje sam imao u kompilacijama (licno mislim da je tu fullscreen umesao prste jer obrisane su one kompilacije koje su imale skoro po 2 miliona pregleda i bile su "zive" pola godine i odjednom tako slucajno kad sam im svasta rekao srusene su ,jednostavno ne verujem u toliku "slucajnost" )
No nebitno ...
Moj savet je da svi vi koji regularno radite na YT imate dozvole ,original content stavljate itd ... drzite se adsensa ili Full yt partnerstva i nema da vas bole brige . Problem sa spam klikovima je resen tako da nema bojazni za to vise .
Gaming kanali hteli ili ne hteli moraju da se drze nekog Networka i to je fakat ,svi ostali adsense i uzivajte .
Pozdrav
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke