jeste li videli one "zap" klipove,par puta ili jednom nedeljno objave kompilaciju zanimljivih snimaka,sto mi je cudno svi ti kanali su francuski i malte ne 50% su isti snimci kod svakog tog kanala,verovatno ubacuju najnovije sa youtube iz kategoriji Comedy i td. pa dodje do poklapanja,a i verovatno "kradu" jedni od drugih,evo primer
http://www.youtube.com/user/ZaapDuTritton?feature=g-u-u
e sad,pitanje je ovo,jel za svaki od tih snimaka on mora da trazi dozvolu odakle uzima,nigde ne vidim da je naveo da ima dozvole ili izvor koriscenih snimka,sta sprecava nekog da iskoristi njegovu kompilaciju,poskida watermarkove(zameni svojim sablonom) i upotebi za svoj kanal? znaci kompletno iskoristis neciju kompilaciju a prelaze uradis svoje kao i komentare snimaka,naziv kanala na snimku i td
probacu da nadjem,ali dva kanala koja sam pratio i koji su postali popularni, iz nekih meni nepoznatih razloga su objavili da prelaze na novi kanal,i nastavili sa ovakvim kompilacijama,sta bi to moglo da bude,neki ugovor sa yt ili ... zasto bi neko pravio novi kanal a nastavlja isti posao