• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Ivan001 kaže:
POzz,postao sam partner sa socialblade,ljudi jer ja moram da monetizujem i dalje klipove koje postavim?Sada kada sam postao partner nemam vise onu oznaku dolara,vec su mi svi klipovi stiklirani kao da su ok????I gde da vidim zaradu u analitici na youtubeu ne vidim to ili nisam usao gde treba??

Hehe, cestitam :)
Vise ne monetizujes klipove, nego ih Clame-ujes :)
Cim ih clame-ujes odma ti "odobre" nije kao monetize, da cekas..:)
I zaradu vidis u analitici, samo moras da sacekas i do nedelju dana da se pojavi, posto im treba mnogo da obrade podatke :)
Ali to je u sustini to..:)

Hvala :),aha znaci zaradu cu moci samo jednom nedeljno da vidim,inace kako ide to sa isplatom nece mi valjda slati cekove svaki mesec dana,u pocetku necu imati veliku zaradu pa bi bilo glupo,da li mogu nekako da sam namestim limit na kom zelim da dobijem cek?

Ako si prilikom potpisivanja ugovora, obelezio da zelis da ti novac uplacuju cekom, onda ce ti tako isplacivati.
Mislim da mozes da namestis koliko zelis da ti isplate ;)
Pozdrav.

Da izabrao sam cek,ali gde da podesim iznos?

Spartanac kaže:
Ako si prilikom potpisivanja ugovora, obelezio da zelis da ti novac uplacuju cekom, onda ce ti tako isplacivati.
Mislim da mozes da namestis koliko zelis da ti isplate ;)
Pozdrav.

Mislim da ne mozes da biras koliko ce da ti isplate, svakog meseca ti isplate onoliko koliko si zaradio, bilo 10dinara ili 10miliona ;)
Nisi me dobro razumeo kad sam rekao kako se gleda zarada, moze da potraje i do nedelju dana kad se pojavi statistika, a moze da bude i za par sati, sve zavisi koliko brzo google ( youtube ) obradi podatke ;)
Pozz

Da li neko može da mi kaže koji network pored Makers Studio ima opciju isplate preko čeka ?
I da li, kada postanem partner, mogu da se prijavim za adsense reklame ? Da mi to bude dodatna zarada, ili to network uzima ?
Pozdrav.

Spartanac kaže:
Da li neko može da mi kaže koji network pored Makers Studio ima opciju isplate preko čeka ?
I da li, kada postanem partner, mogu da se prijavim za adsense reklame ? Da mi to bude dodatna zarada, ili to network uzima ?
Pozdrav.

Pored socialblade-a jedino Cruse placa cekovima, za sad od 20ak networka koliko sam pogledao.. ( networke koje drze klinci nisam ni gledao, izbegavao sam ih )
Link za Cruse - > http://www.curse.com/news/curse/44509-introducing-the-union-for-gamers-a-new-way-to, moras da imas mislim 5000 subsa, i to je to vise informacija -> http://www.unionforgamers.com/ :)
Kada postanes partner monetizujes ( tj clame-ujes ) klipove koje izbacis i to je to, novac dobijas isto kao i preko adsense-a, isto cekas mesec , mesec ipo dana i onda dobijas svakog 1-15 il kad vec taj network isplacuje :)
Pozz

ev1L kaže:
Spartanac kaže:
Pozdrav.

Pored socialblade-a jedino Cruse placa cekovima, za sad od 20ak networka koliko sam pogledao.. ( networke koje drze klinci nisam ni gledao, izbegavao sam ih )
Link za Cruse - > http://www.curse.com/news/curse/44509-introducing-the-union-for-gamers-a-new-way-to, moras da imas mislim 5000 subsa, i to je to vise informacija -> http://www.unionforgamers.com/ :)
Kada postanes partner monetizujes ( tj clame-ujes ) klipove koje izbacis i to je to, novac dobijas isto kao i preko adsense-a, isto cekas mesec , mesec ipo dana i onda dobijas svakog 1-15 il kad vec taj network isplacuje :)
Pozz

Koji su uslovi za partnerstvo sa socialblade koliko subscribersa i koliko viewsa na dan? Vidim da ti ev1L trenutno imas 527 subscribers-a i ukupno 26011 prikaza video snimaka a to nije neki tezak uslov!

privremena kaže:
Koji su uslovi za partnerstvo sa socialblade koliko subscribersa i koliko viewsa na dan? Vidim da ti ev1L trenutno imas 527 subscribers-a i ukupno 26011 prikaza video snimaka a to nije neki tezak uslov!

http://socialblade.com/youtube/user/OvdeIdeTvojKanal

Umesto ovog na kraju "OvdeIdeTvojKanal" upisi svoj kanal i dobices detaljnu statistiku o kanalu kao i informaciju da li mozes da postanes partner sa SocialBlade-om. Ako mozes u donjem desnom uglu ce ti se pojaviti sledeca slika:

forum.jpg

Pozdrav

Spartanac kaže:
privremena kaže:

Umesto ovog na kraju "OvdeIdeTvojKanal" upisi svoj kanal i dobices detaljnu statistiku o kanalu kao i informaciju da li mozes da postanes partner sa SocialBlade-om. Ako mozes u donjem desnom uglu ce ti se pojaviti sledeca slika:

forum.jpg

Pozdrav

Ma OK to znam da se to treba pojaviti nego ne znam da li da povecavam broj subscribersa ili viewse da bi se to pojavilo ili treba i odredjen broj video snimaka neki minimalac da li postoji.

privremena kaže:
Spartanac kaže:

forum.jpg

Pozdrav

Ma OK to znam da se to treba pojaviti nego ne znam da li da povecavam broj subscribersa ili viewse da bi se to pojavilo ili treba i odredjen broj video snimaka neki minimalac da li postoji.

Da ti se to pojavi moras imati 20k+ viewsa i 5+ subscribera

privremena kaže:
Minimalni uslovi su : Kanal star bar 1 mesec, 5 klipova, 5subsa ( koji nisu potrebni za partnerstvo ali potrebni su da bi dobio statistiku preko socialblade-a ), 20 000 pregleda mesecno i 667 pregleda dnevno :)

Hvala svima na odgovorima otprilike znam na cemu sam a evo jedna informacija za one koji su dobili 1.opomenu za autorska prava da ako 6 meseci ne naprave opet prekrsaj sa autorskim pravima ta opomena se brise i kanal opet ima dobar status.

privremena kaže:
Hvala svima na odgovorima otprilike znam na cemu sam a evo jedna informacija za one koji su dobili 1.opomenu za autorska prava da ako 6 meseci ne naprave opet prekrsaj sa autorskim pravima ta opomena se brise i kanal opet ima dobar status.

To sa autorskim pravima je tacno, isto to mi je rekao jedan covek sa kojime sam se cuo preko youtube-a :)
Ima super kanal, al dobio strajk bzvz i sad ceka 6 meseci ( sad mislim da mu je 2-3 jos ostalo ), da bi se prijavio za partnerstvo :)

Jel neko zna koliko vremena treba ovima iz Maker Studios da posalju nove opcije kao novom partneru. Potpisao sam ugovor pre dva dana i sad ih nema da odgovore na mail. Hvala unapred svima :waving

Da li neko zna kako da skroz iskljucim audio sa video snimaka audio je postavljen kad su uploadovani video snimci bez muzike i postavljeni su preko one opcije da se ubaci audio jer me to zeza i ovo su mi poslali sa socialblade:

Dear

We really appreciate you getting in touch about joining our network.

After reviewing the content on your channel, we have determined that we cannot bring you into the network at this time. It appears that your videos are primarily based on content you may not own or have the appropriate rights to.

Feel free to reapply when you've successfully removed the content from your channel.

Sincerely,
The RPM Team

privremena kaže:
Da li neko zna kako da skroz iskljucim audio sa video snimaka audio je postavljen kad su uploadovani video snimci bez muzike i postavljeni su preko one opcije da se ubaci audio jer me to zeza i ovo su mi poslali sa socialblade:

Dear

We really appreciate you getting in touch about joining our network.

After reviewing the content on your channel, we have determined that we cannot bring you into the network at this time. It appears that your videos are primarily based on content you may not own or have the appropriate rights to.

Feel free to reapply when you've successfully removed the content from your channel.

Sincerely,
The RPM Team

Nema leba od ovoga. Audio se ne moze ukloniti a ako uradis audio swap onda se ne racunaju klipovi posto su pesme sa yt-ba to jest njihove :tongue_roll

Ma imam jos dva kanala na kojima imam tu opciju da mogu da apliciram za socialblade tako da nije mi problem i da obavestim da su izgleda malo smanjeni uslovi za socialblade jer sam dobio da mogu da apliciram za kanal koji imam od februara,do sad ukupno ima 21.370 pregleda video snimaka,18 subscribera,6 uploadovanih video snimaka i na dan ukupno oko 100 pregleda snimaka.

Pozz,zanima me jel moguc strike na video koji je monetizovan i ispod kojeg ne pise matched third party content ili video blocked in some countries

Back
Na vrh