Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gringo kaže:"Nego ako ovo potpises lepo ti meni da kazes ako si imao snimaka gde je onemogucen monetize da li su ti u ovom partnerstvu uracunati i ti klipovi...? "
Da, kada postanes partner svi se klipovi racunaju bez obzira dali su bili monetizovani ili ne.
darkoooo kaže:Ako mi kojim cudom ugase yt monetize na klipove a imam i sajt isto zaradjujem i preko njega ako ugase adsense na yt da li mi adsense ostaje ili gubim i adsense i reklame? Ne znam da li me razumete tesko je objasniti![]()
Moderator kaže:dal u opste smes da napises iz koje si zemlje,pogotovo ako nisi a nisi iz one sa liste dozvoljenih,sta ces da pises pravu zemlju ili onu koju si stavio na nalogu?
ev1L kaže:Da odgovorim na vasa pitanja
@Modelator, mozes da stavis zemlju iz koje si, ja sam iz Srbije i to sam stavio, sve legalno da bude, kad se prijavis za partnerstvo to nije bitno jer dobijas partnerstvo preko nekog networka pa nema veze odaktle si ( mada mislim da nije ni prob ako si iz srb. )
@midho14, tu sliku sto si postovao, moze bilo ko da te prijavi, pa da te tuze i krivicno gone, posto kao sto vidis ispod, NE SMES NISTA VEZANO ZA SVOJE PARTNERSTVO DA OTKRIVAS DRUGIMA .
@hajro2 Najbitnija stvar meni, kad sam gledao preko kog cu networka da dobijem partnerstvo je da li salju CEKOVEposto 99% njih radi iskljucivo sa paypal-om, sto meni neodgovara jer nemam mogucnost legalno da ga otvorim. A socialblade salje cekove, tako da sam morao njih da izaberem
Doduse i Curse salje cekove,ali da bi dobio partnerstvo preko njih moras da imas min 5000 subsa i mislim min 100 000 mesecnih pregleda.
PROCITAJTE UGOVOR PRE NO STO ISTA POTPISETE
svaki network nudi drugacije uslove, mogu samo da vam kazem da socialblade uzima 40% vase zarade, sto je lose,veoma lose, TGN ( ako potpises novi EDGE ugovor uzima samo 20% )
Tako da malo se raspitajte,proguglajte pre no sto ista potpisete
I slobodno pitajte ako imate jos pitanja.
Btw, ovo za klipove da ti odgovorim, ne mozes bas sve da monetizujes, neki bar meni iz nekog cudnog razloga nece, zalio sam se podrsci,ali nisam dobio nikakav odgovor..CS ( customer support ) im je ocajan ( socialblade-u )
Pozz
ev1L kaže:Da startujes svoj Network, treba ti mnoogo jak kanal
Minimalno koliko traze je 60k pregleda mesecno, i to da budes u sklopu nekog drugog network-a, ali ti i dalje dobijas procenat i cimas se oko papirologije itd
A da bi startovao svoj zaseban, mislim da treba 100 000 subsa da imas, nisam siguran![]()
midho14 kaže:Zanima me ovo : Ako bih ja kupovao pjesme na itunes-u bi li mogao postati yt partner ?
midho14 kaže:Zanima me ovo : Ako bih ja kupovao pjesme na itunes-u bi li mogao postati yt partner ?
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke