• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

ev1L kaže:
Pozdrav svima :)
Prva stvar, UGASITE MONETIZE !!!!!!!!!!!!!!
Svi odma! :)
Zato sto postoji velika verovatnoca, da ce neko slucajno il namerno da 2x klikne na reklame, bude li se to desilo, izgubicete sve pare, mada to nije najgore, izgubicete sansu da ikada postanete partner ( preko networka ) sto je mnogo gore.
Kada postanete partner preko networka onda se ogradjeni od toga.. i takve gluposti ne mogu da se dese.
Meni se to desilo, em sam izgubio novac, em sansu da postanem partner.
Sad sam na 3-4 youtube profilu pokusavam da dobijem partnerstvo,ali teze..veoma teze.
Linkove za partnerstvo imate u predhodnim postovima, ali najlakse je preko socialblade-a
za sada traze 20 000 pregleda mesecno sto je sasvim malo, iliti 667 pregleda dnevno :)
i minimum 15 videa.
Mozete dobijati novac putem ceka ( posto nemamo paypal tj bar ja :) )

I to je to, ako neko ne zna sta sve sta ne sme da postuje na youtube pogledajte sledeci link - http://tgn.tv/handbooks/#copyright

Naravno u socialblade je najlakse upasti,ali ne "dobija" se mnogo para preko njih :)
mislim da daju 1-2 cpm ( 1-2 dolara/evra po 1000 pregleda ) 20 000 mesecno pregleda/1000 = 20-40dolara/evra + ako neko klikne na reklamu.
Nije trenutno veliki novac,ali ako razvijete kanal, bice :)

Ako imate bilo kakva pitanja, pitajte :)
Pozdrav

Nista ja ovo ne razumem, sta znaci ako mi neko 2 x klikne na reklame ode sve u propast a ako ne klikne moze tako da ide 100 godina ? Ovo malo deluje smesno :sigh

Inace meni su danas na neki levacki nalog to jest moj prvi nalog iz 2007 na kome nema ama bas nista specijalno poslali mail kao monetize your videos itd navodno jedan moj video se popularizovao pa mi salju da ga monetize, a nidje veze nijedan video mi nije popularan XD

Da deluje smesno,ali uopste nije.
Posto oglasivaci daju novac da se reklamiraju i ako youtube samo posumnja da ih neko "krade" odma gase profil i nikad neces moci da ponovo da otvoris ( adsense ).
Postoji mogucnost da dobijes partnerstvo bez adsense-a ali videcemo, ja sam sad pre 9 dana krenuo 3 profil i prijavio se za partnerstvo. Pa cemo da vidimo dal je moguce.

Nije to baš tako crno kao što govoriš.... Kako to ja kradem youtube i adsense ako neko peti, deseti iz indonezije klinke 2x na moje reklame? Krađa i varanje na adsense-u je sasvim nešto drugo i nema veze s ovim što ti pričaš...

Ja se jedino bojim da me ne ugase zato što nemam autorska prava za klipove...

ev1L kaže:
Posto oglasivaci daju novac da se reklamiraju i ako youtube samo posumnja da ih neko "krade" odma gase profil i nikad neces moci da ponovo da otvoris ( adsense ).
Postoji mogucnost da dobijes partnerstvo bez adsense-a ali videcemo, ja sam sad pre 9 dana krenuo 3 profil i prijavio se za partnerstvo. Pa cemo da vidimo dal je moguce.

I ja sam čuo da su gašeni nalozi bez ikakvog objašnjenja, verovatno zbog neke gluposti, a sigurno zbog nečega na šta autor ne može da utiče..
Pitao sam baš na prošloj strani da li neko zna nešto više o tome, ali ne dobih odgovor.

zilla kaže:
Nije to baš tako crno kao što govoriš.... Kako to ja kradem youtube i adsense ako neko peti, deseti iz indonezije klinke 2x na moje reklame? Krađa i varanje na adsense-u je sasvim nešto drugo i nema veze s ovim što ti pričaš...

Ja se jedino bojim da me ne ugase zato što nemam autorska prava za klipove...

Kako krades?
Pa sta mislis ko ti daje taj novac koji "zaradjujes" on sigurno ne pada sa neba?
Nije bas 2x klika na reklamu, mozda 3-4 il kako vec..imaju oni sistem.
Mogu da te banuju i ako "posumnjaju" da nesto mutis i ako sve radis legalno.
Google je to, briga njih za obicne smrtnike.

ev1L kaže:
Pozdrav svima :)
Prva stvar, UGASITE MONETIZE !!!!!!!!!!!!!!
Svi odma! :)
Zato sto postoji velika verovatnoca, da ce neko slucajno il namerno da 2x klikne na reklame, bude li se to desilo, izgubicete sve pare, mada to nije najgore, izgubicete sansu da ikada postanete partner ( preko networka ) sto je mnogo gore.
Kada postanete partner preko networka onda se ogradjeni od toga.. i takve gluposti ne mogu da se dese.
Meni se to desilo, em sam izgubio novac, em sansu da postanem partner.

Ako ja kliknem na svoju reklamu 15 puta blokirace mi adsense nalog ... ovo sam nazalost jednom isprobao .
Ukoliko ti kliknes na moju reklamu 115 puta meni ce novac stici samo od prva 3 puta nakon toga klikces u prazno jer tvoja dinamicka IP je kod njih prepoznata kao "spam click" i nece se desiti apsolutno nista ,ista prica i sa viewsima ...

Pozdrav svima, imam jedno smesno pitanje... Za koje verovatno i sam znam odgovor, ali ipak da proverim...

Ako imam neki video, i na njemu zaradu od na primer 30-40 evra i ja obrisem taj klip pre isplate, jeli se zarada isto brise ili zarada ostaje?

Milosgak kaže:
Pozdrav svima, imam jedno smesno pitanje... Za koje verovatno i sam znam odgovor, ali ipak da proverim...

Ako imam neki video, i na njemu zaradu od na primer 30-40 evra i ja obrisem taj klip pre isplate, jeli se zarada isto brise ili zarada ostaje?

Zasto bi se brisala zarada? To je kao da napravis sajt sa adsenseom, zaradis lovu, obrises ga, nece ti skiuti lovu. Trebalo bi da bude tako, sad nzm.

I jos jedno pitanje...

Ovako, zanima me ako neko zna mozda, na kakav fazon youtube provaljuje kada je neko nekoga zamolio da klikne na reklamu?

znam ono da kada nekome das link pa on udje preko linka i onda oni vide odakle dolazi taj traffic...

ali ako ja nekome posaljem poruku na primer na nekoj igrici i on udje na youtube, ukuca direktno ime klipa i onda udje u klip i sagleda ga do kraja pa klikne na oglas... jeli moguce onda da provale?

Milosgak kaže:
I jos jedno pitanje...

Ovako, zanima me ako neko zna mozda, na kakav fazon youtube provaljuje kada je neko nekoga zamolio da klikne na reklamu?

znam ono da kada nekome das link pa on udje preko linka i onda oni vide odakle dolazi taj traffic...

ali ako ja nekome posaljem poruku na primer na nekoj igrici i on udje na youtube, ukuca direktno ime klipa i onda udje u klip i sagleda ga do kraja pa klikne na oglas... jeli moguce onda da provale?

Ipak je to Google.Sve ti oni gledaju.Gdje si bio prije nego sto je taj kliknuo sta si poslije radio.Radije pravi dobre klipove i love ce biti .

Milosgak kaže:

Zarada bi inace ostala, ali ako ja mislim na ono sto ti mislis, onda ces ostati i bez zarade i bez adsense naloga.

@ostali
Vidim da je thread dosta aktuelan ali i aktivan - sto mi se svidja - ali ovo je usmena opomena svima koji pricaju o varanju sistema i klikanju na reklame.
Ima toliko postenih nacina da se zaradi, a i ne isplati se rizikovati izgubiti adsense nalog, zajedno sa YT nalogom i svim ostalim zbog 20-30$

ev1L kaže:

Ovo sto si ti naveo je potpuno smesno a sada cu da ti objasnim i zasto.
Uzimam da adsense ima istu politiku kada oglase postavimo na yt ili na nas sajt...
Sta ja sada postavim ogalase na moj sajt i ti dodjes i kliknes mi 3 x na reklamu i sta suspendovace mi nalog zbog toga ? Ne nego jednostavno nece uracunati klikove za koje oni procene da su nevazeci i to je cela prica.

A ljude ko zna zasto adsense sve suspenduje i banuje evo meni su jedan sajt skoro disableovali kao na njima imaju strelice koje ukazuju da ljudi klikcu na ogalse xaxaxaxaxa, krajnje smesno nema ama bas nista ali ama bas... Jedino imaju strelice za back i forward za nove postove e ako je to ono sto im smeta onda nek idu dodjavola :D

Damien kaže:
I ja sam čuo da su gašeni nalozi bez ikakvog objašnjenja, verovatno zbog neke gluposti, a sigurno zbog nečega na šta autor ne može da utiče..
Pitao sam baš na prošloj strani da li neko zna nešto više o tome, ali ne dobih odgovor.

Nesto vise o tome imas ispod :) Oce ljudi leba bez motike sami sebi da klikcu e pa ne moze i onda kada im ugase nalog oni dodju i placu ovde i po ostalim forumima...

Milosgak kaže:

Zarada ostaje.

Milosgak kaže:
I jos jedno pitanje...

Ovako da ne duzimo google ce te provaliti 99.99% ako budes sta mutio i ako mislis da pravis neku zaradu na ovaj nacin bolje odma u startu da odustanes i da se ne cimas oko toga jer ces na kraju lupati glavom zasto ban pa kako itd...

Ja imam 2 adsense naloga i ako je protiv pravila znam jos dosta ljudi koji imaju 2 i koristim oba istovremeno s tim da sam razvio tehnike da ne mogu da me uhvate znaci menjam sve zivo i nezivo racunar, os, browser, mrezu samim tim ip i mac adresu, brisem sve kolacice sa naprednim programima itd itd itd... al ipak nisam 100 % siguran da me nece nekad provaliti za sada sve sto moze da se lazira da se cini kao da dve osobe ustvari koriste te naloge ja radim, al nikad se ne znam mozda i ja napravim neku gresku. A inace ne mutim nista radim sve posteno samo sto imam 2 naloga :)

Dobio je partnerstvo preko Fullscreen Network-a :)

B DailyViralMedia (YT Partner)
Subscriber Rank: 41437 (estimated)
Video View Rank: 108652 (estimated)
SB Rank: 27060
Network: Fullscreen

Na Socialblade-u sve pise :)

@sax, nisam mislio bukvalno 3x da kliknes na reklamu i ugase ti profil.
Ali zaboga GOOGLE je to ako oni ne mogu da prate sta ko radi,onda ko moze!? :)

I jos jednom da napomenem, za svaki slucaj, UGASITE MONETIZE, sacekajte partnerstvo i onda uzivajte :)

Da se pohvalim cisto, danas sam dobio partnerstvo preko SocialBlade-a :)
Juce se prijavio, danas popunio ugovor i odma dobio sve opcije :)
Kanal je dole u potpisu :)
Puno srece ostalima, ako ima nekih pitanja tu sam :)

Cek, cek jel moze neko da objasni ovo nije mi najjasnije...
U vezi partnerstva ovog vidim dobijate ga preko nekih mreza sta znam, a da li je to potpuno isto ako ga dobijete preko YT ili tih mreza ? To jest imate sve opcije kao da vam YT daje partnerstvo i placa vam se i za preglede ne samo za klikove ?

sax kaže:
U vezi partnerstva ovog vidim dobijate ga preko nekih mreza sta znam, a da li je to potpuno isto ako ga dobijete preko YT ili tih mreza ? To jest imate sve opcije kao da vam YT daje partnerstvo i placa vam se i za preglede ne samo za klikove ?

Imaju sve iste opcije kao i kad YT daje partnerstvo, samo dobijaju manje para, i placa se po 1000 pregleda, ako bude nekih klikova to ti je dodatna zarada i mislim da se ta zarada dodaje na adsense.
Ispravite me ako grijesim! :p

hajro2 kaže:
sax kaže:

Imaju sve iste opcije kao i kad YT daje partnerstvo, samo dobijaju manje para, i placa se po 1000 pregleda, ako bude nekih klikova to ti je dodatna zarada i mislim da se ta zarada dodaje na adsense.
Ispravite me ako grijesim! :p

Aha ako sam ja ukacio dobro onda to nema veze sa adsenseom nego yt salje cekove ili kako vec ? Pa kako onda nasi ljudi dobijaju partnerstvo tako lako kada koliko znam imaju odredjni uslovi za to i jako jako je tesko dobiti kod nas :thinking

Back
Na vrh