sax
Legenda
- Tu od
- 22 Stu 2010
ev1L kaže:Pozdrav svima
Prva stvar, UGASITE MONETIZE !!!!!!!!!!!!!!
Svi odma!
Zato sto postoji velika verovatnoca, da ce neko slucajno il namerno da 2x klikne na reklame, bude li se to desilo, izgubicete sve pare, mada to nije najgore, izgubicete sansu da ikada postanete partner ( preko networka ) sto je mnogo gore.
Kada postanete partner preko networka onda se ogradjeni od toga.. i takve gluposti ne mogu da se dese.
Meni se to desilo, em sam izgubio novac, em sansu da postanem partner.
Sad sam na 3-4 youtube profilu pokusavam da dobijem partnerstvo,ali teze..veoma teze.
Linkove za partnerstvo imate u predhodnim postovima, ali najlakse je preko socialblade-a
za sada traze 20 000 pregleda mesecno sto je sasvim malo, iliti 667 pregleda dnevno
i minimum 15 videa.
Mozete dobijati novac putem ceka ( posto nemamo paypal tj bar ja)
I to je to, ako neko ne zna sta sve sta ne sme da postuje na youtube pogledajte sledeci link - http://tgn.tv/handbooks/#copyright
Naravno u socialblade je najlakse upasti,ali ne "dobija" se mnogo para preko njih
mislim da daju 1-2 cpm ( 1-2 dolara/evra po 1000 pregleda ) 20 000 mesecno pregleda/1000 = 20-40dolara/evra + ako neko klikne na reklamu.
Nije trenutno veliki novac,ali ako razvijete kanal, bice
Ako imate bilo kakva pitanja, pitajte
Pozdrav
Nista ja ovo ne razumem, sta znaci ako mi neko 2 x klikne na reklame ode sve u propast a ako ne klikne moze tako da ide 100 godina ? Ovo malo deluje smesno :sigh
Inace meni su danas na neki levacki nalog to jest moj prvi nalog iz 2007 na kome nema ama bas nista specijalno poslali mail kao monetize your videos itd navodno jedan moj video se popularizovao pa mi salju da ga monetize, a nidje veze nijedan video mi nije popularan XD