• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

sax kaže:
hajro2 kaže:
Imaju sve iste opcije kao i kad YT daje partnerstvo, samo dobijaju manje para, i placa se po 1000 pregleda, ako bude nekih klikova to ti je dodatna zarada i mislim da se ta zarada dodaje na adsense.
Ispravite me ako grijesim! :p

Aha ako sam ja ukacio dobro onda to nema veze sa adsenseom nego yt salje cekove ili kako vec ? Pa kako onda nasi ljudi dobijaju partnerstvo tako lako kada koliko znam imaju odredjni uslovi za to i jako jako je tesko dobiti kod nas :thinking

To neznam jer ni ja nisam partner, pitaj ove sto jesu :waving:to_clue

Fora je u tome, ako imas Youtube partnerstvo, tj obican motetize, veoma veoma veoma lako se gubi, a kad jednom izgubis, ne mozes vise nikad ponovo da dobijes na tom il bilo kom drugom profilu, jer ti blokiraju adsense account i ne mozes ponovo da ga otvoris :)
A druge mreze koje ti daju partnerstvo naravno uzimaju procenat za sebe, tipa od 40-20% sve zavisi, ali zato dobijes sigurnost, i tesko da mozes da izgubis to partnerstvo..osim ako bas ne zaseres :DD
I funcionise tako sto te te mreze, povezu sa svojim profilom, posto oni imaju youtube partnerstvo pa dobijes sve sto ostali partneri imaju ( custom tumbnails, branding options itd,itd..) i naravno zarada ide njima, na njihov adsense, zatim uzimaju svoj deo i odma ti salju cek il paypal-om :)
Pojednostavio sam malo,nadam se da si skontao kako to funcionise :)
Ako imas jos nekih pitanja, pitaj :)
Pozdrav

Pa u sustini i jesam samo me zanima sada ono glavno :crazy_grin
Zna li se koliko se otprilike placa za 1000, 10 000 ili 100 000 pregleda nebitno, samo da znam okvirnu cenu neku od do... ?

antel94 kaže:
oko 2 $ za 1000 viewsa

Auuuu jako jako lose :( Mozda bi se moglo nesto zaraditi kad bi svi video klipovi mogli da se racunaju a ovako onda oko 2$ na dan samo :(

pa racuanaju ti se...
socialblade.com/youtube/
ovdje mozes izracunati koliko ti je minimala a koliko maximalna zarada.

primjer - evo moj novi youtube channel mislim da ce imati svijetlu buducnost za negdje 6-7 mjeseci.
http://socialblade.com/youtube/user/CSGamingHR

znaci tek sam krenuo ima par dana.
socialblade prati channel ukoliko ima 5+ subscribera.

nadam se da sam pomogao

Vec oko 2,3 meseca zaradjujem preko YT,ali mi jos uvek nije stigao kod od ad sense-a...
Zna li neko sta je problem?

Hmm.. Kod ti stize u proseku za 3 nedelje, od trenutka kad skupis prvih 10dolara.
Ako ti nisu poslali kod mozes ponovo da zatrazis imas tamo opciju mislim, pogledaj malo :)

antel94 kaže:
pa racuanaju ti se...
socialblade.com/youtube/
ovdje mozes izracunati koliko ti je minimala a koliko maximalna zarada.

primjer - evo moj novi youtube channel mislim da ce imati svijetlu buducnost za negdje 6-7 mjeseci.
http://socialblade.com/youtube/user/CSGamingHR

znaci tek sam krenuo ima par dana.
socialblade prati channel ukoliko ima 5+ subscribera.

nadam se da sam pomogao

Pa ne znam samo kako ce da se racunaju kada su disableovani za monetize zbog muzike :thinking

A sto se tice racunanja moje misljenje je da se onde ne moze nista izracunati... Konkretno moj kanal za zadnjih 30 dana pise od $5 - $51 /day, sto je jako jako velika razlika.

Ajde ovako par pitanja al samo za one ljude koji su upali u partnerstvo i znaju 100 % kakvo je stanje, hteo bih i ja da probam, ali moram da vidim da li se uopste isplati...

1. Predpostavljam da su neki od vas imali opciju monetize pre ulaska i dobijanja partnerstva, i da su im neki snimci bili disableovani za monetizacuju, kao i svima nama, pa me zanima da li se i ti snimci posle racunaju u zarada kada se udje u partnerstvo ? ( na svim snimcima koji su disableovani za monetizaciju je problem do muzike )

2. Koja je najbolja mreza za prijaviti se ? Da li je to ova http://socialblade.com/, uzimajuci u obzir da kanal ima 16 000 000 + pregleda i 7000 subscribera ?

3. Koliko sam razumeo isplate su uglavnom putem PP-la ili ceka ?

hajro2 kaže:
Zdravo svima,

Danas sam dobio poruku od bittechnetwork.com/ nude mi partnerstvo.

Iskreno , prvi put cujem za njih. Sta mislite da li je OK da prihvatim partnerstvo od njih?

Malo progooglaj o njima. Ali cim su oni dospjeli na youtube trebali bi biti sigurni.

Aplicirao sam neki dan za socialblade/rpm partnerstvo i danas sam dobio mail od echosign@echosign.com. Nije mi ovo bas najbolje jasno pa bih volio da mi neko objasni ;)

Prilozi

• partner.jpg
    partner.jpg
    43.3 KB · Pregleda: 420
Ponudili su ti ugovor.

I pise u kom delu W-8BEN obrasca treba da stavis zemlju iz koje si, ako taj obrazac dobijes da ispunis.

smilika kaže:
Ponudili su ti ugovor.

I pise u kom delu W-8BEN obrasca treba da stavis zemlju iz koje si, ako taj obrazac dobijes da ispunis.

Razumijem to sve ali koja mreza mi je to ponudila?

midho14 kaže:
smilika kaže:
Ponudili su ti ugovor.

RPM Network koji je partner/ saradjuje sa socialblade.com

Molim te naredni put budi precizniji pri postavljanju pitanja. Zamolio si da ti neko objasni nesto ... odgovor tesko moze biti bolji od pitanja.

midho14 kaže:

midho14 kaže:
Aplicirao sam neki dan za socialblade/rpm partnerstvo i danas sam dobio mail od echosign@echosign.com. Nije mi ovo bas najbolje jasno pa bih volio da mi neko objasni ;)

Ja stvarno po neki put imam osecaj da se ti zezas :thinking

sax kaže:
midho14 kaže:

midho14 kaže:

Ja stvarno po neki put imam osecaj da se ti zezas :thinking

zasto? :busted

midho14 kaže:

Jos pitas zasto pa ja imam utisak da nastavljas da zezas, al ajde...

Rece li ti : ,,Aplicirao sam neki dan za socialblade/rpm partnerstvo''

A vidis li ti ovo :

partner.jpg

Ajde ne znas Engleski i sve ok, al pise ti znaci i corav bi video :eek:mg

Nego ako ovo potpises lepo ti meni da kazes ako si imao snimaka gde je onemogucen monetize da li su ti u ovom partnerstvu uracunati i ti klipovi...?

sax kaže:
midho14 kaže:

Jos pitas zasto pa ja imam utisak da nastavljas da zezas, al ajde...

Rece li ti : ,,Aplicirao sam neki dan za socialblade/rpm partnerstvo''

A vidis li ti ovo :

partner.jpg

Ajde ne znas Engleski i sve ok, al pise ti znaci i corav bi video :eek:mg

Nego ako ovo potpises lepo ti meni da kazes ako si imao snimaka gde je onemogucen monetize da li su ti u ovom partnerstvu uracunati i ti klipovi...?

Haha, pa nisam toliko corav.nego nisam bio siguran je sam mail dobio od echosign@echosign.com a ne od partner@socialblade.com

Vidio sam partnera koji nikako nemaju adsense na svojim racunima. Kad potpises javim ti ;)

Back
Na vrh