• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

otvori blog, nabaci jedno desetak slika i odobriće ti u roku od par sati...

Možeš kreirati Adsense nalog i kroz YouTube partner program, imaš da uvezeš već svoj postojeći Adsense račun ili da kreiraš novi, pa tamo odabereš što ti treba.

Da li mogu da budem partner YT ako imam chanel sa novim trejlerima fimova? Msm zbog copyrighta.

Napravio sam blog sa 3 posta.Jedan ima oko 3-4k rijeci.Ali nisam probavao sa slikama i videima.Probacu evo sada.Nigdje ne vidim tu opciju da uvedem adsense nalog na yt.Moze link? :) Blog sam napravio na bloggeru

Samo prijatelji da kazem da su mi danas poslali ugovor da potpisem za partnerstvo iz MakerStudia.

Pozz drugarii ..

Sinoc sam napravio novi blog kao sto ste mi rekli,napisao 4 solidno uradjena posta sa slikama i sa videozapisima.Jutros udjem u google adsense i odobrili me.

Na youtubu mi je adresa al******1@gmail.com i na njoj imam odobren "monetize"
Poslao sam sa tog googla racuna zahtjev za "Adsense" i odbili me . ( rekao sam vam).

Sad sam imao jedan google racun [ mi******@gmail] i sa te gmail adrese prijavio se i odobrili me ( zahvaljujuci vama ;) )

Sad ne znam kako ovaj Adsense racun [ mi******@gmail.com ] staviti na svoj kanal ( na tom kanalu je adresa al******1@gmail.com] i da mi se prikazivaju oglasi ..

Hvala unaprijed na odgovoru. ;)

midho14 kaže:
Pozz drugarii ..

Sinoc sam napravio novi blog kao sto ste mi rekli,napisao 4 solidno uradjena posta sa slikama i sa videozapisima.Jutros udjem u google adsense i odobrili me.

Na youtubu mi je adresa al******1@gmail.com i na njoj imam odobren "monetize"
Poslao sam sa tog googla racuna zahtjev za "Adsense" i odbili me . ( rekao sam vam).

Sad sam imao jedan google racun [ mi******@gmail] i sa te gmail adrese prijavio se i odobrili me ( zahvaljujuci vama ;) )

Sad ne znam kako ovaj Adsense racun [ mi******@gmail.com ] staviti na svoj kanal ( na tom kanalu je adresa al******1@gmail.com] i da mi se prikazivaju oglasi ..

Hvala unaprijed na odgovoru. ;)

Klikni ovde http://www.youtube.com/account_monetization?action_adsense_connection=1

Zatim na CHANGE i promiojeni email adresu, upisi tu gdje su ti odobrili adsense.

@srboljub1989

Ne bih ti nista smjeo reci sa sigurnoscu ali pokusaj pa ako ne odbore nikom nista. Vjerovatno imaju kanali koji su ovlasteni za postavljanje trejlera ali u svakom slucaju pokusaj.

@hajro2

Isao sam na link koji si poslao i promjenio mail adresu u m*****00@gmail.com ..

I dobijem ovo :

Otisao sam na Adsense racun i omogucio da saradjujem sa yt.

I odem ti ja ja Videoupravitelj i odaberem jedan video,ne moze,odaberem 2 video ne mozei tako treci i cetvrti.Uvijek mi izbaci poruku : " videozapis ne može se poslati u program zarađivanja. Pokušajte ponovo"

U cemu je problem ..

Pomagajte ..

Prilozi

• yt.jpg
    yt.jpg
    31.5 KB · Pregleda: 547
Koliko sam razumeo citajuci temu, nakon sto promenite zemlju na USA dobija se opcija za monetize, i kada se aktivira i poveze Yt sa Adsense nalogom, pre nego sto odobre prikazivivanje oglasa na klipovima, oni proveravaju "rucno" na koji klip mogu a na koji ne mogu da idu oglasi?

meni na prvom klipu su odma odobrili, sumnjam da neko sad to rucno kontolise klipove, ali ko ce ga znati :)

imam jedno pitanje..

Ako krsim autorska prava na yt-u ( stavljam tudje pjesme na svoj kanal) moze li me to dovesti da mi policija zakuca na vrata ili sl.

midho14 kaže:
imam jedno pitanje..

Ako krsim autorska prava na yt-u ( stavljam tudje pjesme na svoj kanal) moze li me to dovesti da mi policija zakuca na vrata ili sl.
U najgorem slučaju,mogu ti samo obrisati račun na youtube.

ljudi nadam se da poznajete osnove zemaljskih zakona, barem one najosnovnije...

diskografske kuce, filmski studiji, izdavacke kuce (knjige), itd isl, su sve kompanije napravljene zbog toga da bi zaradjivale na prodaji muzike, filmova, knjiga itd isl...

svako distribuiranje njihovog sadrzaja je nelegalno i kosi se sa pravilima youtubea. E sad o cemu se tu zapravo radi...

Vjerovatno ste od nekog, nekada, culi da je zaradio recimo objavljivanjem treilera... to je u biti i tacno i netacno... ako objavite trejler vi krsite autorska prava onog ko je recimo snimio film, i ima prava za objavljivanje istog... o istom se radi i kad je muzika u pitanju, knjige itd isl... e sad postoji mnogo pjesama nelegalno ubacenih, mnogo trejlera nelegalno ubacenih, itd isl youtube je prepun...

zaradjivanje preko toga je poput ubacivanja adsensa u pop-up prozore, ili pak kao zaslon preko videa pa ide prvo klik da bi se pogledao video, znaci krse se pravila...

e sad mislim da vas youtube nece kaznit ako ste ubacili jedan trailer i zaradili 2$ ta cifra je u biti mizerna i zbog toga ne morate ocekivat policiju na vratima...

ukoliko pak na youtube uspijete ubaciti najnoviji film recimo Men in Black 3 i to u HD Rip verziji, on sakupi jedno 12 miliona pregleda prije nego li ga ukinu, vi zaradite recimo 100 000 dolara, postoji realna mogucnost da vas filmski studio tuzi, i da onda imate belaj...

sto se tice autorskih radova, muzike, knjiga, itd isl ako vec imate takvo nesto, otidjite na CC Licenciranje i licencirajte to prije nego li ga objavite, samo iz par razloga. Ukoliko ste kojim slučajem strasno nadareni, napravitie pjesmu tipa Clint Mansel - Lux aterna, i neko pozeli da uzme vas sadrzaj, onda cete imati pravo da trazite naknadu za njeno koristenje...

nadam se da sam vam barem malo uspio da objasnim kako stoje stvari... znaci zarada na youtubeu je moguca, al ako ste mali Kahil, ili Lady Gaga, ili ako stvarno imate talenta, ili nekog slatkog bebaca, itd, al sa trejlerima, sa muzikom, sa sadrzajem ciji niste vlasnik to je vec problem...

P.S dok mi je naumpalo, ako i imate svoj sadrzaj recimo neki snimak sa nekim simpa bebacom, i u pozadinu stavite neku muziku, mislim da opet krsite autorska prava... to vam je amerika...

Pozz..

Prvo da se zahvalim ommi na ovom korisnom postu.

Zanima me mogu li postati yt partner ako uploadam trejlere filmova sa prijevodom i isto tako mogu li postati yt partner ako imam kanal na kojem uploadam crtice ..

LP

Zar je toliko teško da se shvati da je zaštićeni materijal zaštićen bez obzira šta mu ti radio. Ti ako dodaš prevod i dalje nemaš pravo na upload trejlera.

Back
Na vrh