• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Meni odobrili u roku od sat vremena... otišao na blogspot, nabacao nekih slika, budalaština i nakon sat vremena pojavili se oglasi na blogu :taunt Sad sam to sve lagano povezao sa yt pa ćemo da vidimo dal ima kakve fajde od ovog :drinking

Moram li prvo dobiti poruku od YT-a da monetizujem klipove,ili mogu li da uradim pre nego sto me oni kontaktiraju?

Ja sve odradio, povezao youtube sa tekucim adsense nalogom, i tamo kad odem na youtube, gdje god je omoguceno "monetize" pise pored "Under review"

Evo vec 3 sedmica prolazi, ne znam koliko trebam jos cekati onaj kod za adsene, imam vec nesto zaradjeno na YT pa bih trebao isplatiti ali jos onaj kod nisam dobio na kucnu adresu..

I ja cekam kod, glupo je to sto salju postom, umesto email-om :)
Javi ako ti stigne :)

Zasto bi trebali uopste da potvrde adresu?
Ne mora cekom da se salje novac :/

Dali je dozvoljeno povezati 2 youtube naloga na jedan adsense nalog?

Neznam zasto, al kod meene i dalje pise pored videa "Under review" i ne prikazuje reklame jos uvijek..

Dear *****,

Thanks for submitting your video " ** *** *****" (http://www.youtube.com/watch?v=**********) for monetization. We have disabled monetization on this video because we were not able to verify that you have the appropriate commercial use rights for all included content.

If you can provide documentation that you have the necessary commercial use rights for all elements in your video, please take a moment to learn how to claim rights to a video, and then submit documentation.

Please note that we may only serve ads on advertiser-friendly content. YouTube reserves the right to make the final decision whether to monetize a video, and may disable monetization for users who repeatedly submit ineligible videos. If you currently have videos pending review, you may choose to opt them out of monetization by visiting /my_videos.

Thanks,

The YouTube Team

Šta im to znači majke im ga lopovske, kakav treba da bude video pa da odobre?

Kada stavljas video za monetization, ako je gameplay neke igrice, ubaci sledece u details for ownership :)
"My YouTube channel has been devoted to providing reviews of Video Games, Gameplay reviews, Videogame walkthroughs, and Gameplay Commentaries. Since these are reviews, and walkthroughs with my commentary they are protected under the fair use law because they are for critical and educational purposes. What I upload is completely fair use and does not violate any of YouTube's Polices or Terms of service. This means I can use this gameplay footage as long as I provide commentary that is somewhat educational or instructional without the copyright owners consent. "
Bilo bi pozeljno da ubacis terms of use igrice..ako nadjes :)
meni su 10 od 27 odobrili :/

ev1L kaže:
Kada stavljas video za monetization, ako je gameplay neke igrice, ubaci sledece u details for ownership :)
"My YouTube channel has been devoted to providing reviews of Video Games, Gameplay reviews, Videogame walkthroughs, and Gameplay Commentaries. Since these are reviews, and walkthroughs with my commentary they are protected under the fair use law because they are for critical and educational purposes. What I upload is completely fair use and does not violate any of YouTube's Polices or Terms of service. This means I can use this gameplay footage as long as I provide commentary that is somewhat educational or instructional without the copyright owners consent. "
Bilo bi pozeljno da ubacis terms of use igrice..ako nadjes :)
meni su 10 od 27 odobrili :/

Fala druze, sta ako radim tutorijale o programiranju? jel vazi isti taj tekst?

Ovo nimalo nije loše... Ja sam nabacio nekoliko klipova i to većinom muzika sa naših prostora, i iznenadio sam se koliko ljudi klikću na reklame... Za 3 dana google je računao da je bilo 1200 pregleda i na to je bilo 51 klik na oglase... Nemam neko baš iskustvo sa adsense al mislim da je to dobro ;)

zilla kaže:
Ovo nimalo nije loše... Ja sam nabacio nekoliko klipova i to većinom muzika sa naših prostora, i iznenadio sam se koliko ljudi klikću na reklame... Za 3 dana google je računao da je bilo 1200 pregleda i na to je bilo 51 klik na oglase... Nemam neko baš iskustvo sa adsense al mislim da je to dobro ;)

Koliko znam ne odobravaju reklame na video klipove koji krse autorska prava.

na većini onoga što uploadujem vide se reklame... neke ne odobre ali većinu da... inače kad slušam tu muziku UŽIVO nailazim na masu monetiziranih kanala... iz tog razloga sam i ja uzeo da radim muziku... ne stavljam studijske albume i nešto što je aktuelno već snimke koji su stari 10 i kusur godina... valjda mi neće ukinut nalog zbog toga?

Back
Na vrh