• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Ta mreza je QuizGroupova,verovao ti ili ne haha :)

Aleksandar92: Odgovorili mi na mail i kazu mi da dodam sam kao nacin isplate, wtf? I ja probam da dodam naravno da ne moze, zato sto je vec iskorisceno na jednom mailu. Prave se blesavi i nece da mi dodaju kao nacin isplate. Napisao sam im opet mail, u kojem sam im naglasio da mi oni to nameste. Sad cekam odgovor.

Odgovorise mi iz QG sa PP nece proci i da postavim drugu metodu. Sta mislite o racunu na banci, da novac ide direktno na racun?? Je li ko isplacivao tako, ima li problema? Samo da napomenem da se radi o vec kolicini novca 2000-3000 eura???

Evo kod mene je bio problem (U Intezi) da su blokirali uplatu od QG i vratili je nazad za 10x manju cifru, možeš ja bih ti iskreno preporučio Webmoney, mada vidim da je retko ko (osim mene) imao problema sa uplatama direktno na račun, ali ako hoćeš da budeš 100% siguran, ali da sačekaš koji dan više, onda Webmoney.

Nikola00 kaže:
Evo kod mene je bio problem (U Intezi) da su blokirali uplatu od QG i vratili je nazad za 10x manju cifru, možeš ja bih ti iskreno preporučio Webmoney, mada vidim da je retko ko (osim mene) imao problema sa uplatama direktno na račun, ali ako hoćeš da budeš 100% siguran, ali da sačekaš koji dan više, onda Webmoney.

Ako si skoro dizao na webmoney onda bi nam mogao pomoci na ovoj temi: https://internetzarada.org/showthread.php?tid=4801&page=12

Nikola00 kaže:
Da li znas preko koje firme QG uplacuje pa su blokirali isplatu da se raspitam kod svoje banke da vidim da li su na crnoj listi ili sl.? Prije koliko si imao taj problem?

Jutjuber kaže:
Nikola00 kaže:
Da li znas preko koje firme QG uplacuje pa su blokirali isplatu da se raspitam kod svoje banke da vidim da li su na crnoj listi ili sl.? Prije koliko si imao taj problem?

Ukratko, da ne tupim, WebMoney. Zajebaces se ako ides preko banke , 99% ,gotovo nema ko nije mogao da podigne novac od njih direktno na racun. Jednostavno WebMoney stavis i cao.

sunbeach kaže:
Nikola00 kaže:

Ako si skoro dizao na webmoney onda bi nam mogao pomoci na ovoj temi: https://internetzarada.org/showthread.php?tid=4801&page=12
Prebacujem sa Webmoney-a direktno na račun, baš zbog problema koji si ti naveo ovde, a i mislim da treba da se čeka verifikacija kartice, a to može da potraje i po 7 dana.

Eh ovako da iznesem neke informacije ko je sa QG partner.

Danas mi je legla uplata od njih na banku u iznosu od oko 2200 eura i svako ko kaze da ne isplacuju govori neistinu. Novac mi je legao za dva mmjeseca (august i septembar) jer mi prosli mjesec nije isplacen na PayPal, pisalo je da je PP odbio transakciju. Malo mi je cudno samo sto je legla uplata jer ono pise da moras do 10-tog u mjesecu izabrati metod placanja a ja am bukvalno prije 2 dana izabrao Bank Transfer.

Radi se o Raiffeisen banci i cak me nisu ni nazvali iz banke da mi jave ili da traze porijeklo novca vec samo novac na racunu. Nisam dobio ni obavjestenje od QG na mail da su mi isplatili vec slucajno danas na bankomatu provjerio. Sutra cu ici do banke da uzmem onaj veliki izvjestaj o svim transakcijama tako da mogu da vidim kolika je provizija banke.

SVAKO KO KAZE DA QG NE ISPLACUJE NA BANKU DIREKTNO I DA BANKE BLOKIRAJU NJIHOVE ISPLATE IZNOSI NEISTINE, BAR U SLUCAJU BIH

Ti si iz BiH mi smo iz Srbije i tu je velika razlika,ja imam racun u BiH i tamo nista ne pitaju a u Srbiji uvek moram pisati o poreklu novca i to bas u rajfajzen banci.

sunbeach kaže:
Ti si iz BiH mi smo iz Srbije i tu je velika razlika,ja imam racun u BiH i tamo nista ne pitaju a u Srbiji uvek moram pisati o poreklu novca i to bas u rajfajzen banci.

A ma nije frka kad ti banka kaze da potpises porijeklo nova i sl. potpises i to je to ali je problem sto ovdje neki tvrde da banke ne primaju isplate QG sto ne moze biti istina. Banka moze da blokira novac dok se porijeklo ne utvrdi ali tvrditi da po defaultu odbijaju novac i da QG ne isplacuje je neozbiljno.

Jutjuber kaže:
sunbeach kaže:

A ma nije frka kad ti banka kaze da potpises porijeklo nova i sl. potpises i to je to ali je problem sto ovdje neki tvrde da banke ne primaju isplate QG sto ne moze biti istina. Banka moze da blokira novac dok se porijeklo ne utvrdi ali tvrditi da po defaultu odbijaju novac i da QG ne isplacuje je neozbiljno.

Samo da znas koju sam ja imao proceduru kada sam prvi put primio novac od alertpay-a..iz koje zemlje,sta si radio,kome si radio,da li mozes skenirati...
ali da ne spamujem,ne znam da li OQ isplacuje direktno na banke u Srbiji..znam da je prvo vratio pa zatim drugu uplatu odbio na paypal i znam da je morao da isplati na webmoney i znam da sada trazi prijatelj novu mrezu preko koje ce sve da radi ponovo od nule i sto se tice QG za mene je ta prica zavrsena.Ne interesuje me prica o QG i za sve koji rade posteno neka beze od QG

sunbeach kaže:
Samo da znas koju sam ja imao proceduru kada sam prvi put primio novac od alertpay-a..iz koje zemlje,sta si radio,kome si radio,da li mozes skenirati...

Molim te Sunbeach, ti si pametan i stari Forumaš...
Zašto ovu raspravu o QuizGroup-u niste poveli u novoj i drugoj temi, i tako oslobodili pritiska našu staru i ljublljenu Kako postati Youtube Partner temu? :fever

Ne znam ni ja,ali tema o QG je vec zadnjih 10 postova,tako da bi to sve trebalo premestiti na neku od tema o QG.I ja se slazem da je previse pisanja o QG na ovoj temi.
Evo ja licno na ovoj temi necu vise pisati nista osim ako nekom zatreba pomoc oko youtube partnerstva da bezeveze ne spamujem.

sunbeach kaže:
I ja se slazem da je previse pisanja o QG na ovoj temi.

Ma naravno, nisi ti kriv Sunbeach. :)
Ima toga mnogo više od 10-ak postova. :(
Predlažem adninu da prebaci ove zadnje postove u novu temu koja će se zvati, naravno:
Kako postati QuizGroup Partner? :fever

Dragi Youtuberi,
evo jedan vjerujem interesantan video, dobro je ponekad i rekapitulirati neke stvari;
https://www.youtube.com/watch?v=cAKgrFEiMxs
Ovo je Derral Eves i preporučujem ga za praćenje vama koji radite Youtube filmove. Meni je simpatičan, i ne samo zato jer imamo istu majicu. :)

Istina, reći će neki, njemu je lako kada ne samo da mu je engleski materinji jezik, nego mu još niti San Bruno u San Franciscu (Youtube sjedište) nije daleko.
Točno je to, nama je malo duži put, ali biti će nam slađe kada dođemo tamo. :fever

Kakve je sve linkove dozvoljeno stavljati u opisu klipova? FB stranice, sajtovi, affiliate linkovi? Negde sam pročitao da nije dozvoljeno postaviti adresu sajta na kome se nalaze adsense oglasi, amazon linkovi takođe nisu preporučljivi. Kakva su vaša iskustva?

Pozdrav,
dobila sam strike na kanal pre mesec dana i danas slucajno obrisem taj video sto mi je pod strike-om, da li to moze da dovede do nekih problema?
Pisala sam ovima sto su me tuzili da li bi hteli da mi povuku taj strike pa valjda ce mi nesto odgovoriti.
Da li losa reputacija ima veze sa zaradom na yt?
Pozdrav

Back
Na vrh