• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Posto sam nov u ovom poslu,zamolio bih iskusnije clanove da mi kazu da li je ovo dobro za pocetnika?
Ovo je statistiika u realnom vremenu koju sam usnimio pa ako imate malo vremena pogledajte i napisite vase misljenje.
Evo snimka

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Danas mi Quizgroup poslao one pare što ih je moja banka blokirala prošlog meseca, jedino što su mi skinuli 75 dolara, zato što su pare vraćene kod njih ili šta god.

Dobio sam novac od QouizGroup upravo na Web Money ali kada sam pokusao da povucem novac nije mi prihvatilo karticu. Kod mene je visa electorn debitna kartica sa paypalom ok radi? Ako neko zna neka mi pomogle. Pozz
(Vidim upravo da mi trazi da se slikam sa pasosem u levoj ruci i to da kamera bude upaljena na kompjuteru cc.)

Aleksandar92 kaže:
Dobio sam novac od QouizGroup upravo na Web Money ali kada sam pokusao da povucem novac nije mi prihvatilo karticu. Kod mene je visa electorn debitna kartica sa paypalom ok radi? Ako neko zna neka mi pomogle. Pozz
(Vidim upravo da mi trazi da se slikam sa pasosem u levoj ruci i to da kamera bude upaljena na kompjuteru cc.)

Svi podaci moraju da ti se podudaraju , inace neces moci da dignes ni 1$. Izaberi bank wire , da ti posalju direktno na devizni. Najbolja opcija ti je ta. Ako ti traze tako da se slikas , onda uradi tako. Meni to nisu trazili. Trazili su mi samo sliku pasosa i to je to. Ako ti tako traze uradi to.

Gilez96 kaže:
Aleksandar92 kaže:

Svi podaci moraju da ti se podudaraju , inace neces moci da dignes ni 1$. Izaberi bank wire , da ti posalju direktno na devizni. Najbolja opcija ti je ta. Ako ti traze tako da se slikas , onda uradi tako. Meni to nisu trazili. Trazili su mi samo sliku pasosa i to je to. Ako ti tako traze uradi to.
uspeo sam ima neka provizija ali je sve to ok i podnostljivo :) reci mi gile koliko se ceka da novac posle njihove potvrde legne na racun ?

Aleksandar92 kaže:
Gilez96 kaže:
uspeo sam ima neka provizija ali je sve to ok i podnostljivo :) reci mi gile koliko se ceka da novac posle njihove potvrde legne na racun ?

3,4 dana.

Ladno su mi ovi iz Quizgroup-a na izveštaju prikazuju zaradu samo za jedan od dva kanala.
Jeste imali kad sličan problem ?

Nikola00 kaže:
Ladno su mi ovi iz Quizgroup-a na izveštaju prikazuju zaradu samo za jedan od dva kanala.
Jeste imali kad sličan problem ?
3 kanal sam imao i po par dana razlike je bilo dok se pokaze, opusteno.

Ajde, nadam se da ste u pravu, mislim kanal nije dobio niti jedan strike, niti je otkačen od Quizgroup-a, apsolutno ništa pa me zato i čudi ovo.
Nego, šta mislite o ovoj mreži ? https://youpartnerwsp.com
Vidim da su isto ruska mreža, a s obzirom da je Quizgroup podigao standarde neviđeno, da morate da imate 500 subova i da izbacuju kanale iz mreže samo tako, možda bi oni bili zamena za njih...

Jel zna neko da kaze zasto je velika razlika u zaradi kada se gleda iz dela pod Payments i Earnings - YouTube od 1 do 30 Septambra 30.61 e a kada se gleda iz dela Performance report pa se odabere isti taj period onda dodje 37.53 e, nije valjda da ima toliko nevazecih klikova ?

Kog datuma od prilike stizu pare od QG na Webmoney? Znam da je za paypal bilo oko 25og

Aleksandar92 kaže:
Greetings,

On 25-09-2015, QuizGroup sent a payment to xxxxxxxxxxxxxx@gmail.com account for $297,14 USD.

The payment to your account has been denied by PayPal.

Please arrange an alternate payment method in the Profile section of your dashboard.

Please note, the transfer will be repaid in 15 (fifteen) business days after the day when your payment details have been changed.

da li moze neko pomoci da li bi mogli da mi posalju uplatu na Skrill ili koji metod za isplatu da im posaljem?

I meni se ovo desilo ali sam mislio da je zatobsto nisam verifikovao PayPal racun za primanje nivca. Nakupilo mi se za 2 mjeseca oko 2500 dollara i sad cu da vidim sta ce biti. Je li ti se to prije desavalo da PayPal odbija uplatu na takav nacin?

Jutjuber kaže:
Aleksandar92 kaže:
Greetings,

On 25-09-2015, QuizGroup sent a payment to xxxxxxxxxxxxxx@gmail.com account for $297,14 USD.

The payment to your account has been denied by PayPal.

Please arrange an alternate payment method in the Profile section of your dashboard.

Please note, the transfer will be repaid in 15 (fifteen) business days after the day when your payment details have been changed.

da li moze neko pomoci da li bi mogli da mi posalju uplatu na Skrill ili koji metod za isplatu da im posaljem?

I meni se ovo desilo ali sam mislio da je zatobsto nisam verifikovao PayPal racun za primanje nivca. Nakupilo mi se za 2 mjeseca oko 2500 dollara i sad cu da vidim sta ce biti. Je li ti se to prije desavalo da PayPal odbija uplatu na takav nacin?

I meni je poruka stigla da nemoze vise PayPal. I sad ne znam sta da radim , iskoristio sam vec jedan WMZ , tj. imam jedan WebMoney povezan sa drugim QuizGroup nalogom, i ne mogu taj isti WMZ da dodam na ovaj QuizGroup zato sto je vec jednom iskoristen. -.-
Izgleda da je jedino resenje da napravim novi WebMoney nalog na nekog iz moje porodice. Drugo resenje nema ...Ne znam stvarno ...

Back
Na vrh