Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aleksandar92 kaže:Dobio sam novac od QouizGroup upravo na Web Money ali kada sam pokusao da povucem novac nije mi prihvatilo karticu. Kod mene je visa electorn debitna kartica sa paypalom ok radi? Ako neko zna neka mi pomogle. Pozz
(Vidim upravo da mi trazi da se slikam sa pasosem u levoj ruci i to da kamera bude upaljena na kompjuteru cc.)
uspeo sam ima neka provizija ali je sve to ok i podnostljivoGilez96 kaže:Aleksandar92 kaže:Dobio sam novac od QouizGroup upravo na Web Money ali kada sam pokusao da povucem novac nije mi prihvatilo karticu. Kod mene je visa electorn debitna kartica sa paypalom ok radi? Ako neko zna neka mi pomogle. Pozz
(Vidim upravo da mi trazi da se slikam sa pasosem u levoj ruci i to da kamera bude upaljena na kompjuteru cc.)
Svi podaci moraju da ti se podudaraju , inace neces moci da dignes ni 1$. Izaberi bank wire , da ti posalju direktno na devizni. Najbolja opcija ti je ta. Ako ti traze tako da se slikas , onda uradi tako. Meni to nisu trazili. Trazili su mi samo sliku pasosa i to je to. Ako ti tako traze uradi to.
Aleksandar92 kaže:uspeo sam ima neka provizija ali je sve to ok i podnostljivoGilez96 kaže:Svi podaci moraju da ti se podudaraju , inace neces moci da dignes ni 1$. Izaberi bank wire , da ti posalju direktno na devizni. Najbolja opcija ti je ta. Ako ti traze tako da se slikas , onda uradi tako. Meni to nisu trazili. Trazili su mi samo sliku pasosa i to je to. Ako ti tako traze uradi to.reci mi gile koliko se ceka da novac posle njihove potvrde legne na racun ?
Aleksandar92 kaže:Greetings,
On 25-09-2015, QuizGroup sent a payment to xxxxxxxxxxxxxx@gmail.com account for $297,14 USD.
The payment to your account has been denied by PayPal.
Please arrange an alternate payment method in the Profile section of your dashboard.
Please note, the transfer will be repaid in 15 (fifteen) business days after the day when your payment details have been changed.
da li moze neko pomoci da li bi mogli da mi posalju uplatu na Skrill ili koji metod za isplatu da im posaljem?
Jutjuber kaže:Aleksandar92 kaže:Greetings,
On 25-09-2015, QuizGroup sent a payment to xxxxxxxxxxxxxx@gmail.com account for $297,14 USD.
The payment to your account has been denied by PayPal.
Please arrange an alternate payment method in the Profile section of your dashboard.
Please note, the transfer will be repaid in 15 (fifteen) business days after the day when your payment details have been changed.
da li moze neko pomoci da li bi mogli da mi posalju uplatu na Skrill ili koji metod za isplatu da im posaljem?
I meni se ovo desilo ali sam mislio da je zatobsto nisam verifikovao PayPal racun za primanje nivca. Nakupilo mi se za 2 mjeseca oko 2500 dollara i sad cu da vidim sta ce biti. Je li ti se to prije desavalo da PayPal odbija uplatu na takav nacin?
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke