Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danilo Bagorv kaže:Gilez96 kaže:Desavalo i desava mi se to. Probaj ovako,uzmi da skines taj isti video samo ga skrati ,jednostavno preko sajta clipconverter.cc ,skrati za sto vise sekundi mozes,ukoliko ne mozes mnogo onda ga skrati za 3-4 s,na kraju ili pocetku nebitno je,moze i oba,prvo 2,3 sekunde na pocetku i onda isto tako nekoliko sekundi na kraju. Uglavnom da ne bude iste duzine. Zatim skini taj video u racunar i preimenuj fajl u neki drugi, jednostavno stavi samo drugo ime tog klipa,neko ime bilo sta samo da nema veze sa glavnim nazivom klipa, npr. Zivorad je Gej ,i onda ga monetizuj odmah dok se uplooduje. I stavi odmah neki thumbnail koji nema veze s tim, na tom klipu,dok se ubacuje,nesto sasvim 15.Takodje stavi neki random opis i tagove,isto tako nesto sto nema veze stim.Ako se bude monetizovalo i pokazivale reklame,onda lepo promeni ime klipa ,opis i tagove. Takodje pre svega ovoga bi bilo lepo da resetujes modem od neta,dakle resetuj ga skroz da bi se promenila IP adresa.Probaj ovo i javi dal radi,obavezno.Meni je ovo upalilo dosta puta.![]()
Nije mi jasno zašto se to dešava, to su snimci uploadovani pre 2-3 godine i nikakvih problema nije bilo...
Razmišljao sam da promenim državu u kojoj se nalazim, za sad mi stoji US.
Hvala puno na savetu, ovo sa resetovanjem modema mi nije palo na pamet. Probaću sad za vikend jer radnim danom nikako ne stižem..
Naravno javiću šta da li je uspelo![]()
sunbeach kaže:
Sir Matt kaže:Imam par pitanja i svaka pomoc je dobro dosla. Imam kanal na youtubeu i na njemu su 90% snimci s koncerata, i naravno na vecini od njih stoji da imam podudarajuci sadrzaj trece strane. Da li je moguce na takav nacin zaradjivati preko adsensa? I da li postoji neka mreza koja podrzava snimke s koncerata i daje oglase na to? Social blade me je odbio.
maremas kaže:Ne znam kako je za QuizGroup, ali za Curse piše da su "Verified" od strane PayPal.
Može li neko ko je od njih primio novac da proveri na PayPal šta piše kod Payments received, pa Details? Verovatno nisu "Verified", pa je svaka "veća" uplata sumnjiva.
Nikola00 kaže:Jos jedan veliki problem sa Quizgroup-om, iz banke kazu da su oni poslali novac, medjutim da oni iz sigurnosti ne smeju da prime novac od te firme zbog pranja novca. Da li iko zna kako da resim ovaj problem ???
Sve cemo videti u toku meseca sta ce se desavati, moje misljenje je da ce biti jos nekih promena.began kaže:Ljudi evo uslo se u 10ti mjesec i obicno tada treba da se poveca RPM i Cjene klika a u mene se smanjio sto mi se prvi put desava i imam osjecaj da su nesto sje*ali sa ovim novim pravilima!
Aleksandar92 kaže:Sve cemo videti u toku meseca sta ce se desavati, moje misljenje je da ce biti jos nekih promena.began kaže:Ljudi evo uslo se u 10ti mjesec i obicno tada treba da se poveca RPM i Cjene klika a u mene se smanjio sto mi se prvi put desava i imam osjecaj da su nesto sje*ali sa ovim novim pravilima!
began kaže:Ja se nadam da ce ovi jaci kanali napravit neki dogovor da se bojkotuje Google i Youtube blokiranjem reklama na videima i sajtovima nekoliko dana pa da vide kako je kad se zarada smanji kao sto oni nama sad trenutno rade ja bih prvi blokiro oglase iz protesta!
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke