• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

@Nikola00 , ako ti ides na utakmice i licno snimas onda moze, ili da ti neko da dozvolu za iste, ako skidas sa neta i postavljas onda ne moze :)

Ma kapiram ja da je to zabranjeno za postavljanje, nego samo pogledaj te klipove sto sam postavio.
To sve snimci Premijer Lige sa logom televizije, koji su na netu vec duze vremena.
I da, znam, bice tu neko vreme ali ce ih kad-tad skinuti, medjutim nije mi jasno kako Premijer Liga nije jos skinula te klipove, jer znam da imaju mogucnost da skinu bukvalno svaki klip sa njihovim sadrzajem.
Mislim na ovako nesto:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ev1L kaže:
@Kapetan Bačvica, pa pazi, mozes ti da snimas sta hoces generalno sve dok imas publiku :)) Neka originalnost je najbitnija ako zelis mnogo pregleda = more $$$ :))
Ako samo zelis $$$ , uzmi snimaj disney elsa baby bath i takve igre, nerealno se gledaju, za 3-4 meseca garantovano 1000+ evra mesecno :)

@sunbeach, Naravno, mada ti zahtevi su smesni, potrebno je 8000 pregleda u poslednjih mesec dana ili 1000 subscribers & 4000 pregleda.
Realno gledano, ako nemas preko 8000 pregleda dzabe i cimas mrezu jer s' time bih zaradio mozda 0.3$ :D

Sa preko 300 000 pregleda mesecno mozete da ocekujete neku ok kintu za nase prostore, tipa 300-350$ , sto je jelte neka prosecna plata u Srb :) Opet bare in mind, kanali na srpskom ili koji ciljaju nasu publiku slabo zaradjuju :) BalkanGamesBL ili kako vec ide, zaradjuje sicu a ima milione pregleda :)

Pozdrav, citala sam vase postove o youtubu, ja sam pocela da snimam video snimke bas tako za decu besplatne igrice su u pitanju. Mene zanima sta da radim kada mi s vremena na vreme youtube posalje u odeljku za monetizaciju poruku
Видео тренутно није одобрен за уновчавање. Да би размотрио захтев, YouTube захтева информације у вези са правима на комерцијално коришћење за видео.
Da li je moguce da ja to nekako nabavim ili na koji nacin da resim ovaj problem.
Recimo, postavim 10-ak snimaka i oni mi to odobre, i onda postavim sledeci i traze mi ova prava na komercijalno koriscenje.
Pomozite mi kako da to resim. Hvala!

ksenijav88 kaže:
Pozdrav, citala sam vase postove o youtubu, ja sam pocela da snimam video snimke bas tako za decu besplatne igrice su u pitanju. Mene zanima sta da radim kada mi s vremena na vreme youtube posalje u odeljku za monetizaciju poruku
Видео тренутно није одобрен за уновчавање. Да би размотрио захтев, YouTube захтева информације у вези са правима на комерцијално коришћење за видео.
Da li je moguce da ja to nekako nabavim ili na koji nacin da resim ovaj problem.
Recimo, postavim 10-ak snimaka i oni mi to odobre, i onda postavim sledeci i traze mi ova prava na komercijalno koriscenje.
Pomozite mi kako da to resim. Hvala!

U teoriji, za svaki video koji napravis treba da dokazes da imas prava za komercijalnu upotrebu. U praksi, sama znas, da nije tako. YT s vremena na vreme trazi ovakve informacije ukoliko su ti videi od istog izvora ili svaki put kada promenis izvor. - npr: kreiras video sa igricama sa jednog sajta i ubacujes free muziku - s vremena na vreme ce ti traziti prava. A drugi slucaj je da promenis sajt sa igricama i onda ti YT trazi prava.
Prava treba da dokazes tako sto dokazujes kako je nastao video i/ili postavljas link sa dozvolom (licencom) - sajt na kome snimas igrice treba da ima regulisano pitanje snimanja nojivih igrica, postavljanja na YT i monetizaciju. Za audio komponentu je isti proces (ukoliko koristis neku muziku u videima) - postavljenje linka sa licencom.
Treca varijanta je fair use - evo linka o licencama http://creativecommons.org/tag/fair-use

Pozdrav,

Takodje snimam igrice za decu na preporuku člana "ev1L"
Vec preko dva meseca snimam, dnevno prosek 4-5 videa izbacim, i bas su slabi pomaci sto se tice pregleda. Dnevno oko 20 pregleda imam (800 ukupno) i 2 suba. Zanima me da li je ovo normalno ili ne, nisam siguran sta da ocekujem?

DusanM kaže:
Pozdrav,

Takodje snimam igrice za decu na preporuku člana "ev1L"
Vec preko dva meseca snimam, dnevno prosek 4-5 videa izbacim, i bas su slabi pomaci sto se tice pregleda. Dnevno oko 20 pregleda imam (800 ukupno) i 2 suba. Zanima me da li je ovo normalno ili ne, nisam siguran sta da ocekujem?

Normalno je ako ne znas kako da probijes klip. S obzirom na to da si pocetnik to je normalno,tako sam i ja u pocetku. Mali savet ako zelis da dobijes vise pregleda,kreativan naslov,kreativan opis(obavezno) i dobri tagovi. Kad kazem dobri tagovi tu se podrazumeva da ti tagovi budu vezani za naslov ili opis klipa. Opis i tagove moras obavezno da ubacujes bas svaki put u klipu ako zelis nesto da napravis. I dobro bi ti dosla promocija po komentarima na nekim FB stranicama pr. kod Serbiana,Mudje i ostale bande...Naravno kvalitet je na prvom mestu,bitno je da ti klipovi budu kvalitetni i zanimljivi. Ako nisi zanimljiv i ako imas dosta dislajkova na klipovima ,male su ti sanse da napravis nesto na yt sceni ;)

Nikola00 kaže:
Imate li ko iskustva sa ranking softverima ? Razmisljao sam da kupim ovaj http://videomarketingblasterpro.com/

Ja sam gledao da uzmem neki,iskljucivo za preglede, kosta 40$ ali mi se ne daju pare :D iz vise razloga...Jedan od razloga sto mi je lakse da platim preglede nego to da kupujem program i plus moram da cekam dok taj program na mom kompu vrti preglede,nekoliko dana mu treba za 6000-7000 pregleda...Bolje platis 5$ 10k pregleda i miran si ...Lepo skupis 30,40$ i onda platis za nekoliko klipova i stigne ti lepo sve to za 2-3 dana ..A ovako ima da se je*es 3 dana za jedan klip haha...Realnost :S

Gilez96 kaže:
Nikola00 kaže:
Imate li ko iskustva sa ranking softverima ? Razmisljao sam da kupim ovaj http://videomarketingblasterpro.com/

Ja sam gledao da uzmem neki,iskljucivo za preglede, kosta 40$ ali mi se ne daju pare :D iz vise razloga...Jedan od razloga sto mi je lakse da platim preglede nego to da kupujem program i plus moram da cekam dok taj program na mom kompu vrti preglede,nekoliko dana mu treba za 6000-7000 pregleda...Bolje platis 5$ 10k pregleda i miran si ...Lepo skupis 30,40$ i onda platis za nekoliko klipova i stigne ti lepo sve to za 2-3 dana ..A ovako ima da se je*es 3 dana za jedan klip haha...Realnost :S
A, pa nije ovaj program za dobijanje pregleda :) Već npr da ubaciš neki keyword za klip koji želiš da postaviš, a on ti za sekund izbaci, sve keyword-e, izbaci ti konkurenciju za taj keyword, njihove slabe tačke i izbaci ti tačan Naslov, opis i tagove koje bi trebalo da staviš :) Pogledaj na linku što sam postavio, sve imaš tu.

Nikola00 kaže:
Gilez96 kaže:
A, pa nije ovaj program za dobijanje pregleda :) Već npr da ubaciš neki keyword za klip koji želiš da postaviš, a on ti za sekund izbaci, sve keyword-e, izbaci ti konkurenciju za taj keyword, njihove slabe tačke i izbaci ti tačan Naslov, opis i tagove koje bi trebalo da staviš :) Pogledaj na linku što sam postavio, sve imaš tu.

Dzabe svi ti podaci kad nece moci da se probije odmah u startu a to je najbitnije za klipove :D Fora je odmah da nabijes 3,4,5k i onda ga pustis na PUBLIC , i pregledi dolaze svaki dan sve vise i vise ,takodje i zarada je veca, i kroz par dana ti povratis tih nekoliko dolara koliko si platio preglede i naravno zaradjujes sve vise i vise :D To svi rade sad...Zato sto ovako imas bukvalno nemogucu misiju da probijes klip,to je do yt-a . Stalno menjaju politiku i sva ta njihova sranja ali stalno ...I sada je jako tesko da probijes klip,bas tesko...

Znam ja za taj fazon da kupis preglede, pa tako dobijes bolju poziciju u rangiranju, ali uvek sam mislio da ce YouTube da mi blokira klip kad detektuje te lazne preglede, pa reci mi ti ima li istine u tome ? :D

Nikola00 kaže:
Znam ja za taj fazon da kupis preglede, pa tako dobijes bolju poziciju u rangiranju, ali uvek sam mislio da ce YouTube da mi blokira klip kad detektuje te lazne preglede, pa reci mi ti ima li istine u tome ? :D

Ne moze da ti blokira klip iz vise razloga, glavni razlog je sto on ne zna odakle dolaze pregledi, a pregledi dolaze sa 500 razlicitih IP adresa,program je napravljen da menja IP za svaki pregled. :) To je isto kao kada neki youtuber podeli neciji klip na FB-u i onda udje njih 1000 i pogleda taj video. Mnogo treba da znas da bi se ozbiljno bavio yt-om. Tu ima 1000 caka i fazona,koje ili nekad naucis ili nikad :king

Primetio sam ja to odavno da uglavnom na prvoj poziciji budu klipovi koji imaju tipa 4000 pregleda za 2 minuta, tu se baš vidi da su kupljeni pregledi, ali to je u suštini dobra stvar, jer posle toga dobijaš i one prave preglede :)
Pa možeš li da mi preporučiš nekog dobrog za te preglede, jer pretpostavljam da ima i dosta prevaranata, i bilo bi super da što brže isporuči te preglede.

Nikola00 kaže:
Primetio sam ja to odavno da uglavnom na prvoj poziciji budu klipovi koji imaju tipa 4000 pregleda za 2 minuta, tu se baš vidi da su kupljeni pregledi, ali to je u suštini dobra stvar, jer posle toga dobijaš i one prave preglede :)
Pa možeš li da mi preporučiš nekog dobrog za te preglede, jer pretpostavljam da ima i dosta prevaranata, i bilo bi super da što brže isporuči te preglede.

Po meni najbolji sajt za te i jos mnogo drugih stvari: https://www.seoclerk.com/ , imas ocene od ljudi koji su kupovali pa vidis koje kakav.

Jedno blic pitanje da ne otvaram novu temu zbog ovoga...
Jel se broje pregledi ako se video objavi na facebook stranici, dakle isto kao da ga korisnik gleda na youtube kanalu ako samo pusti klip, da ne ide na youtube?

Hvala unaprijed :)

Ako neko ima kanal sa milionskim pregledima star nekoliko godina,neka se javi na p da mi pokaze koje funkcije ima.

Back
Na vrh