badramirez
Aktivni član
- Tu od
- 9 Pro 2013
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ev1L kaže:@Kapetan Bačvica, pa pazi, mozes ti da snimas sta hoces generalno sve dok imas publiku) Neka originalnost je najbitnija ako zelis mnogo pregleda = more $$$
)
Ako samo zelis $$$ , uzmi snimaj disney elsa baby bath i takve igre, nerealno se gledaju, za 3-4 meseca garantovano 1000+ evra mesecno![]()
@sunbeach, Naravno, mada ti zahtevi su smesni, potrebno je 8000 pregleda u poslednjih mesec dana ili 1000 subscribers & 4000 pregleda.
Realno gledano, ako nemas preko 8000 pregleda dzabe i cimas mrezu jer s' time bih zaradio mozda 0.3$
Sa preko 300 000 pregleda mesecno mozete da ocekujete neku ok kintu za nase prostore, tipa 300-350$ , sto je jelte neka prosecna plata u SrbOpet bare in mind, kanali na srpskom ili koji ciljaju nasu publiku slabo zaradjuju
BalkanGamesBL ili kako vec ide, zaradjuje sicu a ima milione pregleda
![]()
ksenijav88 kaže:Pozdrav, citala sam vase postove o youtubu, ja sam pocela da snimam video snimke bas tako za decu besplatne igrice su u pitanju. Mene zanima sta da radim kada mi s vremena na vreme youtube posalje u odeljku za monetizaciju poruku
Видео тренутно није одобрен за уновчавање. Да би размотрио захтев, YouTube захтева информације у вези са правима на комерцијално коришћење за видео.
Da li je moguce da ja to nekako nabavim ili na koji nacin da resim ovaj problem.
Recimo, postavim 10-ak snimaka i oni mi to odobre, i onda postavim sledeci i traze mi ova prava na komercijalno koriscenje.
Pomozite mi kako da to resim. Hvala!
DusanM kaže:Pozdrav,
Takodje snimam igrice za decu na preporuku člana "ev1L"
Vec preko dva meseca snimam, dnevno prosek 4-5 videa izbacim, i bas su slabi pomaci sto se tice pregleda. Dnevno oko 20 pregleda imam (800 ukupno) i 2 suba. Zanima me da li je ovo normalno ili ne, nisam siguran sta da ocekujem?
Nikola00 kaže:Imate li ko iskustva sa ranking softverima ? Razmisljao sam da kupim ovaj http://videomarketingblasterpro.com/
A, pa nije ovaj program za dobijanje pregledaGilez96 kaže:Nikola00 kaže:Imate li ko iskustva sa ranking softverima ? Razmisljao sam da kupim ovaj http://videomarketingblasterpro.com/
Ja sam gledao da uzmem neki,iskljucivo za preglede, kosta 40$ ali mi se ne daju pareiz vise razloga...Jedan od razloga sto mi je lakse da platim preglede nego to da kupujem program i plus moram da cekam dok taj program na mom kompu vrti preglede,nekoliko dana mu treba za 6000-7000 pregleda...Bolje platis 5$ 10k pregleda i miran si ...Lepo skupis 30,40$ i onda platis za nekoliko klipova i stigne ti lepo sve to za 2-3 dana ..A ovako ima da se je*es 3 dana za jedan klip haha...Realnost :S
Nikola00 kaže:A, pa nije ovaj program za dobijanje pregledaGilez96 kaže:Ja sam gledao da uzmem neki,iskljucivo za preglede, kosta 40$ ali mi se ne daju pareiz vise razloga...Jedan od razloga sto mi je lakse da platim preglede nego to da kupujem program i plus moram da cekam dok taj program na mom kompu vrti preglede,nekoliko dana mu treba za 6000-7000 pregleda...Bolje platis 5$ 10k pregleda i miran si ...Lepo skupis 30,40$ i onda platis za nekoliko klipova i stigne ti lepo sve to za 2-3 dana ..A ovako ima da se je*es 3 dana za jedan klip haha...Realnost :S
Već npr da ubaciš neki keyword za klip koji želiš da postaviš, a on ti za sekund izbaci, sve keyword-e, izbaci ti konkurenciju za taj keyword, njihove slabe tačke i izbaci ti tačan Naslov, opis i tagove koje bi trebalo da staviš
Pogledaj na linku što sam postavio, sve imaš tu.
Nikola00 kaže:Znam ja za taj fazon da kupis preglede, pa tako dobijes bolju poziciju u rangiranju, ali uvek sam mislio da ce YouTube da mi blokira klip kad detektuje te lazne preglede, pa reci mi ti ima li istine u tome ?![]()
Nikola00 kaže:Primetio sam ja to odavno da uglavnom na prvoj poziciji budu klipovi koji imaju tipa 4000 pregleda za 2 minuta, tu se baš vidi da su kupljeni pregledi, ali to je u suštini dobra stvar, jer posle toga dobijaš i one prave preglede
Pa možeš li da mi preporučiš nekog dobrog za te preglede, jer pretpostavljam da ima i dosta prevaranata, i bilo bi super da što brže isporuči te preglede.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke