• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Dragan022 kaže:
...uzdam se u ovo zadnje sto si napisao...hm,na jednoj strani su CONTACT INFORMATION,a na sledecoj Payment Address(bez mogucnosti da promenim licno ime),sto znaci,ako dobro razumem napisano,da je vec ostavljena mogucnost za tako neke stvari;) ...dakleM,negde gde je PayPal "regularan" ,prijatelj ce otvoriti racun u banci,ja kod nas otvaram PayPal,u koji ukucavam brojeve kartice koje mi on da i stvar treba da funkcionise...ups,nece moci,on mora napraviti PP,da bih imao isplatu novca...jel to redosled poteza,ili negde bagujem...sad tek vidim koliko sam mator :( .

pisem ti na PM

BlackSwan kaže:
Da li neko može da preporuči par mreža koje plaćaju preko WU ili preko računa?
Probala sam QuizGroup ali užasno kasne sa isplatom.

Ja sam trenutno na Zoomin.TV (ali ne jos dugo) i oni imaju takodje WU i bank transfer. Ne kasne mnogo (nekad 2 do 3 dana), nekad isplate pre vremena, nekad na vreme.

U ovom trenutku ne mogu da ih preporucim jer imamo uzasan CPM, jako im je los support (odgovaraju brzo ali nebuloze) i isplacuju u EUR a konverzija USD u EUR koju koriste je ocajna.

Je li pametno odmah nakon otvaranja kanala i postavljanja 2, 3 videa staviti i adsense ili je možda pametnije pričekati dok se dostigne neki određeni rating?

Budes u nekoj partnerskoj mrezi, preko nje zaradujes ali ona ti uzima neki postotak od 10-40% zavisi do tvrtke.. ali si sigurniji sto se tice bana, i dobijas jos svakakve povlastice(muzika,podrska itd)

SerbianFailBlog kaže:
sunbeach kaže:
Pazi ti samo da ne budes u situaciji da te zovu iz banke i traze pare nazad jer googl od njih trazi nazad isplatu a to lepo pise u ugovoru sa adsense da oni mogu traziti isplatu nazad.

Google moze samo da trazi povracaj novca za onaj cek koji je bio realizovan (ili je trebao da bude realizovan) u trenutku kada je vas Adsense racun blokiran/suspendovan . Ono sto traze je da se vrati ukupan iznos ceka + provizija posrednicke banke (sto je negde oko 50 eura). Novac koji je do tog trenutka vama redovno bio isplacivan putem Google cekova je samo vas i ne mogu traziti povracaj istog .
Dok su na primer Networci dosta rigorozniji po tom pitanju i definitivno treba voditi racuna sta stavljate na Vas kanal.
Konkretno za Fullscreen mogu reci jednu situaciju koja se nedavno desila jednom mom "virtualnom" prijatelju iz Kanade sa kojim se povremeno cujem. Covek je napravio neku "Viral" kompilaciju koja je dostigla oko 10 milki pregleda za vrlo kratko vreme. Fullscreen ga je naravno uredno isplatio na kraju meseca putem PayPal-a, medjutim sredinom iduceg meseca dobio je copyright strike bas za neki video koji je bio uvrsten u toj kompilaciji . Isti taj dan kada je dobio strike bio je izbacen iz Networka i bio je povucen SAV novac koji je zaradio dok je bio u Fullscreen-u, a kod njih je bio oko godinu ipo dana . Tip je gamer sa kanalom od oko 100k subscribera i sa zaista finim mesecnim brojem pregleda i sve do jedan video na njegovom kanalu je bio copyright-free ,medjutim zeleo je da stavi nesto sto ce mu jos brzo doneti subsribere i preglede pa ja odlucio da napravi kompilaciju " People Are Awesome" (Verovatno je svako od vas vec video te vrste kompilacija na YT) koje zagarantovano obrnu vise miliona pregleda za vrlo kratko vreme ... Medjutim u njegovom slucaju to se definitivno ispostavilo kao losa ideja, sav novac koji je zaradio kacenjem klipova je izgubio u sekudni zbog jednog ne promisljenog poteza.

NARAVOUCENIJE:
Pamet u glavu svi vi koji stavlajte sve i svasta na svoje kanala kako bi ste za sto krace vreme ostvarili veci profit na mareci na posledice kasnije. Samo polako ali sigurno ,uvek je bolje imati NESTO nego NISTA ... ne budite ALAVI !

Sorry što odgovaram nakon 100 godina, ali sad sam tek naletio.

Jesi li siguran 100% da je ovo točno. Sigurno da oni mogu tražiti povrat novca koji je zarađen na osnovu tog ukradenog filma, ali da traže da im se vrati sve što je zarađeno prije sa filmovima koji su potpuno uredni, to mi ne ide u glavu. To bi onda trebalo pisati u ugovoru, a koliko sam vidio ugovor od Full screena, ne vidjeh tako nešto.

BTW, što ako sam ja radio preko firme d.o.o. Onda oni moraju tužiti firmu, a ne mene. Ako sam ja već skinuo dobit odavno, onda se oni mogu naplatiti samo od imovine firme koja je mizerna :). Društvo s ograničenom odgovornošću, jelte :)

Samo da javim da mi je konacno QuizGroup platio za januar i februar odjednom ... nakon sto sam podnela zahtev da me oslobode iz mreze :D pretnja je urodila plodom :D

Ja sam u potrazi za mrežom koja bi bila dobra za prank video. Vidim da Fullscreen ima tu podkategoriju prilikom prijave što znači da im igraju takvi kanali, ali oni traže ugovor na 2 godine. Ne bi htio odmah iz prve da se vežem za nekoga osim ako je ta mreža stvarno nenadjebiva.

Koju biste mrežu preporučili za prank/skrivena kamera. Neki video zapisi su na engleskom, a neki na hrvatskom sa engleskim titlovima.

Quiz Group Partnerstvo,recite mi vase iskustvo sa ovom mrezom ? Kog datuma isplacuju novac,na koje sve nacine isplacuju,koliko % uzimaju i da li su pouzdani,da li vole da zezaju sto se tice isplata,copyrighta itd ? PAZNJA: MOLIM SAMO LJUDE KOJI SU PARTNERI SA OVOM MREZOM,DA DAJU ODGOVORE.

Da li je neko odskoro (ili ukoliko zna) na socialblade? Primećujem neke kanale koje sam pratio, da su promenili partnerstvo i prešli na socialblade.
Kakvi su vaši utisci??
Koliko im važi ugovor??
Kakvi su oko sadržaja (gledaju li dlaku u jajetu :()??

Jel ima neko iskustva sa Web Moneyom,jel dizao nekad pare neko sa ovog foruma preko tog sajta?

Kada su promenili ovo?

"Ваш канал мора да има бар 1.000 пријављених корисника да бисте могли да нудите садржај који се плаћа"

He he, dragi Forumaši,
ne znam kako mi je ovo promaklo, a ni vi ne spominjete;
Hrvatska u Youtube partnerstvu
http://www.index.hr/black/clanak/od...tske-mogu-zaradjivati-na-youtubeu/814412.aspx :drinking
Istina je, provjereno je, ovo je sa jednog od mojih hrvatskih kanala:
2wp10zm.jpg

:crazy_grin
Dakle, više nije potrebno se upisivati pod druge (zapadne) zemlje. Kao da ovi u Youtubeu to nisu vidjeli, ali pustili su, računaju; još malo pa....
He he, super :fever

Kapetan Bačvica kaže:
He he, dragi Forumaši,
ne znam kako mi je ovo promaklo, a ni vi ne spominjete;
Hrvatska u Youtube partnerstvu
http://www.index.hr/black/clanak/od...tske-mogu-zaradjivati-na-youtubeu/814412.aspx :drinking
Istina je, provjereno je, ovo je sa jednog od mojih hrvatskih kanala:
2wp10zm.jpg

:crazy_grin
Dakle, više nije potrebno se upisivati pod druge (zapadne) zemlje. Kao da ovi u Youtubeu to nisu vidjeli, ali pustili su, računaju; još malo pa....
He he, super :fever

Jeeeeeeeeee! Cestitamo! :drinking
Nisam znao da i Hrvatska (pored Srbije) do skoro nije mogla biti partner :fever

Back
Na vrh