badramirez
Aktivni član
- Tu od
- 9 Pro 2013
Dragan022 kaže:...uzdam se u ovo zadnje sto si napisao...hm,na jednoj strani su CONTACT INFORMATION,a na sledecoj Payment Address(bez mogucnosti da promenim licno ime),sto znaci,ako dobro razumem napisano,da je vec ostavljena mogucnost za tako neke stvari...dakleM,negde gde je PayPal "regularan" ,prijatelj ce otvoriti racun u banci,ja kod nas otvaram PayPal,u koji ukucavam brojeve kartice koje mi on da i stvar treba da funkcionise...ups,nece moci,on mora napraviti PP,da bih imao isplatu novca...jel to redosled poteza,ili negde bagujem...sad tek vidim koliko sam mator
.
pisem ti na PM
BlackSwan kaže:Da li neko može da preporuči par mreža koje plaćaju preko WU ili preko računa?
Probala sam QuizGroup ali užasno kasne sa isplatom.
Ja sam trenutno na Zoomin.TV (ali ne jos dugo) i oni imaju takodje WU i bank transfer. Ne kasne mnogo (nekad 2 do 3 dana), nekad isplate pre vremena, nekad na vreme.
U ovom trenutku ne mogu da ih preporucim jer imamo uzasan CPM, jako im je los support (odgovaraju brzo ali nebuloze) i isplacuju u EUR a konverzija USD u EUR koju koriste je ocajna.