Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mare666 kaže:Ako se 3 snimka, snimama preko tv kartice na kompu, duzine i od preko minute unovce odmah, a 1 snimak, iste i krace duzine se ne unovci ni odmah ni kasnije, u cemu je to fora?
na tom kanalu sam imao 800 dolara xDD sad nesto sumnjam da ce mi poslatiev1L kaže:mare666 kaže:Ako se 3 snimka, snimama preko tv kartice na kompu, duzine i od preko minute unovce odmah, a 1 snimak, iste i krace duzine se ne unovci ni odmah ni kasnije, u cemu je to fora?
To ne bih trebao da monetajzujes zato sto nemas prava na to, kad tad ima neko da izvali i dobices ban
----------------------------------
RPM network mi je uklonio partnerstvo sad se pitam da li salju pare koje sam zaradio nakon ukidanja partnerstva?
Dobices novac, ne birini![]()
IchigoSRB kaže:RPM network mi je uklonio partnerstvo sad se pitam da li salju pare koje sam zaradio nakon ukidanja partnerstva?
Poslali su mi zato sto sam imao copyright klipove i rekli su mi da obrisem, ja obriso i sklonili mi partnerstvo sad se kajem zasto sam ih obriso xDDSerbianFailBlog kaže:IchigoSRB kaže:RPM network mi je uklonio partnerstvo sad se pitam da li salju pare koje sam zaradio nakon ukidanja partnerstva?
Zbog cega si uklonjen iz Networka ?
Ako je zbog bilo koje vrste strike-a koji si dobio u trenutku dok si bio u Networku velika je verovatnoca da neces biti isplacen .
Za Fullscreen ,Collective, Iricom i VisoTV znam da NE isplacuju ako te odstrane iz Networka cak su povlacili i uplate koje su slali.
ev1L kaže:mare666 kaže:Ako se 3 snimka, snimama preko tv kartice na kompu, duzine i od preko minute unovce odmah, a 1 snimak, iste i krace duzine se ne unovci ni odmah ni kasnije, u cemu je to fora?
To ne bih trebao da monetajzujes zato sto nemas prava na to, kad tad ima neko da izvali i dobices ban
RPM network mi je uklonio partnerstvo sad se pitam da li salju pare koje sam zaradio nakon ukidanja partnerstva?
mare666 kaže:ev1L kaže:To ne bih trebao da monetajzujes zato sto nemas prava na to, kad tad ima neko da izvali i dobices ban
Nije bitno dali bi trebao, znam i sam da ne bi, ali ja slabo imam tih snimaka koliko neki kanali samo takve snimke imaju, ali mi nije logicno kako neke unovce a neke ne .
Drugo ti je adsense, drugo ti je ovosunbeach kaže:mare666 kaže:Nije bitno dali bi trebao, znam i sam da ne bi, ali ja slabo imam tih snimaka koliko neki kanali samo takve snimke imaju, ali mi nije logicno kako neke unovce a neke ne .
Pazi ti samo da ne budes u situaciji da te zovu iz banke i traze pare nazad jer googl od njih trazi nazad isplatu a to lepo pise u ugovoru sa adsense da oni mogu traziti isplatu nazad.
IchigoSRB kaže:
sunbeach kaže:mare666 kaže:Nije bitno dali bi trebao, znam i sam da ne bi, ali ja slabo imam tih snimaka koliko neki kanali samo takve snimke imaju, ali mi nije logicno kako neke unovce a neke ne .
Pazi ti samo da ne budes u situaciji da te zovu iz banke i traze pare nazad jer googl od njih trazi nazad isplatu a to lepo pise u ugovoru sa adsense da oni mogu traziti isplatu nazad.
IchigoSRB kaže:
sunbeach kaže:IchigoSRB kaže:Peopler are awesome znaci na tu foru covek je neverovatan npr. unutra guraju parkour,skateboarding,red bull flying,breakdance znaci najvise stavljaju extremne sportove.
Onda znaci snimim nekog klinca na ulici kako izvodi vratolomije i postavim snimak koji je 100% moj sa njegovom saglasnoscu i sto bi ukidali zaradu ili kanal ne razumem.
Da li Curse ima opciju slanja novca cekom ili samo paypalom?MilanRE kaže:Fullscreen, Broadband TV (TGN, VISO...) i Machinima su najgore partnership mreze. Evo ispricacu vam jednu pricu koja je mene zgrozila.
Naime, imam 2 kanala koja su nakacena na VISO partnership (nisam mogao da ih partnerizujem sa Curse-om jer je tada Curse bio pod Maker-om i nije dozvoljavao da nakacis vise kanala na jedan partnership dok su ostali to omogucavali). Ta dva kanala su vec nekih 4-5 meseci "nakaceni" na VISO partnership i pre nekih mesec dana (kada je Curse postao nezavistan od Makera) odlucio sam da raskinem contract sa VISO-om i prebacim te kanale na moj postojeci partnership na Curse-u. Kontaktirao sam VISO support, objasnio im situaciju (da sam kao nezadovoljan zaradom, supportom i sl. klasicno sviranje *urcu...), lik mi se javlja i naravno kaze "nema nista od toga" (sto sam i predpostavljao). Ja mu odgovorim i kazem mu da ukoliko nas nepuste, nemerno cu prouzrokovati Copyright Strike-ove da bi nas skinuli sa mreze. On mi odgovara kao u fazonu "...pa dobro ali ni tada te necemo skinuti osim ako nedobijes vise od 3 strike i time ti YT ugasi kanal". Ja onako ljutit mu odgovorim "ne samo sto cu dobiti strike, vec su poslati mail Broadband TV-u mail i reci im da drzite kanal koji ima copyright strikeove". On mi odgovori "ok, sacekaj 2-3 dana da se konsultujem sa mojim glavnim managerom", nakon 3 dana mi stize mail "moj manager je rekao da nema nista od toga, ostajete tu gde ste!". Naravno, ja pustim GTA 5 Walkthrough PART 1 5 dana ranije na jedan od ta dva kanala, dobijem strike u roku od 2h i posaljem ponovo VISO-u mail "Postovani Govnari, posto niste hteli da nas ljudski skinite sa mreze, nadam se da sada to hocete nakon sto smo dobili Copyright Strike od Rockstar Northa za GTA 5 video". Evo proslo je od tada vise od 10 dana, niti su me skinuli sa mreze, ja necu da odradim dispute za strike sve dok me neskinu sa networka i to tako stoji.
Naravoučenije: IZBEGAVAJTE ova 3 networka (Fullscreen, Broadband TV (TGN, VISO...) i Machinima-u) po svaku cenu!!!!
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke