• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako da podignem novac preko AlertPay-a?

smx

Član
Tu od
6 Stu 2009
Nabavio sam Visa Internet karticu, da bih podigao novc sa Alertpay racuna, ali iz banke mi blokiraju transakciju.
Kako da podignem svoj novac???
Hvala

Ne mogu da provalim kako.jel mozes malo detaljnije?
Hvala na odgovoru

Je ja sam isto digao na karticu probni iznos od 10$ neki dan, piše mi na Alertpay accountu da je "completed" ali još uvijek je stanje na kartici nepromijenjeno.

Piše mi da može proć dodatnih 2-4 dana prije nego što se iznos pojavi na kartici, dotad moram još čekat 2-3 dana, pa ću onda javit svoja iskustva.

ja sam pitao AlertPay support i rekli su da check mogu da dobijem i ako mi account nije verificated

Nesto razmisljam... da li je moguce povuci novac sa AlertPay-a na Payoneer karticu, pa onda dici novac sa bankomata?

Da, pa s tim ne bi trebalo bit problema, samo što znaš kako je to kad ti nešto poštom dolazi, uvijek je rizik, i čeka se, čekaš dok to dođe ček, čekaš dok ti odobre ček itd itd. Ovako izgubiš možda malo više love ali se nadoknadi u vremenu i sigurnosti.

rovad kaže:
Je ja sam isto digao na karticu probni iznos od 10$ neki dan, piše mi na Alertpay accountu da je "completed" ali još uvijek je stanje na kartici nepromijenjeno.

Piše mi da može proć dodatnih 2-4 dana prije nego što se iznos pojavi na kartici, dotad moram još čekat 2-3 dana, pa ću onda javit svoja iskustva.

Ja imam Visa internet karticu i iz banke su mi rekli da bih primio novac na karticu od nekoga(alert pay-a), moram prvo ja da njima uplatim novac.
Jel neko od vas pokusao nesto slicno?

smx kaže:
rovad kaže:

Ja imam Visa internet karticu i iz banke su mi rekli da bih primio novac na karticu od nekoga(alert pay-a), moram prvo ja da njima uplatim novac.

Ja sam do sad digao $150 sa alertpay-a na karticu bez ikakvih problema. Kada uplate, novac mi se pojavi na racunu za 3 dana. U banci mi nisu nista trazili. Racun mi je u markama, nije devizni. Kad neko uplati u dolarima, automaski vrse konverziju, uz neku minimalnu proviziju.

Ali neznam kako je kod vas u Srbiji.

smx kaže:

A da jednostavno probaš 10$ sa AP dignut na karticu? Nije to neki bogzna šta iznos, probaj i vidi, tako je najlakše - barem ćeš znat kako i šta nakon šta probaš.

Jel neko dizao lovu sa čekom, koliko dana ste čekali da vam dođe od alertpaya? Ja sam zatražio u srijedu navečer isplatu.

dadek kaže:
Jel neko dizao lovu sa čekom, koliko dana ste čekali da vam dođe od alertpaya? Ja sam zatražio u srijedu navečer isplatu.

ja sam cekao oko 12 dana
kad sam im poslao tiket sa tim pitanjem rekli su 2-3 sedmice :D

Ja sam chekao oko nedelju i po na chek i na varifakciju cheka oko 25 dana.. I uzeli mi provizije u Intesi 300 dinara na bilo koji iznos plus sa alertpay-a na bilo koji iznos uzmu 4$ kad poshalju chek. To je to :)

Ovo se odnosi na Srbiju..

Poz.

wizard kaže:
Ja sam chekao oko nedelju i po na chek i na varifakciju cheka oko 25 dana.. I uzeli mi provizije u Intesi 300 dinara na bilo koji iznos plus sa alertpay-a na bilo koji iznos uzmu 4$ kad poshalju chek. To je to :)

Ovo se odnosi na Srbiju..

Poz.

zna li ko koliko uzimaju u komercijalnoj banci posto meni se cini da uzimaju malo manje od 5 %
ako je tako i ja prelazim u intezu

Da li neko zna kako funkcionise Bank Wire na AlertPay za Srbiju?
Da li uopste moze na taj nacin da se prebaci novac?

Nikolina kaže:
Da li neko zna kako funkcionise Bank Wire na AlertPay za Srbiju?
Da li uopste moze na taj nacin da se prebaci novac?

?
Nikolina jesi li uspela da verifikujes Alertpay nalog.
Imam problema sa unosom broja telefona, kao i sa verifikacijom preko kartice.
Daj neki savet :waving

Imam devizni racun i jos jedan devizni na koji je povezan internet kartica. Otvorio sam u banka inteza.
Posto se ne razumem najbolje interesuje me da li moze da oni isplacuju nama na devizni racun ili na internet karticu?
Koliko znam internet kartica je samo za kupovinu ne verujem da moze preko nje da se primaju uplate.
Kako da povezem da me isplacuju na devizni racun?

Verujem da je jeftinije da mi uplacuju na devizni nego da mi salju cek. Jesam li u pravu?

Slinavi kaže:
Imam devizni racun i jos jedan devizni na koji je povezan internet kartica. Otvorio sam u banka inteza.
Posto se ne razumem najbolje interesuje me da li moze da oni isplacuju nama na devizni racun ili na internet karticu?
Koliko znam internet kartica je samo za kupovinu ne verujem da moze preko nje da se primaju uplate.
Kako da povezem da me isplacuju na devizni racun?

Verujem da je jeftinije da mi uplacuju na devizni nego da mi salju cek. Jesam li u pravu?

Wire transfer je $15. Potrebni us ti IBAN/SWIFT. To traži od banke.
Slanje čeka je $4.
Isplata na kreditnu karticu je $5. Probaj da povežeš svoju.

Postoji i opcija da naručiš njihovu kreditnu karticu za $20.

Meni u BIH neće da stigne novac na karticu :(
Evo već 10 dana čekam 50$ , ali ništa... , a status completed :(

adsenseamater kaže:
Meni u BIH neće da stigne novac na karticu :(
Evo već 10 dana čekam 50$ , ali ništa... , a status completed :(

Ja sam isto iz BiH i novac mi sa Alertpay-a stigne za 2 dana kad oni poslalju, tako da radi isplata na karticu.

Stvarno neznam sta je kod tebe moglo zapeti.

Back
Na vrh