Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rovad kaže:Je ja sam isto digao na karticu probni iznos od 10$ neki dan, piše mi na Alertpay accountu da je "completed" ali još uvijek je stanje na kartici nepromijenjeno.
Piše mi da može proć dodatnih 2-4 dana prije nego što se iznos pojavi na kartici, dotad moram još čekat 2-3 dana, pa ću onda javit svoja iskustva.
smx kaže:rovad kaže:Je ja sam isto digao na karticu probni iznos od 10$ neki dan, piše mi na Alertpay accountu da je "completed" ali još uvijek je stanje na kartici nepromijenjeno.
Piše mi da može proć dodatnih 2-4 dana prije nego što se iznos pojavi na kartici, dotad moram još čekat 2-3 dana, pa ću onda javit svoja iskustva.
Ja imam Visa internet karticu i iz banke su mi rekli da bih primio novac na karticu od nekoga(alert pay-a), moram prvo ja da njima uplatim novac.
Jel neko od vas pokusao nesto slicno?
smx kaže:Ja imam Visa internet karticu i iz banke su mi rekli da bih primio novac na karticu od nekoga(alert pay-a), moram prvo ja da njima uplatim novac.
Jel neko od vas pokusao nesto slicno?
wizard kaže:Ja sam chekao oko nedelju i po na chek i na varifakciju cheka oko 25 dana.. I uzeli mi provizije u Intesi 300 dinara na bilo koji iznos plus sa alertpay-a na bilo koji iznos uzmu 4$ kad poshalju chek. To je to
Ovo se odnosi na Srbiju..
Poz.
Nikolina kaže:Da li neko zna kako funkcionise Bank Wire na AlertPay za Srbiju?
Da li uopste moze na taj nacin da se prebaci novac?
Slinavi kaže:Imam devizni racun i jos jedan devizni na koji je povezan internet kartica. Otvorio sam u banka inteza.
Posto se ne razumem najbolje interesuje me da li moze da oni isplacuju nama na devizni racun ili na internet karticu?
Koliko znam internet kartica je samo za kupovinu ne verujem da moze preko nje da se primaju uplate.
Kako da povezem da me isplacuju na devizni racun?
Verujem da je jeftinije da mi uplacuju na devizni nego da mi salju cek. Jesam li u pravu?
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke