Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
freemind kaže:Kada te klijent odabere, iako je sve u redu, ne morate odmah prihvatiti posao. Odradite jedan deo, pokazite mu sta ste uradili, cisto da ga " osetite" . Mozda vas je nesto prevarilo , i niste ga dobro upoznali. Tek kada vidite da je sve u redu, prihvatate posao. Visok JS utice i na pozivnice, utice na sve, na pretragu, tako da vam je on bitniji dugorocno nego jedan posao.
Da li se nekome desilo da sa starim klijentom sa kojim si odradio/la mnogo poslova i koji insistira na plaćanju van upworka bude prijavljen i banovan od strane upworka?
Davor Bomestar kaže:...nedavno su isfurali da mozete maknut 1 negativni review, tj. zatrazit da se makne sa vaseg profila i da se nece uzimat u obzir. To je potrebno unutar 2 tjedna od promjene vaseg job success scorea. To je moguce iskoristit samo jednom "u zivotu".
mrgood kaže:Ja sam odavno otpilio upwork. Za mene je odesk bio super, cim se preimenovao u upwork i poceli uzimat provizije, za mene su postali smece. Tim vise sto je 500 puta teze dobiti posao. Ja kao dobar freelancer sa preko 100 odradjenih poslova i preko 10000$ zaradjenih, i sa prosjecnom ocjenom 4.93 na odesku, na upworku nisam dobio niti jedan jedini posao. Ocito sam sada preskup, jer su zapadnjaci otisli, a ostali samo istocnjaci sa cijenama ispod svakog nivoa, pa nisam konkurentan.
bojan1995 kaže:Kao pocetnik naleteh na onu zezalicu: proofread this and we will hire you (kao sama provera) opekoh se jednom, vec drugi put kad sam nasao slican trazio sam prvo da me prihvate da radim za njih pa tek onda da im posaljem preradjen dokument, sto su odbili i obrisali oglas.
Svaki dan nalazim ovakve koji imaju po par hiljada dolara potrosenih na upworku ali uspesno rade ovim fraudom.
Probao sam sve, iwriter, freelace, upwork, svaki sajt je posebna prica za sebe kad su u pitanju prevare, na upworku od 20 poslatih, samo jedan je odlucio da me odbije, ostali se nisu ni javili, pisao sam onako kao sto sam nasao na netu, neke bidove drugarski, pa kad nije pomoglo presao sam na formalno ali ni to nije radilo.
Takodje sam uradio 2 testa veoma dobro, nisu mi povecali % na profilu.
Bidovao sam cak i 1 $ na mini jobs samo da bi mi dali neku pozitivnu ocenu, ali nista.
Freelance zaobilazim zbog ovih iz treceg sveta, dodju postave 30 dolara na 200 strana proofread i ajd sadnti ako mozes protiv njih.
Na iwriteru mi vrate tekst a zatim ga iskoriste bez problema.
Tako da ako nemate veze sa ditajnom, marketingom ili programiranjem, bolje da se ostavite freelancinga, vec 2 meseca sa 2 naloga bidujem i na freelance i na upwork, menjao sam tekst bida milion puta i nisam dobio ni jedan bid. hvala!
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke