freemind kaže:
JS je teska mutljavina, posto ti ne znas zaista zbog cega ti raste ili se spusta procenat. Naveo sam moj primer, gde je procenat nicim izvazvan otisao na 50%, da bi se posle podigao na oko 90%. Jedina promena su mi bili poslovi na duzi rok, odnosno nisam zatvarao ugovor sa istim poslodavcima nekoliko meseci. Pitao sam otvoreno podrsku, koji je to minimalni rok, kada oni smatraju da je "posao na duzi rok", rekli su mi da je to 3 meseca.
Ti ako imas sve petice, po svim normalnim pravilima, trebao bi da imas 100%, a sve ostalo su spekulacije, i nagadjanja.
Ja isto mislim da je stvar u dugorocnim poslovima. Ja imam par dugorocnih klijenata koji mi placaju svaki mjesec, jedan je cak jos sa Elancea direktno presao na upwork pa se nastavio isti projekt koji je zapocet na Elanceu. I pretpostavljam da zato imam 100% Job Succes score.
Jedino kad mi je jedan los klijent ostavio losu ocjenu, ali prije placanja, jer sam otkazao projekt prije nego mi je platio tako da ne moze ostavit vidljiv review na profilu, tad mi je pao score na 95%. Ali eto u medjuvremenu sam dobio jos jedan jedan review sa 5 zvijezdica. U pocetku to nije utjecalo nije se mjenjao rezultat, ali kako sam nastavio dalje dugorocno poslovat vratio mi se na 100%.
Mislim da je definitivno u dugorocnosti projekata. Isto tako, po novome Upwork provizija je 20% za manje poslove, 10% za ove iznad $500 ja mislim i 5% na dugorocne projekte, mislim iznad $10 000 projekti. To pokazuje veliku naklonost dugorocnim projektima.
freemind kaže:
Ako oni muljaju moras i ti da "muljas", nista protivzakonito, ali igras kako i oni igraju.
Ja sam inace pobornik white-hata i rada po pravilima ali ovdje moram ne samo da podrzim nego i da poticem sve da budu jako takticki i "strateski" pristupaju svojem scoreu. Njihov score nije posten a cak i ako sve radite kako treba nazalost sustav sa ocjenjivanjem od strane klijenata jest cesto jako neposten. Mozes ti radit najbolje na svijetu, ali ako naletis na loseg klijenta ti si prakticki "ucijenjen" da trpis sranja od njega.
Ja sam u pocetku trpio jako jako dugo, po godinu i vise dana nisam sklapao novog klijenta vec se posvetio postojecem kvalitetnom klijentu. Poslje kad sam dobio neke nove, jako sam pazljivo pristupao tim projektima, i cekao sam idealan trenutak kad su zadovoljni da ih pitam za ocjenu. Ja sam inace po prirodi takav da nisam nametljiv, ali morao sam ici protiv sebe i pitat direktno klijente 5 star review, da nam to jako puno znaci i sl. Ako ste birali dobar trenutak, pazljivo pristupili svemu ovome onda su velike sanse da ce sve proci ok.
Ja filtriram sve vise i vise "lose" klijente. Prije nego krenemo radit nemam ugovor (za sad) ali moraju "usmeno" pristat na nas TOS gdje tocno specificiram sta radimo sta ne radimo itd. Na taj nacin filtriram one koji bi mogli radit probleme.
Nemojte skakat na svaki posao. Budite izbirljivi. Ako je los "vibe" preskocite klijenta. Ja sklopim mozda jednog na 30-50 onih koji mi se jave na nasu aplikaciju. Jednostavno imamo nas proces kome odgovara super kome ne, to je isto ok. Trudim se prezentirat ga prije nego sto krenemo.
Taj period dogovaranja posla sto je veci iznos to duze traje. Ali to je isto dobra stvar jer stignete vidjet dali si pasete sa klijentom. Za vas je najgore da krenete suradjivat, pogotovo ako se radi o dugorocnim projektima kao u mom slucaju, i da onda shvatite da si ne pasete. Vi cete dobit los review a jednostavno samo niste dobar "match".
Probajte vidjet kako klijent diše. Ukoliko procjenite da je moguce, probajte se sa klijentom (NE preko Upwork poruka nego premo maila-skypea) dogovorit da vam placa nekom drugom metodom, spomenite kako vam Upwork oduzima najvise provizije pa bi radje htijeli putem paypala. Tako se mozete osigurat da ne dobijete review. Zacudili bi se koliko klijenata pristane na takve uvijete. Ja sam tako bio u mogucnosti otkazat suradnju sa par teskih klijenata bez nekih posljedica. S druge strane, na Upworku imam neke starije i zadovoljne klijente i to mi pomaze da imam dobar profil.
Inace, za one koji zadovoljavaju uvijete da imaju "Top Rated" znacku/badge, ja npr. imam jer sam iznad 90% job success score i jer zadovoljavam jos neke druge uvjete (popunjen profil, dugorocno visok score itd.). nedavno su isfurali da mozete maknut 1 negativni review, tj. zatrazit da se makne sa vaseg profila i da se nece uzimat u obzir. To je potrebno unutar 2 tjedna od promjene vaseg job success scorea. To je moguce iskoristit samo jednom "u zivotu". Ja jos nisam, ali imam jednog posebno teskog klijenta preko upworka pa lako moguce da ce mi zatrebat.