• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Info zarada - Nije reklama

Evo ti klasičan primjer (od ovih je frend kupio cd za 240 kuna)-http://www.hr-program.com. Mislim da se InFlames osvrnuo na njih na jednom od foruma. Još uvijek rade.Broj komentara na stranici je stalno 77. Apsolutno sve što se nalazi na njihovoj E-knjizi možeš naći besplatno na dva ili tri foruma i na Googlovim stranicama. Ako zaista želiš zarađivati na internetu onda se prvo raspitaj o svim mogućnostima i opcijama. Karticu drži podalje osim ako se baš uvjeriš da se isplati uložiti novac.

Hvala Vam na sevetima, ali molila bih Vas još malo pomoći ako nije problem. Svi mi radimo da bi zaradili, zato se nadam da Vam neće biti teško odgovoriti mi.
Pogledala sam stranu o kojoj ste govorili a takodje sam pogledala i stranu o kojoj je govorio Marko. Prva mi se čini, pa ne znam ni izraz koji bih upotrebila...a odnosi se na pa Bože zar do sada niko osim tog jednog čoveka nije skontao kako doći do tolikih iznosa o kojima priča,a sam za sebe kaže da nije baš previše int...
A druga, pa o njoj razmišljam. Puno toga mi tu zvuči realno, ali opet ne znam. Čak ni ulaganje nije preveliko a svaka reč kao da je na svom mestu. Deluje mi sve stvarno iskreno i moguće. Ako sam ja dobro shvatila, a verujem da ste i vi posetili tu stranu pa ćete mi moći pomoći, oni nude prvo obuku (što moram priznati meni izuzetno odgovara), zatim da upotrebim jednu reč umesto objašnjavanja, ključ od prodavnice sa proizvodima, i ujedno podršku pa izvoli i radi.
Zato bih volela da mi neko ako može pored saveta, odgovori da li je on lično nekim svojim radom(ali dok je bio početnik kao ja - i neznalica kao ja) mogao doći do koje ozbiljnije zarade radeći na kompjuteru. Naravno ako želi i ako mu nije problem otkriti način. Da li takva mogućnost stvarno postoji da dok još imam vremena nešto probam jer kad :deda, ode mast u propast.
Nadam se da nisam prekršila pravila foruma zato nisam spominjala čak ni imena sajtova o kojim sam govorila.

Svi smo mi bili neznalice. I sad kad se setim kad sam ja tek pocinjao, odnosno kad mi je prvi put pala napamet ideja kako hocu da zaradim neke pare na internetu i ja sam verovao u ovakve stvari. Sreca moja pa ni ja a ni moji roditelji nemamo para na bacanje pa ja uvek dobro ispitam situaciju pre nego sto napravim odlucujuci korak. Takvi ljudi kao sto si ti, koji su na pocetku i nedovoljno informisani su njima najbolje, ili bolje reci jedine musterije. Znaci kad god pomislis da bi trebala platiti nesto preko interneta ili ukljuciti se u neki sistem zarade, pa makar i besplatan, ti se prvo obrati Google-u da vidis sta drugi ljudi kazu ukoliko su koristili isti program ili proizvod. Evo tako sam ja sad ukucao hr-program na Google, i prvi rezultat u pretrazi je njihov sajt a drugi rezultat odmah ispod toga je ovo: www.croportal.net/forum/internet/hr-program-internet-zarada-41968/. Kao sto vidis tu nema nijedan pozitivan komentar sto znaci da je smece.

Najbitnije je da li ti imas bar neki srednji nivo engleskog, veliku zelju, i pre svega da li si istrajna iz razloga sto ovde pare ne dolaze preko noci?

Postovanje svima

Evo pogledao sam ovaj forum i dosta dobro napreduje, usao sam u ovoj temi jer se pise o onome sto mene zanima.
Ja sam clan Infozarada Kluba vec 18 mjeseci i uspjesan u svom poslu.
Ne mogu svi biti prevaranti ima ljudi koji se bore za nesto dobro i rade svoj posao sa velikim trudom u nadi da uspije.
IZ Klub ne nudi samo neke tutorijale ili CD-ove, knjige i slicno a po najmanje prevaru.
Nadite jednog ko se javi iz Kluba da je prevaren mislim da necete uspjeti.
Klub nudi poao i zaradu i to nije trik nego zarada 50% od prodaje, znaci ne govorimo o nekim klikovima za 0.02 centa nego o prodaji necega vrijednog i do 197€.
I da ima sve to na netu da se nade ako cu ja godinama traziti sto ovde imam i naucim za mjesec pa sta je onda isplativije.
Ja nemam vremena za igru nego sam trazio gdje cu odma poceti da ucim i radim i to sam ovde i dobio.
I na kraju sto pita Medobruno i Jokara sta to prodaju, pa prodajemo poslovnu mogucnost, znanje, podrsku i konkretnu zaradu.

gamtih kaže:
Ja sam clan Infozarada Kluba vec 18 mjeseci i uspjesan u svom poslu.
Ja nemam vremena za igru nego sam trazio gdje cu odma poceti da ucim i radim i to sam ovde i dobio.
Ovde kazes da si trazio gde ces da radis i da ucis i naisao si na IZ Klub koji ti je dao sve to.
gamtih kaže:
I na kraju sto pita Medobruno i Jokara sta to prodaju, pa prodajemo poslovnu mogucnost, znanje, podrsku i konkretnu zaradu.
a ovde vec kazes prodajemo, sto ce reci da si ti vlasnik IZ Kluba ili jedan od osnivaca?

jokara25 kaže:
gamtih kaže:
a ovde vec kazes prodajemo, sto ce reci da si ti vlasnik IZ Kluba ili jedan od osnivaca?

normalno...teško da bi neki običan član pisao ovakav post...

al što kaže jokara, google rules...odeš vidiš šta te zanima i tačka, problem rešen. ako ti se ne sviđa jedna solucija, idi na sledeću itd...

ja nikad ne bih plaćao da me neko uči nečemu, ili da me neko za nešto savetuje...šta imaš od toga, dobiće 50 evra i šta posle...!?

možda ovo bude malo offtopic ali opet želim da napiše...
svim ovim što trenutno pokušavam da se bavim, nije zbog zarade, nego zbog mog znanja i želje da naučim nešto što me jakooo zanima.
meni bi bilo dovoljno da zaradim da pokrijem svoje troškove i da imam da izađem jednom mesečno od ovoga...hvala bogu imam posao tako da ne zavisim od para zarađenih na netu...

sad će neko reći, pa ne valja što sebi postavljaš male ciljeve...moguće, ali to nije mali cilj, treba doći do toga da ti zaradiš da pokriješ troškove hostinga, da uzmeš domen i da se jednom mesečno napiješ :) nije to baš tako lako, ili ja možda grešim :wtf

Ne nisam vlasnik nego clan, pogledaj malo na sajtovma koje vlasnik i osnivac. Kazem vam fino, clan sam i imam svoj sajt i pravo na prodaju. IZ Klub postoji vec 3 godine ja tad nisam bio prisutan. Tad kad sam trazio zaradu bilo je par njih koji su nesto nudili, medu njima i neki mister X. Prije nego sam usao u Klub istrazivao sam skoro mjesec dana ko su i sta su i znam da ne vjerujete u sve ovo ili necete. Ali vi slobodno ovde pisite razmjenjujte svoje znanje kako zaraditi, osim ovih klikanja za cente ima li ko sta pametnije. Ja imam prihod izmedu 300-500 Evra. Ukoliko neko zna mjesto gdje mogu vise neka mi javi da i ja pocnem. I da jos nesto mi ne krijemo svoje podatke niti dajemo lazne, mislis da bi isao na prevaru i da kazem gdje zivim i ko sam i sta sam. A takoder i vlasnik Kluba isto tako nije iza nekog paravana jer licno sam bio kod njega i ne samo ja nego i drugi. Pa ljudi nakon 3 godine valjda bi neko rekao da smo prevaranti ko je sve ovo iskusao. Naredo bi ja ovde sve linkove ali znam da je protiv pravila.

mali kaže:
Ne nisam vlasnik nego clan, pogledaj malo na sajtovma koje vlasnik i osnivac.
Au mali sad si se odao. Znaci ti i Gamtih, ste u stvari ista osoba. Samo sto si se registrovao pod drugim imenom a sad si se pogresno ulogovao.

Da tacno ovo je moj pravi nalog i taj sam, jer upravo zato sto se govori o necemu sto nije tacno.

Korisnički račun - Dozvoljen je samo 1 korisnički račun. Ako ignorirate ovo pravilo svim vasim korisničkim računima će biti zabranjen pristup forumu

mali aka gamtih je dobio ban na oba svoja korisnicka racuna. To je pravilo pod rednim brojem 2 i vrlo je jasno. Ako se registrira pod drugim nickom i skuzimo opet ce dobit ban.

Ovo je javna opomena svima da pravila nisu tu za ukras i da ne pokusavaju prevarit osoblje foruma!

Bravo dbomestar, svaka cast. Mislim on tu prodaje muda za bubrege a na elitesecurity forumu mu obrisali postove, takodje na webmajstori je isprozivan, da li on, ili neko drugi iz IZ Kluba ne znam.
A evo njegovog posta u ovoj temi pre samo mesec dana.
mali kaže:
Veoma zanimljivo sto Marko kaze da nije nasao nista u vezi kurseva osim infozarade. Ja sam takode pretrazivo i vidim da su aktivni vec vise godina i da ih ima posvuda. Ne kazem da ovo sve nema na engleskom ali ipak ovakva ponuda i to sve na nasem jeziku je dobro za nasu teritoriju ovde. Cuo sam na par mjesta da se moze dobro zaraditi a i procenat zarade koliko vidim je i do 50%. Stim da sam naisao na vise dobrih njihovih sajtova Oglasnika, Bloga do mnogih besplatnih stvari cak sam i jedan kurs od njih dobio. Par pitanja sam im postavljo na njihov helpdesk i stalno su bili tu.
A posle toga u potpisu Gamith kaze da je clan tog kluba 18 meseci. A posle opet kao Mali kaze da zaradjuje od 300-500 evra ili $ mesecno, tako da je jasno da je on pokusao sve da nas namagarci.
Krsticka evo ti prva opomena, i nadam se da sad vidis kakvih prevaranata ima i koliko se lako mozes opeci. Samo bih zamolio moderatore i admina da ne brisu celu temu kako bi neko ko zeli da baci pare na IZ Klub mogao da pronadje ove dokaze koji ce ga sigurno zaustaviti u nameri da im da novac. Hvala

Necu govorit o kvaliteti programa ali mislim da je jako ruzan pokusaj da se prevari ljude na ovom forumu a samim time netko ko se tako ponasa kad hvali nesto gubi na vjerodostojnosti.

Necemo brisat ovo vec nek ljudi sami procjene a jokara dobro kaze da je ovo "lekcija" svima nama.

Ucite sami od besplatnih izvora ili u koje ste sigurno da su dobri ali ja bi rekao u pocetku ucite od besplatnih izvora dok ne dodjete do nivoa kad mozete sami prokuzit sta je dobro sta ne. Kad vidim da mi netko prica neke price i mora me uvjeravati odmah sumnjam na neku muljazu ili u najmanju ruku proizvod nije dovoljno dobar da se "sam prodaje". Na engleskom jeziku dnevno vidis 10 takvih proizvoda, dobijam na e-mail svakojake ponude, stalno izlaze novi proizvodi i svaki je "must have" po njima ali s vremenom naucite sta je dobro a sta ne.

jokara25 kaže:
mali kaže:
Ne nisam vlasnik nego clan, pogledaj malo na sajtovma koje vlasnik i osnivac.
Au mali sad si se odao. Znaci ti i Gamtih, ste u stvari ista osoba. Samo sto si se registrovao pod drugim imenom a sad si se pogresno ulogovao.

:čekić

"Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju upadne!!"

Ljudi pozdrav. Hvala Jokara na primeru, cenim Vaš gest .
Ali jedno moram reći. Imam dosta godina i shvatila sam do sada kakvih sve ljudi u svetu ima i na šta se sve može naići. Ali isto tako moram reći da znam da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno. U današnje vreme, bespoštedne borbe za slobodno mogu već reći opstanak i ekonomsku sigurnost ljudi su valda spremni na sve. Isto tako sam se dosta načitala ovde reči, prevara, budale itd. Vidite iako sam stvarno totalni početnik na kompjuteru, moram reći da sam inače u stvarnosti veoma realan čovek.
Zbog toga i razmišljam na način na koji vam pišem, a moja vam je ideja da ostavite post i temu , ali ne iz tog razloga koji ste vi naveli nego iz baš suprotnog.
Neka ljudi kažu šta imaju,jer ako je "mali " govorio neku neistinu to će se otkriti, a ako se samo borbom,mada priznajem da je ne opravdavam u celosti, pokušava na ne baš najbolji način, ljudima prezentovati nešto što možda ima kvaliteta, pa neka. Nek uradi to, ja verujem da će svima nama dobro doći da saznamo nešto više i tada da možda prosudimo sami.
To je moje mišljenje i verujem da sam u pravu, ali Vi ćete samo proceniti mada sam sigurna da čete uvažiti i mišljenje svojih članova.

Ja bih samo želio napomenuti jednu stvar. Ovo je čisto jedna opaska kako tema ne bi krenula u smjeru kao što je bilo kod WNT teme koju smo izbrisali. Mnogim članovima s ovog foruma ovaj program se čini kao glupost zato što sve to znamo. Možda se te sve stvari mogu naći besplatno na netu, možda čak i na našem jeziku, neznam. Ali nije stvar u tome.

Jedan početnik/ica nezna otkud krenuti, nema vremena možda (ili mu se ne da) istraživati, želi da ga netko uputi i spreman je platiti za to. To je sasvim logično i to je sasvim standardan oblik razmjene usluga za novac. Ovdje se radi o kompjuterskim stvarima pa nama koji smo malo tehnički potkovaniji to izgleda smješno, dok nekom početniku to vjerojatno izgleda kao nuklearna fizika. Pa kvragu ima ljudi koji okolo naplaćuju instalaciju Windowsa, što je nama smješno, ali nekome tko prvi put vidi kompjuter će biti lakše dati 10-20$ da mu se to napravi nego da sam nešto sprčka.

Nakon ovog filozofiranja ono što želim reći je - nemojte pričati o nečemu što niste probali, ne sudite knjigu po koricama i stavite se u kožu početnika. Mislim da to svi zaboravimo, a najlakše je osuđivati druge.

Dobro InFlames ima istine u ovom sto govoris, ali to svakako ne opravdava potez da se pravi lazni nalog i da se manipulise ljudima.

Ma da, to sigurno, ali na stranu to, govorim o ostatku teme i ostatku komentara.

Svaka čast Dbomestare i tebi i još nekim iskusnijim likovima sa ovog foruma na komentarima na ovu temu. Vidi se da ste već iskusni u net marketingu.
Tačno što kaže Dbomestar: Zašto bi neko ko zna kako se zarađuje učio druge kako se zarađuje? On bi gradio i razvijao svoj biznis. Svako gleda sebe prvo. Možda ako je milioner, ostvario velike ciljeve, pa mu onda ne škodi ako stvori još nekog jakog igrača koji će mu biti konkurencija - to njemu više ništa ne znači - ali znam da osnivač Infozarade nije milioner i ne zna, niti može nešto da me nauči.
To su tipični ljudi koji su došli do neke informacije za nijansu iznad proseka i polakomili se, kao sad će on da to prodaje ljudima. umesto da se posveti sebi i svom razvoju (pa da iz toga proistekne nešto), većina tih tobožnjih "gurua", kojih ima hiljade i hiljade na netu, se nestrpljivo navuče na zaradu i zaslepi time. Svi ti "pastiri" nisu ništa bolji od svojih ovaca i spadaju među njih. A što bi rekao Osho, indijski duhovni učitelj: krivi su i oni koji žele nešto za male pare, da im se proda saznanje za mele pare. Saznanje je u stvari daleko skuplje i čovek se uči kroz svoje iskustvo, ne mogu sve da ti daju, i pri tome ne mislim da se to plaća velikim parama već pre svega uloženim vremenom i znojem.
2006. godine sam bio član Infozarade i znam lično Dragoslava, osnivača. On je svo vreme uglavnom samo pričao priče, iznosio svoje ideje i pozdravljao tuđe, a od prakse nije bilo ništa. Sve je bila samo priča a da znanje dobijamo na kašičicu. Kao da ja mogu da se time zadovoljim? Šta imam od toga. Ubrzo sam shvatio da tu nema ničega i napustio klub. Radi se zapravo o kupovini članstva uz koje dobiješ edukativni CD sa tutorialima i alatima. ali sve to nije ništa posebno i nisam mnogo naučio iz toga, jer nas uči da pravimo one prodajne strane koje su prevaziđene i retko ko ih voli (a pisac SEO Fast Starta kaže da ih ni pretraživači nešto ne cene) i kako da stavim ključne reči u meta tag - znači, naučiš samo da optimizujep tu početnu stranu, što se tiče SEOa. To nije dovoljno, niti mi je povećalo uspešnost prodaje. U redu, on jeste načinio nešto "drugačije" na našem tržištu i prvi čovek koji je "preveo" slične programe, ali ti ljudi ne shvataju da to nije nikakav napredak: ovde na Balkanu se ljudi lože da je neki napredak "prevesti" ili doneti nešto sa zapada (bilo koja oblast da je u pitanju). To nije uopšte napredno, to je zavaravanje! Ja hoću da učim, da se razvijam neprestano i ne zanima me nikakva priča! Posle je imao u planu da pravi nove tutoriale pa da opet plaćamo, da se kao ložimo.
Doduše, oni u početku jesu napravili neki uspeh, ali samo zato jer je to bilo nešto "novo" kod nas tada. Da oni znaju marketing ponovili bi taj uspeh, što se nije dogodilo. Znači, to je bilo kratkog daha...Infozarada zvanično još postoji, ali je odavno mrtva.
I ja sam kao još trebo da budem CEO Infozarade! :D Mislim, po čemu, na osnocvu čega? Nemam pojma ni osnove SEOa niti znam da prodam taj CD. Mislio je da ću se zadovoljiti time što mi hrani ego. Nisam ja od te sorte, bato. Sve je u stvari zasnovano na niskom marketingu, na zloupotrebi psihologije. Dragoslav inače prezire MLM. ali, njegov affiliate program se upravo zasniva na tome: na priči, veri i pohlepi i licemerju prosečnih ljudi. A gde je praksa? Razvoj?

Ha, sad se setih jednog programa "Fortune 5 minutes" (imali su simpatičan matrix) koji je nudio neki solidan program "Cam studio" za obradu slika i videa (tako nešto) - kao to košta 300$ ali on ga nudi za 25$ - a program je u stvari besplatan! To je boooolesnooooooooo!!!!!! Hahahahahahahahahha
Tačno je to da se često nađe dovoljan broj budala koji veruju, ali to je dno dna, taj totalno nekorektan odnos tipa "mogu nekog da zajebem jednom i nikad više". Čemu to vodi? Ma nemaju pojma. :)

Back
Na vrh