• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ideja !

laki031

Novi član
Tu od
27 Velj 2010
Da li neko zna neki sajt koji placa za registraciju na ref. link?
Mislio sam da pomocu Microworkers-a platim ljude po 0,1$ da se registruju na link, a od registracije dobijem 0,5 ili 1$.
Da li neko zna neke sajtove koji su ok, i koji redovno isplacuju?
Mislim da moze lepo da se zaradi, samo da ja nisam mogao da nadjem ovakve sajtove. :(

laki031 kaže:
Mislio sam da pomocu Microworkers-a platim ljude po 0,1$ da se registruju na link, a od registracije dobijem 0,5 ili 1$.
Mislim da moze lepo da se zaradi, samo da ja nisam mogao da nadjem ovakve sajtove. :(

Ja bih radije preoprucio da ljude na microworkersu placas da ti izvrsavaju CPA offers i klikcu adsense

Ne idem često na ovaj forum ali kad pročitam ovakvu temu poželim da nikad nisam bio tu. Užas!

bugi kaže:
Ne idem često na ovaj forum ali kad pročitam ovakvu temu poželim da nikad nisam bio tu. Užas!

LOL.Ova methoda sa primjenom "double meta refresh-a" je jako validna Black Hat metoda za dobijanje cistog $$$$$

vanio kaže:
laki031 kaže:

Ja bih radije preoprucio da ljude na microworkersu placas da ti izvrsavaju CPA offers i klikcu adsense

Ne znam nista o CPA. To je problem. Nznm ni jedan dobar sajt :( I ne znam nista o ovom vidu zarade. Stvarno mi zamolio ako neko zna neki sajt koji sam pomenuo u svom postu, nek mi kaze :) Bio bih mu zahvalan.

laki031 kaže:
vanio kaže:
laki031 kaže:

Ne znam nista o CPA. To je problem. Nznm ni jedan dobar sajt :( I ne znam nista o ovom vidu zarade. Stvarno mi zamolio ako neko zna neki sajt koji sam pomenuo u svom postu, nek mi kaze :) Bio bih mu zahvalan.

Znas, iznio si tu potencijalnu ideju - takav sajt i da postoji, niko ti ne bi rekao koji je to,
jer bi svako volio da on zaradi...opet kazem, KAD bi uopste takav sajt postojao..
..svi ljudi bi to radili: das 10$ microworkersima da njih 100 popuni 100 takvih registracija
i ti zaradis 100-10=90$ sad pa sad...e pa nema toga..

Mislim, teoretski ideja je nista do arbitraza, i to mozes da radis sa bilo cim, hocu reci,
tu ideju mozes da prenes na neki drugi segment IM-a, jer to izmedjuostalog i ja radim:
najdem si posla npr za 500$, ali posto ga ne mogu sam uraditi, dam nekome odredjeni
procenat i platim mu, a ja sam tu i dalje dobar ciste pare..

A da se vratim opet na temu "stranice koja placa za registraciju", mislim da imas takvih
sajtova u PTC svijetu (o cemu je zabranjena rasprava na ovom forumu) i takozvane
"aurora"-stranice cesto imaju takve ponude da placaju za svakog referala npr 0,5$ ili 1$,
samo sto kod dosta njih nije uslov samo da se clan registruje preko tebe, vec i da
bude aktivan u odredjenoj mjeri na odredjeni nacin, eh sad...potrazi malo bolje...

Back
Na vrh