laki031 kaže:
vanio kaže:
laki031 kaže:
Da li neko zna neki sajt koji placa za registraciju na ref. link?
Mislio sam da pomocu Microworkers-a platim ljude po 0,1$ da se registruju na link, a od registracije dobijem 0,5 ili 1$.
Da li neko zna neke sajtove koji su ok, i koji redovno isplacuju?
Mislim da moze lepo da se zaradi, samo da ja nisam mogao da nadjem ovakve sajtove.
Ja bih radije preoprucio da ljude na microworkersu placas da ti izvrsavaju CPA offers i klikcu adsense
Ne znam nista o CPA. To je problem. Nznm ni jedan dobar sajt

I ne znam nista o ovom vidu zarade. Stvarno mi zamolio ako neko zna neki sajt koji sam pomenuo u svom postu, nek mi kaze

Bio bih mu zahvalan.
Znas, iznio si tu potencijalnu ideju - takav sajt i da postoji, niko ti ne bi rekao koji je to,
jer bi svako volio da on zaradi...opet kazem, KAD bi uopste takav sajt postojao..
..svi ljudi bi to radili: das 10$ microworkersima da njih 100 popuni 100 takvih registracija
i ti zaradis 100-10=90$ sad pa sad...e pa nema toga..
Mislim, teoretski ideja je nista do arbitraza, i to mozes da radis sa bilo cim, hocu reci,
tu ideju mozes da prenes na neki drugi segment IM-a, jer to izmedjuostalog i ja radim:
najdem si posla npr za 500$, ali posto ga ne mogu sam uraditi, dam nekome odredjeni
procenat i platim mu, a ja sam tu i dalje dobar ciste pare..
A da se vratim opet na temu "stranice koja placa za registraciju", mislim da imas takvih
sajtova u PTC svijetu (o cemu je zabranjena rasprava na ovom forumu) i takozvane
"aurora"-stranice cesto imaju takve ponude da placaju za svakog referala npr 0,5$ ili 1$,
samo sto kod dosta njih nije uslov samo da se clan registruje preko tebe, vec i da
bude aktivan u odredjenoj mjeri na odredjeni nacin, eh sad...potrazi malo bolje...