montozza kaže:
da, istina, na slican nacin i ja razmisljam, svakih 4, 5 godina imamo neki "fenomen" koji u poprilicnoj mjeri obuzme internet, mislim da su soc. mreze dosegle svoj vrhunac na neki nacin, tu su, prisutne su, i nitko vise ne "svrsava" na njihov spomen, fejs zapravo ide u nekom down smjeru jer sve vise i vise sluzi za spemanje, pa cak i medu prijateljima, svi zivi zicaju neke lajkove, poglede, forwarduse, sve manje i manje neke iskrene prijateljske komunikacije, zapravo mislim da cu svoj ugasiti, nicemu mi ne sluzi osim gubljenju vremena. Bilo bi super kad bih ga mogao skroz ugasiti, jedino da ostane mogucnost da prijatelji salju poruke koje bi mi direkt u mail inbox dolazile

Za nista drugo korisno mi ni ne sluzi. Sto se googlea tice, procitao sam sta nude, to je zapravo sve recikliranje postojeceg, mogucnost biranja mini krugova prijatelja je kao liste na fb chatu, mogucnost video chata - je pogadate, kao chat sa videom

,
hocu reci nista revolucionarno, novo...
Sumnjam da ce se fiverr toliko razmahati, jer imamo elance i slicne, puno ozbiljnije sajtove vec godinama, imaju svoju publiku ali nikad nece doseci neki globalni fenomen, jer budimo realni, koliko para toliko muzike, za tu sicu para (fiverr) se ne moze nista kvalitetno dobiti, a bogami ni napraviti drugima
I ja vec neko vrijeme razmisljam sta ce biti sljedeci "big thing", u svakom slucaju onaj tko rano ude u to, pa makar i s kopijom bi mogao dobro profitirati...
Jedino sto znam je da ce to biti smijesno jednostavno, da ce imati taj socijalni aspekt i user generated content POD NORMALNO, a da ce glavna ideja biti nesto skroz drugo.
Samo sta....