Ja imam 4 standardna pisca s tim sto 2 pisu full time za mene a ovi po potrebi i po projektima... Sto se indijanaca tice, situacija jeste takva... Ja sam na freelancer.com testirao sigurno preko 150 pisaca dok nisam nasao standardne i dobre pisce... E sad, sta je za tebe "dobro" to je pitanje... Ako zelis genijalan sadrzaj onda ti ni $10 po clanku nece pomoci ali onda i trazis previse... Genijalan sadrzaj moze napisati samo neko ko se stvarno razume u tematiku o kojoj pise (tipa ja licno da pisem o SEO

)... Ako vec hoces pisca koji ce pisati sta mu kazes i da je prilicno dobro onda moras i platiti...
Moj standardni pisac je jedna indijka koja je radila kao PR za neku bolnicu i najbolje se snalazi sa health i slicnim clancima ali je talambus za tehnicke stvari. Pise za mene vec godinu i nesto dana... Drugi pisac takodje indijka koja je zivela u USA oko 5 godina... Ostala 2 pisca su iz srbije ali manje pisu
E sad, ukoliko zelis mogu ti dati nekoliko svojih blogova da vidis tekstove i vidis da li ti odgovara... Naravno, ja bih se tu nesto ugradio ali to je sve online biznis

. Ne ugradjujem se da bih zaradio vec sto trosis vreme mojih pisaca
inace, cena bi bila $0.75 za 100 reci pa ti vidi da li ti odgovara ali ukoliko su clanci 400+ reci jer ako su neki vrlo kratki a razlicita tematika onda cena skace jer i za 100 reci mora nesto da se "istrazi" onlne