Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mile108 kaže:Vec sam clan CPAlead.com, ali nikad nisam radio gateway pa mi to predstavlja problem...
simbak kaže:Evo npr. zelite ponuditi kao sto neki vele warez sadrzaj. Jednostavno file zakljucate sa passwordom i ubacite ga u jos jedan rar sa nekim txt fileom tipa "Read me" u kojem imate link na neku drugu domenu. Prvi file ponudite ljudima na prvoj domeni, a na drugoj domeni postavite CPA ponudu. Znaci tu ce sama CPA mreza vidjeti direktnu posjetu i jednostavno ne znaju o cemu je rijec.
twister kaže:simbak kaže:Evo npr. zelite ponuditi kao sto neki vele warez sadrzaj. Jednostavno file zakljucate sa passwordom i ubacite ga u jos jedan rar sa nekim txt fileom tipa "Read me" u kojem imate link na neku drugu domenu. Prvi file ponudite ljudima na prvoj domeni, a na drugoj domeni postavite CPA ponudu. Znaci tu ce sama CPA mreza vidjeti direktnu posjetu i jednostavno ne znaju o cemu je rijec.
A sta ako sama CPA mreza pita kako promovisete sajt i gde ga reklamirate pa zatrazi da vidi primer toga, tj. da joj date sajt na kome se nalazi link ka vasoj stranici gde je instaliran njihov gateway? Sta onda?
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke