• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

GAMES + BLOGGER + CPA = $$$$

Vec sam clan CPAlead.com, ali nikad nisam radio gateway pa mi to predstavlja problem...

Pozdrav zanima me da li je ovo dozvoljeno na Adscendmedia ?

Posto napravio sam stranicu ali neznam hoce li me banovati,pa ako je neko upucen molim vas pomazite :D

Stranica:

Obrisana

@The Code Na IZF je zabranjeno objavljivati sajtove sa warez sadrzajem. Stoga za sada jedno usmeno upozorenje.

simbak kaže:
@The Code Na IZF je zabranjeno objavljivati sajtove sa warez sadrzajem. Stoga za sada jedno usmeno upozorenje.

Pa neznam zasto ovo svrstavate u Warez,jer nije moja stranica download tih igrica vec download cheat-eva za igre pa bas neznam da li se citevi svrstavaju u warez :D

Ja sam se tek sada priključio u cpa. Počeo sam raditi jedan sajt gdje bi malo opisivao razne igre i tada stavio razne hackove za njih. Do sada sam to radio sa sharecashom i nije bilo nikakvih problema, ali sad me je malo strah da me adscend media ne skuži pa da me zbog tog "hack" sadržaja ne izbace.

Kako ste vi izveli to sa warez stvarima? Zaštititi šifrom pa da korisnik popunjava offer kako bi dobio šifru ili se može i kako drukčije uvaliti to? Dali te CPA mreže provjeravaju stranice i fileove na koje se stavlja offere?

Kod CPA mreza u 99% slucajeva nema problema ako ljudima date sadrzaj koji ste im naveli i ako jako ne krsite njihova pravila. Tako da nema bas velike potrebe za zabrinutoscu ali uvjek je bolje sprijeciti i onaj 1%.

Sto se tice samog sadrzaja uvjek se moze izvesti da se prikrije. Znam iz osobnog iskustva :D i radi sasvim ljepo. Evo npr. zelite ponuditi kao sto neki vele warez sadrzaj. Jednostavno file zakljucate sa passwordom i ubacite ga u jos jedan rar sa nekim txt fileom tipa "Read me" u kojem imate link na neku drugu domenu. Prvi file ponudite ljudima na prvoj domeni, a na drugoj domeni postavite CPA ponudu. Znaci tu ce sama CPA mreza vidjeti direktnu posjetu i jednostavno ne znaju o cemu je rijec.

Tu bi jos zelio navesti da ovakav nacin dosta i povecava korverziju ( moje dosadasnje iskustvo) jel ljudi lako dodju do filea i nedostaje im samo password da bi dosli do svog zeljenos sadrzaja.

Ovo je samo jedna ideja kako to sve izvesti. Treba malo sjesti i razmisliti i sigurno ce te doci do onoga sto vama treba.

Pozz :waving

Adsendmedia ne dozvoljava nikakve hackove, to je strogo zabranjeno.

U sustini, adscenmedia je skroz whitehat, pa ti je najbolji nacin da to radis kao sto je simbak naveo.

simbak kaže:
Evo npr. zelite ponuditi kao sto neki vele warez sadrzaj. Jednostavno file zakljucate sa passwordom i ubacite ga u jos jedan rar sa nekim txt fileom tipa "Read me" u kojem imate link na neku drugu domenu. Prvi file ponudite ljudima na prvoj domeni, a na drugoj domeni postavite CPA ponudu. Znaci tu ce sama CPA mreza vidjeti direktnu posjetu i jednostavno ne znaju o cemu je rijec.

A sta ako sama CPA mreza pita kako promovisete sajt i gde ga reklamirate pa zatrazi da vidi primer toga, tj. da joj date sajt na kome se nalazi link ka vasoj stranici gde je instaliran njihov gateway? Sta onda?

twister kaže:
simbak kaže:
Evo npr. zelite ponuditi kao sto neki vele warez sadrzaj. Jednostavno file zakljucate sa passwordom i ubacite ga u jos jedan rar sa nekim txt fileom tipa "Read me" u kojem imate link na neku drugu domenu. Prvi file ponudite ljudima na prvoj domeni, a na drugoj domeni postavite CPA ponudu. Znaci tu ce sama CPA mreza vidjeti direktnu posjetu i jednostavno ne znaju o cemu je rijec.

A sta ako sama CPA mreza pita kako promovisete sajt i gde ga reklamirate pa zatrazi da vidi primer toga, tj. da joj date sajt na kome se nalazi link ka vasoj stranici gde je instaliran njihov gateway? Sta onda?

I mene ovo zanima, moze li neko iskusniji da da odgovor...

Ne dajete ga.. Kazete da vam je to poslovna tajna i da ako im smeta nacin na koji vi radite, da cete onda bez problema i dalje diskusije promenuti mrezu ako oni to zele, budete uvek ljubazni i to je to. Shvata ce vas ozbiljno na taj nacin.

Back
Na vrh