Black Dragon
Legenda
- Tu od
- 7 Tra 2009
Evo jedna quick cash CPA metoda (Sta je CPA ??? Click here to find out )
Vreme potrebno za setup 2-3h
Kolicina novca potrebna za pocetak 0$
Ovako necu mnogo da duzim i da objasnjvam neke glupe stvari kad je metoda veoma prosta
(a i 5h je moram i ja malo da spavam)
Ok prvo nadjite neku igricu koja je tek sto je izasla, znaci stara 2-3 dana (svaki drugi dan izadje po neka).Onda idite na Blogger.com i napravite blog pod nazivom imeigricecheats.blogspot.com (na eng. gametitlecheats.blogspot.com).Onda idite na internet i nadjite cheatove (slabo igram igrice pa nzm kako da prevedem na Srpski :lol) za tu igru ... trazite po forumima, torentima itd. a ako ne nadjete to onda trazite sifre mape ili bilo sta slicno sto ce biti zanimljivo gamerima da skidaju.Onda stavite te fajlove u folder i upakujte ih u neku arhivu (zip rar ..) i stavite sifru na nju.Onda to uploadujte na rapidshare ili neki drugi fajl sharing sajt (mozete da stavite na neki upload sajt koji vam placa po downloadu pa mozete i od toga da zaradjujete
)Onda idite na Blogger i stavite omot od igre i opisite u nekoliko recenica taj cheat za tu igru ili sta ste vec uspeli da nadjete.Na kraju posta napisite nesto tipa "da bi odpakovali fajl potrebna vam je sifra a nju ce te dobiti tako sto ce te uraditi ... (sve zavisi koju CPA ponudu ce te da stavite)"I onda im date da urade neku anketu ili nesto slicno (Ima toliko toga samo budite mastoviti) i kada urade onda na kraju toga im dajte sifru (Malo googlajte kako to da uradite sad stvarno nemam vremena da objasnjvam).
E sad idite na gaming forume i navucite gamere na vas blog (nemojte da spamujete ... dobro moze malo :to_clue)
Posto ste vi jedni od prvih koji su to postovali ubrzo ce vas link obici i druge gaming sajtove sirom sveta
Evo jednog primera ovakvog bloga
ra3cheats.blogspot.com/ (ne reklamiram - nije moj
)
Nadam se da sam nekome pomogao ... Pozz i zelim vam puno $$$$ ove zime
Vreme potrebno za setup 2-3h
Kolicina novca potrebna za pocetak 0$
Ovako necu mnogo da duzim i da objasnjvam neke glupe stvari kad je metoda veoma prosta
Ok prvo nadjite neku igricu koja je tek sto je izasla, znaci stara 2-3 dana (svaki drugi dan izadje po neka).Onda idite na Blogger.com i napravite blog pod nazivom imeigricecheats.blogspot.com (na eng. gametitlecheats.blogspot.com).Onda idite na internet i nadjite cheatove (slabo igram igrice pa nzm kako da prevedem na Srpski :lol) za tu igru ... trazite po forumima, torentima itd. a ako ne nadjete to onda trazite sifre mape ili bilo sta slicno sto ce biti zanimljivo gamerima da skidaju.Onda stavite te fajlove u folder i upakujte ih u neku arhivu (zip rar ..) i stavite sifru na nju.Onda to uploadujte na rapidshare ili neki drugi fajl sharing sajt (mozete da stavite na neki upload sajt koji vam placa po downloadu pa mozete i od toga da zaradjujete
E sad idite na gaming forume i navucite gamere na vas blog (nemojte da spamujete ... dobro moze malo :to_clue)
Posto ste vi jedni od prvih koji su to postovali ubrzo ce vas link obici i druge gaming sajtove sirom sveta
Evo jednog primera ovakvog bloga
ra3cheats.blogspot.com/ (ne reklamiram - nije moj
Nadam se da sam nekome pomogao ... Pozz i zelim vam puno $$$$ ove zime